5.50 gibi uyandım bugün
"Günaydıııııın" deyip fırlatsın üzerine bir şey.AsıL @EmreCan kendisi alarm saati gibi onun figürü yapılıp satılabilir
5.50 gibi uyandım bugün
"Günaydıııııın" deyip fırlatsın üzerine bir şey.AsıL @EmreCan kendisi alarm saati gibi onun figürü yapılıp satılabilir
Evime sokmam bunu sesi bile ürkütücü
Sipariş ediyorum,isteyenler el kaldırsın
@Araf @Dosi @Tolstoyevski @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @HeisenBerg
Meğer yatakhanenin duvarlarında oyunlara dair ipuçları varmış ama kimse fark edememiş ne seyirciler ne yarışmacılar
Meğer yatakhanenin duvarlarında oyunlara dair ipuçları varmış ama kimse fark edememiş ne seyirciler ne yarışmacılar
İki günde dört bölüm bitirdiğine göre o kadar da sıkılmıyorsun gibi.4. bölüm bitti, sonu güzeldi. Onun dışında eh iştelik kıvamda devam ediyor dizi, bazı kısımlarda epey sıkılıyorum. Umarım kalan bölümler daha iyidir.
Normal tempomun epey altında. Fazla uzatmak istemiyorum sırada Ted Lasso var.İki günde dört bölüm bitirdiğine göre o kadar da sıkılmıyorsun gibi.
Zirve bölüm de geliyor, çok etkileyici.Normal tempomun epey altında. Fazla uzatmak istemiyorum sırada Ted Lasso var.
Anlamadiğim şey neden bu kimsenin aklına gelmedi? Oyunlarda taktik yapmak serbestti.
Final oyun sahnesi de çok saçmaydı en sinir oldugum şeydi.
kural cama basmaktı ama artı cam olayını çözen adamda ışıkları kapattılar. Öyle bir durumda aynısı olurdu.
İğneyle şekli ayırmak vardı ama herkes yaladı. Dediğin gibi adam hackledi oyunu ama kural değiştirdiler birden O zaman yalamak da olmamalıydı.
yalama olsada kırılma riski var ve onlar için oyunun başları olduğu için çok önemli değildi demek ki. Fazlalık oluncada kargaşa çıkartıp birbirlerini öldürme planı yapıldı ve şu halat çekmede de direk yarıya indirdiler yarışmacıları
Ama yine dediğim gibi oyunu kendi içinde hacklemek serbest
Ben de güzel kurgu diyordum ama izlerken editlenmiş yorum dedirttiği için puanım 8 ve küsüratıdizide mantık hatası hiç yok birilerine göre. Yorumsuzum bu konuda
Diziye genel puanın kaç?
@Forumdash @Dosi
Yav forumdash yapma abi şeker oyunuyla bu bir mi Yalayarak çıkacağını adam zaten son 2-3 dakikada anladı ordaki askerler de şaşırdı ama bir şey yapmadılar çünkü çok büyük bir hile değildi.
Senin dediğin direkt hileye giriyor. Öyle o köprüden ben 20 kez gidip gelirim oyunun ne anlamı kalacak
Ben de güzel kurgu diyordum ama izlerken editlenmiş yorum dedirttiği için puanım 8 ve küsüratı
------
Adamın buldugu cam hilesine de karişmamalıydılar. Çünkü son dakikalardı senin dediğine göre[l/SPOILER]
@Forumdash @Dosi
Yav forumdash yapma abi şeker oyunuyla bu bir mi Yalayarak çıkacağını adam zaten son 2-3 dakikada anladı ordaki askerler de şaşırdı ama bir şey yapmadılar çünkü çok büyük bir hile değildi.
Senin dediğin direkt hileye giriyor. Öyle o köprüden ben 20 kez gidip gelirim oyunun ne anlamı kalacak