2018 Spider-Man: Into the Spider-Verse / Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde - Film Yorumları

Polat Şaşmaz

Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
61,271
Reaksiyon puanı
33,495
Puanı
1,061
Konum
Türkiye Yüzyılı
Yarım saat önce bitirdim kesinlikle sıkmadı. Hep Miles Morales'i merak etmişimdir bu filmle buldum. Daha sonra puanımı ve yorumumu paylaşırım.

Şunu da söylemeden edemeyeceğim. Bu filmde kuantum evrenine girilmesi End Game'e bi hazırlık olabilir mi acaba. Bunu 26 Nisan'da anlicaz.
Dediğim gibi ileri ko MCU filmleri için bir kapı aralanmış. bknz: Spider Man 3
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Normalde Spider-Man filmlerinin yanından köşesinden geçmeyen biri olarak hiç fena olmadı. Hatta ilk yarısını epey sevdim ama ikinci yarısı hikayenin zayıflığının etkisiyle kuru gürültüye döndü benim için. Yine de devam etsinler süper kahramanları animasyon yapmaya. Animasyona daha çok yakışıyor süper kahramanlar.

Tam yorum: Spider-Man: Into the Spider-Verse

6/10
Şimdi Spider-Man filmlerinin yanından köşesinden geçen biri olarak No Way Home öncesi bir kez daha izlemek istedim. Fakat görüşlerimde hiçbir şey değişmedi.

İlk yarısı gerçekten şahaneydi. 6 puan ile haksızlık etmişim diye düşünmeye başladım ki ikinci yarıda neden daha yüksek puan veremediğimi hatırladım. İkinci yarısı gerçekten kuru gürültü. Bitse de gitsek havasında tamamladım...
 

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,069
Reaksiyon puanı
47,672
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Sayın admin sağ olsun az kalsın bu filmin tüm puanlarını güncel Spider-Man filmine aktarıyordum, neyse ki çok geç olmadan fark ettim. :A @bazinga
 
  • Güldürdün
Reactions: bazinga