ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

O diziden önce Beni Unutma vardı.
Kardeşlerim dizisinde mazlum biriydi :A
Ekli dosyayı görüntüle 132438
Sen bu adamın sıkı takipçisisin maşallah :A Veya denk gelmişsin diyelim :A Kardeşlerim’de mazlumu oynadığını bilmiyordum, o zaman sağlam oyuncu diyebiliriz kendisi için :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sen bu adamın sıkı takipçisisin maşallah :A Veya denk gelmişsin diyelim :A Kardeşlerim’de mazlumu oynadığını bilmiyordum, o zaman sağlam oyuncu diyebiliriz kendisi için :A
Bir ara Kardeşlerimi baya izliyordum. Evde izleyen olunca otomatikman takip etmek zorunda kalıyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Dizi adım adım finale gidiyor gibi geldi bana, olaylar çok hızlı ilerliyor.

• Aynen
Reactions: Dante
Adam her dizide bambaşka biri oluyor :A iyi
Oyuncu
Ekli dosyayı görüntüle 132437

Şimdi anlaşıldı bu diziyi niye izlediğin :A Ah şu Aşk ve Mavi dizisi :A

Dalavereci enişte olmuş bu dizide.

sahneleri baglaminda oyunculugu dikkat cekici ve gercekci .

ancak , acikcasi dizinin genel ilerleyisinde
ilk bolumde dizi den ayrilan celal yazilimina fazla agirlik veriliyor olaylar onun uzerinden ilerliyor. doga ve diger okul kesimi de bu para ve tel vidyo olayi uzerinden beraber sahneleniyor.
bir yere kadar gizem di, anca sonrasi tekrara dusuyor,dustu de.

bence yasemin, cinar,ferit denklemi daha ilgi cekici olabilir izleme artmasi adina .

keza, handan'in tum bu olanlardan sonra dibi gorup yukselmesi adina baslangicli bir yazilim da albenili gelebilir izleyene.bence.
(gelinlikci dukkani yandi kul oldu, misal, yeni bir ise girebilir vs) .
hatta evleri de tasinabilir. dram illa yazilacaksa, boyle de yazilabilir.
diger turlu bu basta dedigim para mevzusu ve emel odakli entrika,vs islenmesi tekrara girdi . yazilimsal degisim sart.bence.

@ahmetbey in dedigine de katiliyorum .

goreceli elbette.

• Beğendim
Reactions: Bully and Dosi
6. Bölüm 2. Fragman

fragmani begendim . hatirlarsak son yorumum da bir iki noktaya deginmistim, yazilim bazli degisim olmasina dair. kismen bekledigim degisim baslamis gibi ; ^ handan' in gelinlikci dukkani yandigindan sifirdan bi ise girmis. gorunuse gore bu - fabrika da isci gibi bir durum .

yasemin tarafinda da ,ferit kuskular kiskancliklar derken,
bu tarafta da kirilmalar olabilir . @Dosi demisti sanirim. (b)

emel uzerinden entrika yazilimli durum yeni bolumde de devam edecek gibi , ki, bu da tadinda yapilmali ,fazlasi seyirciyi dizi den soguma haliyle izleyici kaybina yol acar . son bolumde oldugu gibi .

handan ve mehmet in bas basa sahneleri surpriz oldu . emel sanirim handan'in mutlu olmasini istemiyor. gecmisten gelen bir durum var gibi. (b)

erkenden , emel hakkinda , handan'in mehmet'e aciklamalari yerinde bir adim . devami nasil olacak bolumu izleyip gormeli .

6.bolume dair yorumum bir sonraki mesajimda olacak .

@TenTen

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi and Bully
Dün bir yorum okumuştum. Boş günde reytingi düşüyor, dolu günde artıyor diye. Yine öyle olmuş diyebiliriz :A
Dizinin ilk saatini kaçırmıştım ama sonrasına baktım. Geçen hafta çok sıkıcı ilerlemişti ama bu hafta güzeldi.
Emel’in olayı öğrenmesi hoşuma gitmedi. O da camiaya rezil olmamak için sussun. Kendisinin vukuatlarıda ortaya çıkar malum :A

gün içinde kalan kısmı izlerim. Şu patron Yeşilçam filmlerindeki gibi çalışanlarını dikizliyor :A

Dizideki tansiyon giderek artıyor, artık 1 ileri 1 geri yapmaz inşallah :)

Can Borcu güzel artış yapmış. Dünkü bölümü izledim çok güzeldi, su gibi aktı resmen

ben bu bolumu ilk giris sahnesi doga nin etkileyici konusmasina arti puan vererek basladim . iyi dusunulmus bir konusma metni idi .

sonraki sahnelerde -
yangina gectik,, yangin'i ve kimin yaptigini handan , emel'in ogluna herseyi aciklarken sicagi sicagina bu yangiin durumunu da belirtmesi ,giris gelisim baglaminda yazilimini iyi buldugum sekanslar silsilesi idi .

ki, buradan sonra ,kanimca bolum bitene dek -bolumun yildizi- ferit oldu .
- bilmem katilir misiniz. . .

ferit'in once cafe de sinir krizi gecirmesi ,sonrasinda emel'i hesap sormak icin tepeye alip gitmesi ,

ardindan bar da tanimadigi cocuga fiziksel mudehalesi ,
sakince bunlarin uzerine birde handan'lara gidip beni de kabul eder misiniz eve demesi, poker face vibe da yemege oturmasi, renk vermemesi ,,,

sonrasinda yasemin icin , cinar'la olan bir kac kiskanclik sekanslari ...

bu arada ,ustte belirttigim fiziksel siddet tasvip etmedigim durumdur. genelde sevmem siddet sahnelerini .

ayrica , bu hikaye de handan'ciyim. emel anne dolayli ferit bastan kaybeden .

cinar'in kardes doga'ya hediyesi, doga nin metaforlu betimlemeli cinar ismi ile bulut ismini acilimsal anlatimi dolayli abisine dokunakli manali resital yapmasi.

mekandaki elektrigi ~ cinar'in yeme yapmadaki maharetli elleri :X
adeta bizde evde izlerken agzimiz sulandi yahu ~yaptigi sunum tabaklar leziz gorunuyordu,,, yasemin'in yemek tadim reaksiyonlari da bir o kadar guzeldi .

salt bu yemek sahnelerinde ikisinin verdigi enerji uyum vibe bile
evde bizi adeta cinar-yaseminci yapti diyebilirim . :bhr::X

bolumun sonu da cinar yine saglam rol caldi . sirkete bir bir geldi pir geldi .
ferit -yeni bolum fragmanda- anlasilan cinar'a sert bir reaksiyon gosteriyor.
^yasemin koridordan gelirken -galiba- ferit'in > cinar'a yumruguna ve dediklerine yetisemedi .

bu arada bolumde yer alan lise sahnelerine yorum getirmedim.bolum yorumum daha da uzamasin diye. ancak ,sunu eklemek gerekir ;
handan'in kucuk kizi nin bu bolumdeki araba cizme vb yazilim sahnelerine gerek var miy di . bence ,senaryo olarak , lise bolumu tarafina bu denli atraksiyon ve aksiyon egreti duruyor .

son olarak, ^doga'yi oynayan oyuncu kaldigi yerden devam ediyor.
kendisini , ^guzel gunler dizisinde performansiyla takdir etmistim. @TenTen
bence yolu acik yetenekli bir oyuncu .

tum bunlar goreceli elbette .

• Beğendim
Reactions: ahmetbey and Dosi