Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

1x1

Aslında yeni diziye başlamayı düşünmüyordum kendi listemdekileri izlemeden ama mahalle baskısı ağır bastı. :A

İlk bölüm fena değildi. İlgi çekici bir konusu var. The Hunger Games ile çok benzer başladı, bakalım ilerleyen bölümlerde farklılaşabilecek mi, başaracaksa nasıl olacak...

Her karakterin numarası olmasını sevdim. Böylece karakterleri birbirine karıştırma ihtimalim bir tık azaldı. :A

7/10

• Beğendim
Reactions: Araf and Dosi
1x1

Aslında yeni diziye başlamayı düşünmüyordum kendi listemdekileri izlemeden ama mahalle baskısı ağır bastı. :A

İlk bölüm fena değildi. İlgi çekici bir konusu var. The Hunger Games ile çok benzer başladı, bakalım ilerleyen bölümlerde farklılaşabilecek mi, başaracaksa nasıl olacak...

Her karakterin numarası olmasını sevdim. Böylece karakterleri birbirine karıştırma ihtimalim bir tık azaldı. :A

7/10
Ben 2. bölümü pek sevmedim. Başlarda olurda sende aynı tadı alırsan kötüdür deme. Sonradan çok iyi ilerliyor.
Aslında karıştırma olmuyor. Hiç numaralara dikkat etmedim :A öne çıkan isimler çok farklı birbirinden. Sima olarak yani :A

• Beğendim
Reactions: bazinga
1x1

7/10
Ön yargıyla yaklaştın bak başta, sonra nasıl açıldı gördün. Başları sıradan ama açıldıkça sarıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Ben 2. bölümü pek sevmedim. Başlarda olurda sende aynı tadı alırsan kötüdür deme. Sonradan çok iyi ilerliyor.
Aslında karıştırma olmuyor. Hiç numaralara dikkat etmedim :A öne çıkan isimler çok farklı birbirinden. Sima olarak yani :A
Kandırma insanları, karakterleri ismiyle aklında tutanlar sadece Kpop fanlarıdır. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Kandırma insanları, karakterleri ismiyle aklında tutanlar sadece Kpop fanlarıdır. :A
@bazinga 'nın sima olarak dediğini düşündüm ve ben de sima olarak altını çizdim karıştırmıyoruz diye. Ne isme ne de numaralara odkalandım hatta dizinin adını hiç bir zaman yazmadım. Onu bile şuan bilmiyorum desem yeridir :A

Dizi öncesinde 700bin takipçisi olan bir model olan ablamızın şuan 18 milyın takipçisi mevcut. @Araf @Tolstoyevski @Dosi @DarkLegenD @Yakamoz-Asi

IMG_20211010_005210.jpg

1x1

Yabancı dizilere verdiğim uzun süreli arayı bitirdim, iyi ki de böyle bir diziyle bitirmişim. :A Bana genelde bu tarz farklı dizilerin neredeyse tamamen olumlu yorumlar alması overrated'lıktan çok kaliteli olduğunu gösterir, bunda da aynısını tattım.

Açıkçası ilk başları ortalamaydı ama aktı, metrodaki sahneye geldiğimizde de dizinin başladığını hissettim. O oyunun buralara çıkacağını hiç düşünememiştim ve 456 da kolayca kazanır diyordum ama işler değişti, bir anda tokat manyağı, sonra da para manyağı oldu. :A

Sonrasında ise asıl yere geldik ve yine buradan bu kadar şey çıkacağını tahmin edememiştim, bir anda toplar patlayınca şaşırdım, o yarışmacıların akıbetini (varsa) merak ediyorum.

İlk bölümlerde çok iddialı giriş sevmem ama 8/10

Meğer yatakhanenin duvarlarında oyunlara dair ipuçları varmış ama kimse fark edememiş ne seyirciler ne yarışmacılar :A

dea5df5ff2a83f492f26b277bde00a4cd42aab71.jpeg
Bey Amca biliyor muydu yoksa bilmiyor muydu?.. korkunç bir karizma, korkunç. Soru işaretleriyle bu kadar dolu olan başka bir karakter daha görmedim hayatımda. Kendisini daha fazla övmek zorunda hissediyorum kendimi.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çerezlik dizi tanımının kralı bu dizi. Hafta sonu otur, izle, bitir. Abartıldığı kadar iyi değil ama güzel vakit geçirtiyor. Final bölümünü beğenmemiştim ama.

Bey Amca biliyor muydu yoksa bilmiyor muydu?.. korkunç bir karizma, korkunç. Soru işaretleriyle bu kadar dolu olan başka bir karakter daha görmedim hayatımda. Kendisini daha fazla övmek zorunda hissediyorum kendimi.
oyunu izlemek oynamak kadar zevkli değil gibi birşey demişti ve bundan dolayı da o da bilmiyor olabilir. Tam yarışmacıların ruhunu yaşamak istedi ve bence hangi oyun olursa olsun ölme riskini de aldı. Artık yaşlandığı için bu tecrübeyi bizzat kendi de yaşamak istedi.

• Harika
Reactions: DarkLegenD
Aynen, arada takip ediyorum takipçilerini. Takipçileri arttıkça artıyor. :A
Sana biryerde yazmışdım, güzel kız diye ☺️ Ve birde
Gerçekten öldüğüne çok üzülmüştüm dizide, dirilir diye umudumu yitirmedim/SPOILER]

• Üzücü
Reactions: Araf
Sana biryerde yazmışdım, güzel kız diye ☺️ Ve birde
Gerçekten öldüğüne çok üzülmüştüm dizide, dirilir diye umudumu yitirmedim/SPOILER]
Dirilmesini ben de umut ettim ama imkansızdı. Sonuç olarak hangi ikilinin finale çıkacağı ve kimin kazanacağı belliydi.