Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Meğer yatakhanenin duvarlarında oyunlara dair ipuçları varmış ama kimse fark edememiş ne seyirciler ne yarışmacılar :A

dea5df5ff2a83f492f26b277bde00a4cd42aab71.jpeg

Meğer yatakhanenin duvarlarında oyunlara dair ipuçları varmış ama kimse fark edememiş ne seyirciler ne yarışmacılar :A

dea5df5ff2a83f492f26b277bde00a4cd42aab71.jpeg
Orada 456 yatak varken duvarları görmek mümkün değildi pek o yüzden fark etmemişler demeyelim de yataklardan dolayı gözükmemiş diyelim :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
4. bölüm bitti, sonu güzeldi. Onun dışında eh iştelik kıvamda devam ediyor dizi, bazı kısımlarda epey sıkılıyorum. Umarım kalan bölümler daha iyidir.

Anlamadiğim şey neden bu kimsenin aklına gelmedi? Oyunlarda taktik yapmak serbestti.
Final oyun sahnesi de çok saçmaydı en sinir oldugum şeydi.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Anlamadiğim şey neden bu kimsenin aklına gelmedi? Oyunlarda taktik yapmak serbestti.
Final oyun sahnesi de çok saçmaydı en sinir oldugum şeydi.
kural cama basmaktı ama artı cam olayını çözen adamda ışıkları kapattılar. Öyle bir durumda aynısı olurdu.

Bugün ilk 5 bölümü izledim tek bir an bile sıkılmadan izledim öyle güzel yazıp kurgulayıp çekmişler ki inanamıyorsun heyecan içinde izledim bölümleri valla

kural cama basmaktı ama artı cam olayını çözen adamda ışıkları kapattılar. Öyle bir durumda aynısı olurdu.
İğneyle şekli ayırmak vardı ama herkes yaladı. Dediğin gibi adam hackledi oyunu ama kural değiştirdiler birden:A O zaman yalamak da olmamalıydı.

• Güldürdün
İğneyle şekli ayırmak vardı ama herkes yaladı. Dediğin gibi adam hackledi oyunu ama kural değiştirdiler birden:A O zaman yalamak da olmamalıydı.
yalama olsada kırılma riski var ve onlar için oyunun başları olduğu için çok önemli değildi demek ki. Fazlalık oluncada kargaşa çıkartıp birbirlerini öldürme planı yapıldı ve şu halat çekmede de direk yarıya indirdiler yarışmacıları:A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
yalama olsada kırılma riski var ve onlar için oyunun başları olduğu için çok önemli değildi demek ki. Fazlalık oluncada kargaşa çıkartıp birbirlerini öldürme planı yapıldı ve şu halat çekmede de direk yarıya indirdiler yarışmacıları:A
Ama yine dediğim gibi oyunu kendi içinde hacklemek serbest:A

• Güldürdün
@Forumdash @Dosi
Yav forumdash yapma abi şeker oyunuyla bu bir mi :A Yalayarak çıkacağını adam zaten son 2-3 dakikada anladı ordaki askerler de şaşırdı ama bir şey yapmadılar çünkü çok büyük bir hile değildi.
Senin dediğin direkt hileye giriyor. Öyle o köprüden ben 20 kez gidip gelirim oyunun ne anlamı kalacak :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Forumdash
dizide mantık hatası hiç yok birilerine göre. Yorumsuzum bu konuda :A

Diziye genel puanın kaç?
Ben de güzel kurgu diyordum ama izlerken editlenmiş yorum dedirttiği için puanım 8 ve küsüratı:A
------

@Forumdash @Dosi
Yav forumdash yapma abi şeker oyunuyla bu bir mi :A Yalayarak çıkacağını adam zaten son 2-3 dakikada anladı ordaki askerler de şaşırdı ama bir şey yapmadılar çünkü çok büyük bir hile değildi.
Senin dediğin direkt hileye giriyor. Öyle o köprüden ben 20 kez gidip gelirim oyunun ne anlamı kalacak :A
Adamın buldugu cam hilesine de karişmamalıydılar. Çünkü son dakikalardı senin dediğine göre:A[l/SPOILER]

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Ben de güzel kurgu diyordum ama izlerken editlenmiş yorum dedirttiği için puanım 8 ve küsüratı:A
------

Adamın buldugu cam hilesine de karişmamalıydılar. Çünkü son dakikalardı senin dediğine göre:A[l/SPOILER]
cidden son dakikalardı o da. Zaten şurada kalmış 4 yarışmacı. Müsade etselerdi. O kalan 4 kişi yemekten sonra birbirini öldürme hakkı verilip yine kalan 2 kişiyi son oyuna bırakabilirlerdi.
Ben de son bölüm dolayı ile puan kırdım. 8 veya 8.5 puan verdim galiba.
@Forumdash @Dosi

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Forum forum olalı, hiç bu kadar çok spoiler butonuna basılmamıştır bir konuda. :A