Bennu Yıldırımlar'dan 'Aşk Evlilik Boşanma' Açıklaması!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,553
Puanı
1,061
Ask-Evlilik-Bosanma-1-850x567.jpg

Başarılı oyuncu Bennu Yıldırımlar'dan dikkat çeken açıklama!

Görkem İldaş'ın YouTube kanalına konuk olan oyuncu, 'Süper Baba', 'Yaprak Dökümü', 'Umutsuz Ev Kadınları' gibi uzun ömürlü dizilerinden sonra geçen yıl NOW'da rol aldığı 'Aşk Evlilik Boşanma'nın 4. bölümüyle erken final yapmasına dair şunları söyledi:
"Çok düzgün bir prodüksiyon şirketiyle, harika yönetmenler, nefis bir ekiple çalışmıştık. "Evet, bugün setim var" diyordum. Malum güne (salı) konulmaması gereken bir diziydi. 2. bölümün ertesi günü, öğleden sonra 2'de kanaldan 4. bölümde biteceği haberi geldi. O kadar güzel bir ekipti ki şok büyük oldu bende. Çalıştığım ekipleri her zaman çok sevdim. Bu bir ekip işi; ekip iyi olmazsa doğruya varmaz. Biz kendimizden geçtik, birdenbire çalışan 300 kişi... Bu matematik içerisinde böyle bir gün çok yanlış. Gün değiştirmek de senin elinde değil, kanal belirliyor."

Programın tamamı:

Tabii biraz da sabır lazım ama dizi ümit vermiyordu...

Kızılcık Şerbeti de cumaya geldiğinde Yalı Çapkını çoktan kitlesini oturtmuş, 10+ reyting alıyordu, herkes Show tv intihar etti dedi ama biraz sabırla (ve iyi senaryo & iyi kadro & iyi oyunculuklarla) daha ilk sezonunda şubat-mart gibi YÇ'yi zirveden etti, sonrası malum...

Bir diğer örnek (sevmesem de) Uzak Şehir, pazartesiye ambargo koyan Kızıl Goncalar'ı tahtından etti, 14 reyting alıyor...

Gün şikayeti yapmadan önce, ana hikayeye, senaryoya, kadroya ve oyunculuklara güvenmemiz lazım.

Çalışanlar olarak Salı günü takvimine koyulmamalıydı demek ne kadar doğru bilmiyorum. Kimse yapımının hemen bitmesini istemez kanal olarak.

Aynı yıl içinde önce 5 bölüm süren Kara / Arak şimdi de bu, kendisini yeniden uzun işlerde görmek isteriz.

Senaryo ve kadro kötüydü e tabi kanal da yanlıştı.