Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Mesajım pek de spoiler içeriyor sayılmaz sanki . :D Şimdi yönetici arkadaşlar ceza veriyorlarmış . :A Spoiler kutusunu kullanmayı bilmediğimden böyle açıktan yazdım ama yazarken dikkat ettim ipucu vermemeye . :A Sadece beğendiğim , beğenmediğim bölümleri belirttim . :A
Spoilersız mesaj o, rahat takıl. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Bu çok büyük bir iddia. :A
İpucu 2 kez verildi :A
1-456 küçükken şunu çok yapardım dediği zaman bey amca çok saçma bir şekilde o zaman baban seni çok dövmüştür dediği zaman bir an şaşırıp güldü ve evet dedi.
2- Bu ilkinden daha büyük ipucu. Dizinin ilk bölümünde bizim 456 annesinin kartını aldığı zaman kartın şifresi benim doğum günümdür diye 2512 diye girdi. Dizinin son bölümünde de bey amca bizim 456'ya oğlumun da doğum gününe az kaldı dedi ve tarih 23 Aralık'tı :A
------

Mesajım pek de spoiler içeriyor sayılmaz sanki . :D Şimdi yönetici arkadaşlar ceza veriyorlarmış . :A Spoiler kutusunu kullanmayı bilmediğimden böyle açıktan yazdım ama yazarken dikkat ettim ipucu vermemeye . :A Sadece beğendiğim , beğenmediğim bölümleri belirttim . :A
Spo yapmakta bir şey yok mesajın spo değil bu arada :A

İfadeler ve üst üste üç nokta arasındaki buton spoiler butonu. Ona tıklayacaksın sonra spo başlığını girin diyecek devam et diyeceksin. Sonra da istediğin mesajı yazacaksın dene bir :A

1-456 küçükken şunu çok yapardım dediği zaman bey amca çok saçma bir şekilde o zaman baban seni çok dövmüştür dediği zaman bir an şaşırıp güldü ve evet dedi.
2- Bu ilkinden daha büyük ipucu. Dizinin ilk bölümünde bizim 456 annesinin kartını aldığı zaman kartın şifresi benim doğum günümdür diye 2512 diye girdi. Dizinin son bölümünde de bey amca bizim 456'ya oğlumun da doğum gününe az kaldı dedi ve tarih 23 Aralık'tı :A
------

İfadeler ve üst üste üç nokta arasındaki buton spoiler butonu. Ona tıklayacaksın sonra spo başlığını girin diyecek devam et diyeceksin. Sonra da istediğin mesajı yazacaksın dene bir :A

Hocamdan ilginç analizler geliyor.. @DarkLegenD

Hocamdan ilginç analizler geliyor.. @DarkLegenD
Ben zaten baştan şüphelendim bizim 456'nın babasının hiç ortada olmaması ve bey amcanın çok yakın olduğu için :A Ama bu detayları ben de fark edemedim izlerken nette gördüm ve mantıklı geldi.

------

Hasss :A

O zaman öyleyse bizim 456 babasının namını yürütmek için işlerin başına geçer. :A Biraz da kötü adam olarak izleyelim kendisini. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
IMG_20211011_135833.jpg

@Cervantes bazen çizgili göz çalışmıyor. Onun yerine şu maske şekline bas. O buzluyor. Ordakı I kısmını sildiğin an kutulu spoı olur :A
Yada direk al şunu birleştir olur :A [ S POILER]buraya mesaj yazılır. [/ SPOILER] boşluk bıraktım kutu oluşmasın diye :A

• Güldürdün
Hasss :A

O zaman öyleyse bizim 456 babasının namını yürütmek için işlerin başına geçer. :A Biraz da kötü adam olarak izleyelim kendisini. :A
Belki de bu bizim 456 başta karşı çıkacak :A Ama sonra gösterecekler ki ulan sen torpille kazandın zaten yarışmayı. İlk baştaki oyunda mesela hareket ettiği halde ölmemiş olacak falan bunu gösterecekler böyle şeyler bekliyorum.
Karanlık tarafa geçmez ama 456 çok saf :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Belki de bu bizim 456 başta karşı çıkacak :A Ama sonra gösterecekler ki ulan sen torpille kazandın zaten yarışmayı. İlk baştaki oyunda mesela hareket ettiği halde ölmemiş olacak falan bunu gösterecekler böyle şeyler bekliyorum.
Karanlık tarafa geçmez ama 456 çok saf :A
Misket oyununda Bey Amca'yı kandırmaya çalışıyordu terbiyesiz. Kendisini hafife almamak gerek. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
------

Ekli dosyayı görüntüle 110093

@Cervantes bazen çizgili göz çalışmıyor. Onun yerine şu maske şekline bas. O buzluyor. Ordakı I kısmını sildiğin an kutulu spoı olur :A
Yada direk al şunu birleştir olur :A [ S POILER]buraya mesaj yazılır. [/ SPOILER] boşluk bıraktım kutu oluşmasın diye :A
Şimdi denerim olmaz filan ,komedi malzemesi olmayayım durduk yere. :A Ben bunu sabah erken saatte forumda kimse yokken deneyim en iyisi .:A

Şimdi denerim olmaz filan ,komedi malzemesi olmayayım durduk yere. :A Ben bunu sabah erken saatte forumda kimse yokken deneyim en iyisi .:A
Yapıp yollamana gerek yok ki :A kendin de ön izleme yapabilirsin. Mesajını hazırla ve en köşede kağıt büyüteç tıkla ordan belli olur :A
Hatta git dm de dene :A

• Güldürdün
Tamam öğrendim galiba . Ufak bir deneme yapalım . :A
Bey amca da bir iş olduğu ilk oyundan belliydi aslında. Yanı başında onca insan ölüyor , o hiç istifini bozmadan gülerek koşmaya devam ediyor. Hatta diğer oyuncular şoktan onu görüp çıkıyor ve arkasından ilerlemeye başlıyorlar. :A Beyninde tümör olduğu için zaten öleceğini bilse de, insan yine de içgüdüsel olarak korkardı böyle bir durumda.

@Araf son yorumlara bak :A

Yok spoi yok mesajında.
Sana gün içinde öğretirim SS ile :A
Beklentiye sokmak da spoilera dahil aslında da neyse. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi