Meşhur karşı dönüş lafın bu mu gerçekten?O lafla ilgili benim de meşhur bir karşı dönüş lafım vardır, “ne yani katile tepki gösteren gizli katil midir” diye ama duralım burada ortalığı kan götürmesin @Ahmed i üzerimize çekmeyelim.
Şaka bir yana esprisine söyledim (her şakanın altında bir gerçek yatmaz ), zira geçen de söyledim forum ortamında akraba çevre ortamına göre daha özgür düşünceli özgür oluyoruz, bende öyle bir şeyin zerresi olsa asla inkar etmezdim. Ama dibine kadar hateroyum.
O lafla ilgili benim de meşhur bir karşı dönüş lafım vardır, “ne yani katile tepki gösteren gizli katil midir” diye ama duralım burada ortalığı kan götürmesin @Ahmed i üzerimize çekmeyelim.
Şaka bir yana esprisine söyledim (her şakanın altında bir gerçek yatmaz ), zira geçen de söyledim forum ortamında akraba çevre ortamına göre daha özgür düşünceli özgür oluyoruz, bende öyle bir şeyin zerresi olsa asla inkar etmezdim. Ama dibine kadar hateroyum.
Geçmiş olsun canım. En yakın hastaneye gidip düzenli şekilde tedavi olursan bu hastalıktan kurtulursun, üzülme.
Düşünemiyorum akraba ortamında Tolsto, "ben erkeklerden hoşlanıyorum enişte" diyor. Sonrası kan gölü.. Senin akrabalar birde dindardı.Tolsto yapmaz öyle şeyler
Tam değil ama şu an aklıma gelmedi, ben de çaktırmadan örnek vereyim dedim.Meşhur karşı dönüş lafın bu mu gerçekten?
Pekii eniştenin hızlıca göz kırpıp, dudak kenarlarının hafifçe yukarıya doğru kıvrılması... Kapat forumu kapat ahahahah.Düşünemiyorum akraba ortamında Tolsto, "ben erkeklerden hoşlanıyorum enişte" diyor. Sonrası kan gölü.. Senin akrabalar birde dindardı.
Neyse akraba deyince bile içim çekiliyor.. Kan yoluyla bulaşan hastalıklar, çoğu..
Sonrası Esra Erol'luk.Pekii eniştenin hızlıca göz kırpıp, dudak kenarlarının hafifçe yukarıya kıvrılması... Kapat forumu kapat ahahahah.
(düşünemedi )Düşünemiyorum akraba ortamında Tolsto, "ben erkeklerden hoşlanıyorum enişte" diyor. Sonrası kan gölü.. Senin akrabalar birde dindardı.
Neyse akraba deyince bile içim çekiliyor.. Kan yoluyla bulaşan hastalıklar, çoğu..
Konuşmadığımız konu kalmadı şaka maka. Her anlamda.Aynen ben bu camiadayım diye çok önceden gözlemlemiştim.
@mrt-06 ile bir ara baya konuşurduk bu konuları.
Kullandıysan evet demen gerekiyordu. 😡Hayır dedim. Ama eskiden çok kullandım. @mrt-06
Millet yanlış anlıyacak.Konuşmadığımız konu kalmadı şaka maka. Her anlamda.
Kullanıyor musunuz değil mi ayol.Kullandıysan evet demen gerekiyordu. 😡
Yok ya bizi bilen biliyor neyini yanlış anlasınlar. Umarım sen kazanırsın, sen kazanırsan daha mutlu olurum. @sokak sanatiMillet yanlış anlıyacak.
Ama güzel birşey, her konuda düşüncelerimizi anlayaniliyoruz birbirimizin. Bu sinerji ile finala bile kaldık beraber.
Sen de haklısın ama keşke evet deseydin böyle azınlıkta kaldı.Kullanıyor musunuz değil mi ayol.
Şimdiki zaman anlamında algıladım? Hiç kullandınız mı olmalıydı.
Şu hayır diyenlerin samimiyyetine inanmıyorum ya, birkaç kişi dışında çoğu kendini ele vermek istemiyor. Yani kimse fotojentes yapmıyor, her anlamda duyguları var. Reelde de ha deyince kimseyle tanışamıyorsun.Yok ya bizi bilen biliyor neyini yanlış anlasınlar. Umarım sen kazanırsın, sen kazanırsan daha mutlu olurum. @sokak sanati
Sen de haklısın ama keşke evet deseydin böyle azınlıkta kaldı.
Ya.Yok ya bizi bilen biliyor neyini yanlış anlasınlar. Umarım sen kazanırsın, sen kazanırsan daha mutlu olurum. @sokak sanati
Sen de haklısın ama keşke evet deseydin böyle azınlıkta kaldı.