Sonra yine gidersinHer zaman sizlerin yanındayım saygıdeğer forum halkı.
Sonra yine gidersinHer zaman sizlerin yanındayım saygıdeğer forum halkı.
Sonra yine gidersin
Önce şundan başlarım zaten örümcek adamı tekrardan baştan sona bitirmiştim bu da devamı olurİhtiyaç olduğunda sinyal vermeniz yeterli, ağ ata ata gelirim.
İzlediğiniz her şeye düşük puan mı veriyorsunuz, yoksa ben mi öyle denk geliyorum?Normalde Spider-Man filmlerinin yanından köşesinden geçmeyen biri olarak hiç fena olmadı. Hatta ilk yarısını epey sevdim ama ikinci yarısı hikayenin zayıflığının etkisiyle kuru gürültüye döndü benim için. Yine de devam etsinler süper kahramanları animasyon yapmaya. Animasyona daha çok yakışıyor süper kahramanlar.
Tam yorum: Spider-Man: Into the Spider-Verse
6/10
Yüksek verdiğim şeyler de oluyor sıklıkla. 6 da pek düşük bir puan sayılmaz, ortalama puan.İzlediğiniz her şeye düşük puan mı veriyorsunuz, yoksa ben mi öyle denk geliyorum?
Animasyon bambaşka bir kültürdür. Keza anime de bambaşka bir kültürdür. Bunun yaşı yoktur, bir sanat içeriğini izleyip keyif alıyorsan ve bu belirli bir kalitenin üstünde sana sunuluyorsa gerisi teferruattır.Çocuk musunuz? Animasyon filmi izlemek de ne demek?
Yorumlarınızı görünce benim de canım çekti.
Animasyon bambaşka bir kültürdür. Keza anime de bambaşka bir kültürdür. Bunun yaşı yoktur, bir sanat içeriğini izleyip keyif alıyorsan ve bu belirli bir kalitenin üstünde sana sunuluyorsa gerisi teferruattır.
Halledeceğim üstadım fazla duramıyorum forumda. Çözerim o işi elbet.Boşver şimdi bunları, filmi yorumla. Sonra son geceye bırakıp, toplu yorumlamaya çalışacaksın yine.
Öncelikle kendimi bildim bileli Spider Man hayranıyımdır. Hemen hemen her çıkan filmini, çizgi filmini izlemişimdir. Bu en iyisi olabilir. Kesinlikle insanı izlerken sıkmıyor. Senaryoyu görsellikle çok güzel bir şekilde harmanlamışlar. Paralel evren konusuna da değinmeleri animasyonu benim için ön plana çıkaran etmenlerden bir tanesi.
Kesinlikle pişman olmazsınız, izleyin gitsin.
8/10
İzlediklerimi yorumladım artık sıra izleyip o an yorumlamaya geldi. Bilmiyorum listede kaç film doldurdum ama 1 Mart'a kadar Vice, Roma, Blackkklansman ve diğer kaliteli filmlerden bazılarını izlemeyi düşünüyorum. Bakalım ne kadarını bitireceğim.Önce adaşım, sonra sayın Gs'li dostum yardırmaya başladı. İşte bu.
İzlediklerimi yorumladım artık sıra izleyip o an yorumlamaya geldi. Bilmiyorum listede kaç film doldurdum ama 1 Mart'a kadar Vice, Roma, Blackkklansman ve diğer kaliteli filmlerden bazılarını izlemeyi düşünüyorum. Bakalım ne kadarını bitireceğim.