Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Ben de güzel kurgu diyordum ama izlerken editlenmiş yorum dedirttiği için puanım 8 ve küsüratı:A
------

Adamın buldugu cam hilesine de karişmamalıydılar. Çünkü son dakikalardı senin dediğine göre:A[l/SPOILER]
Karışmayacaktı ki zaten :A Ordaki vıp'ler zorla karıştırdılar.

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
@Forumdash @Dosi
Yav forumdash yapma abi şeker oyunuyla bu bir mi :A Yalayarak çıkacağını adam zaten son 2-3 dakikada anladı ordaki askerler de şaşırdı ama bir şey yapmadılar çünkü çok büyük bir hile değildi.
Senin dediğin direkt hileye giriyor. Öyle o köprüden ben 20 kez gidip gelirim oyunun ne anlamı kalacak :A
Şeker oyununun başında "Kalıbı kazıyarak çıkartabilirseniz oyunu geçersiniz" diyor kadın. Yalayanların öldürülmesi lazım.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Dizinin ilk 8 bölümü muhteşemdi . Özellikle 1. bölümdeki oyun sahnesi ve 6. bölümdeki oyun sahnesi dizinin doruk noktasına ulaştığı yerlerdi benim için . Ancak final bölümü ise tam tersine rezaletti , hiç sevemedim. Böyle güzel bir diziyi , böyle bir final ile bitirmek beni büyük hayal kırıklığına uğrattı .

Dizinin ilk 8 bölümü muhteşemdi . Özellikle 1. bölümdeki oyun sahnesi ve 6. bölümdeki oyun sahnesi dizinin doruk noktasına ulaştığı yerlerdi benim için . Ancak final bölümü ise tam tersine rezaletti , hiç sevemedim. Böyle güzel bir diziyi , böyle bir final ile bitirmek beni büyük hayal kırıklığına uğrattı .
Diziyi izlemeyenler şöyledir: :A

1633951203087.png

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Şeker oyununun başında "Kalıbı kazıyarak çıkartabilirseniz oyunu geçersiniz" diyor kadın. Yalayanların öldürülmesi lazım.
Orda buga giriyor askerler öldürsek mi öldürmesek mi diye ama bir şey yapmıyorlar :A O kısımda asıl saçma olan o kadar kamera var ve VIP'ler canlı izliyor çakmakla hile yapıldığını kimse mi görmedi :A

Orda buga giriyor askerler öldürsek mi öldürmesek mi diye ama bir şey yapmıyorlar :A O kısımda asıl saçma olan o kadar kamera var ve VIP'ler canlı izliyor çakmakla hile yapıldığını kimse mi görmedi :A
Çakmaklıların da öldürülmesi lazımdı. Onlarınki komple saçmalık. Yalayanları öldürmemelerinin en büyük sebebi muhtemelen Bey Amca'nın kalıbı kazıyarak çıkartamamış olmasıdır. Onu alacaksın, görünmeyen yere götüreceksin de ohoho. Bey Amca'yı ortamdan uzaklaştırma şansları olsa Oyuncu 456'nın böbreklerini çoktan almış olurlardı. :A Mantık hatası var ama yine yok çünkü işin içinde Bey Amca var. :A Çakmaklıların kafadan gitmesi lazım ama, o büyük bir facia.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Mesajım pek de spoiler içeriyor sayılmaz sanki . :D Şimdi yönetici arkadaşlar ceza veriyorlarmış . :A Spoiler kutusunu kullanmayı bilmediğimden böyle açıktan yazdım ama yazarken dikkat ettim ipucu vermemeye . :A Sadece beğendiğim , beğenmediğim bölümleri belirttim . :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Çakmaklıların da öldürülmesi lazımdı. Onlarınki komple saçmalık. Yalayanları öldürmemelerinin en büyük sebebi muhtemelen Bey Amca'nın kalıbı kazıyarak çıkartamamış olmasıdır. Onu alacaksın, görünmeyen yere götüreceksin de ohoho.Vey Amca'yı ortamdan uzaklaştırma şansları olsa Oyuncu 456'nın böbreklerini çoktan almış olurlardı. :A Mantık hatası var ama yine yok çünkü işin içinde Bey Amca var. :A Çakmaklıların kafadan gitmesi lazım ama, o büyük bir facia.
Bey amca torpilli olduğu için 456'ya kıymadılar çünkü %95 ihtimalle 456 da torpilli ben sana söyleyim :A

@Araf son yorumlara bak :A

Mesajım pek de spoiler içeriyor sayılmaz sanki . :D Şimdi yönetici arkadaşlar ceza veriyorlarmış . :A Spoiler kutusunu kullanmayı bilmediğimden böyle açıktan yazdım ama yazarken dikkat ettim ipucu vermemeye . :A Sadece beğendiğim , beğenmediğim bölümleri belirttim . :A
Yok spoi yok mesajında.
Sana gün içinde öğretirim SS ile :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Araf and Cervantes