O değil be, kendi aralarındaki mantık hata yorumlarına bak dedimBeklentiye sokmak da spoilera dahil aslında da neyse.
O değil be, kendi aralarındaki mantık hata yorumlarına bak dedimBeklentiye sokmak da spoilera dahil aslında da neyse.
Üşendim de yorumları okumaya, yine mantık hatası tartışması mı?
Burada zaten dikkatimi çekmiş de, üşengeçlik işte.O değil be, kendi aralarındaki mantık hata yorumlarına bak dedim
sıfır mantık hatası var sözde okumak zevkliBurada zaten dikkatimi çekmiş de, üşengeçlik işte.
Kim söylemiş bunu?sıfır mantık hatası var sözde
Sen dizi kusursuz gibi yorumların oluyor ama tekrar girmeyelim o konulara @ArafKim söylemiş bunu?
Sen ve @xdragxx.Kim söylemiş bunu?
Ben halbuki size oranla çok sonradan başladım diziye @TolstoyevskiEkli dosyayı görüntüle 110099
Bu dörtlü 224 mesajda mantık hatası konuştu.
@Dosi, @DarkLegenD, @xdragxx.
Sana kaç kere fanısın, mantık hatası yok diye direttiyor dediğimizde karşı çıkmadın, gidip üstüne avatar değiştirdinSen çarp yine de boş ver, bekliyorum. Hadi şeyi geçtim, "kusursuz gibiyi" geçtim, bana gibi gibisinin de gibisini içeren bir mesaj göster pılımı pırtımı toplayıp hemen şimdi gideceğim. @xdragxx
51 dakikadır o mesajları göstermeni bekliyorum.Sana kaç kere fanısın, mantık hatası yok diye direttiyor dediğimizde karşı çıkmadın, gidip üstüne avatar değiştirdin
Bizim gibi dizinin bir çok yerinde mantık hatası olduğunu kabul ettiğine ikna oldum51 dakikadır o mesajları göstermeni bekliyorum.
Günaydın. Çay kahve var ısmarlıyayım mı? Yeni portakal sıktım, onu da ikram edebilirim. @xdragxxBizim gibi dizinin bir çok yerinde mantık hatası olduğunu kabul ettiğine ikna oldum
Yemek yapmak ile meşgulüm. Yemekten sonra bir çayını alırımGünaydın. Çay kahve var ısmarlıyayım mı? Yeni portakal sıktım, onu da ikram edebilirim. @xdragxx
Oturup mantık hatalarını incelemeye kalkarsanız herhangi bir diziye verdiğiniz 7-8-9 puan bir anda 1-2'ye düşer. "Ha, burada var, tamam" deyip geçmeniz lazım.
"Fazla savunmacı modu" ne demek? Hata olmayan bir yerde hata olmadığını söylediğim için bunu dediysen evet, fazla savunmacı olmuştum. Popoya popo demekten bir farkı yok çünkü benim yaptığım şeyin.Yemek yapmak ile meşgulüm. Yemekten sonra bir çayını alırım
Yahu orda akla takılan birşey oldu ve sen fazla savunmacı modu oldun. Yoksa her filmde ve dizide mantık aradığımız yok. Öyle olsa en sevdiğim film serisine 10 puan vermem ( Geleceğe Dönüş)