Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

1633965190848.png

Bu dörtlü 224 mesajda mantık hatası konuştu. :A

@Dosi, @DarkLegenD, @xdragxx.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
'gibi' diye bir tabir kullandım ve yok forumu bırakmanı istemem o yüzden yüzüne çarpmaya gerek yok :A @Araf
Sen çarp yine de boş ver, bekliyorum. :A Hadi şeyi geçtim, "kusursuz gibiyi" geçtim, bana gibi gibisinin de gibisini içeren bir mesaj göster pılımı pırtımı toplayıp hemen şimdi gideceğim. :A @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Sen çarp yine de boş ver, bekliyorum. :A Hadi şeyi geçtim, "kusursuz gibiyi" geçtim, bana gibi gibisinin de gibisini içeren bir mesaj göster pılımı pırtımı toplayıp hemen şimdi gideceğim. :A @xdragxx
Sana kaç kere fanısın, mantık hatası yok diye direttiyor dediğimizde karşı çıkmadın, gidip üstüne avatar değiştirdin :A

Bizim gibi dizinin bir çok yerinde mantık hatası olduğunu kabul ettiğine ikna oldum :A
Günaydın. :A Çay kahve var ısmarlıyayım mı? :A Yeni portakal sıktım, onu da ikram edebilirim. :A @xdragxx

Oturup mantık hatalarını incelemeye kalkarsanız herhangi bir diziye verdiğiniz 7-8-9 puan bir anda 1-2'ye düşer. :A "Ha, burada hata var, tamam" deyip geçmeniz lazım. :A

• Güldürdün
Günaydın. :A Çay kahve var ısmarlıyayım mı? :A Yeni portakal sıktım, onu da ikram edebilirim. :A @xdragxx

Oturup mantık hatalarını incelemeye kalkarsanız herhangi bir diziye verdiğiniz 7-8-9 puan bir anda 1-2'ye düşer. :A "Ha, burada var, tamam" deyip geçmeniz lazım. :A
Yemek yapmak ile meşgulüm. Yemekten sonra bir çayını alırım :A
Yahu orda akla takılan birşey oldu ve sen fazla savunmacı modu oldun. Yoksa her filmde ve dizide mantık aradığımız yok. Öyle olsa en sevdiğim film serisine 10 puan vermem ( Geleceğe Dönüş)

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Tamamlamak üzereyim son bir bölümüm kaldı gerçekten çok güze diziydi heyecanla izlediğim bir dizi oldu
bakalım nasıl final olacak :D

Yemek yapmak ile meşgulüm. Yemekten sonra bir çayını alırım :A
Yahu orda akla takılan birşey oldu ve sen fazla savunmacı modu oldun. Yoksa her filmde ve dizide mantık aradığımız yok. Öyle olsa en sevdiğim film serisine 10 puan vermem ( Geleceğe Dönüş)
"Fazla savunmacı modu" ne demek? Hata olmayan bir yerde hata olmadığını söylediğim için bunu dediysen evet, fazla savunmacı olmuştum. :A Popoya popo demekten bir farkı yok çünkü benim yaptığım şeyin. :A

• Güldürdün