Sosyal Tanışma Uygulamaları Kullanıyor Musunuz?

Kullanıyor Musunuz?

• Evet

Oy: 6 24.0%
  • Hayır

Oy: 21 84.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
O lafla ilgili benim de meşhur bir karşı dönüş lafım vardır, “ne yani katile tepki gösteren gizli katil midir” diye ama duralım burada ortalığı kan götürmesin @Ahmed i üzerimize çekmeyelim. :A

Şaka bir yana esprisine söyledim (her şakanın altında bir gerçek yatmaz :A ), zira geçen de söyledim forum ortamında akraba çevre ortamına göre daha özgür düşünceli özgür oluyoruz, bende öyle bir şeyin zerresi olsa asla inkar etmezdim. Ama dibine kadar hateroyum. :A
Meşhur karşı dönüş lafın bu mu gerçekten? :(

O lafla ilgili benim de meşhur bir karşı dönüş lafım vardır, “ne yani katile tepki gösteren gizli katil midir” diye ama duralım burada ortalığı kan götürmesin @Ahmed i üzerimize çekmeyelim. :A

Şaka bir yana esprisine söyledim (her şakanın altında bir gerçek yatmaz :A ), zira geçen de söyledim forum ortamında akraba çevre ortamına göre daha özgür düşünceli özgür oluyoruz, bende öyle bir şeyin zerresi olsa asla inkar etmezdim. Ama dibine kadar hateroyum. :A
Geçmiş olsun canım. :A En yakın hastaneye gidip düzenli şekilde tedavi olursan bu hastalıktan kurtulursun, üzülme. :A
Tolsto yapmaz öyle şeyler :A
Düşünemiyorum akraba ortamında Tolsto, "ben erkeklerden hoşlanıyorum enişte" diyor. :F Sonrası kan gölü.. Senin akrabalar birde dindardı. :A

Neyse akraba deyince bile içim çekiliyor.. Kan yoluyla bulaşan hastalıklar, çoğu..

Düşünemiyorum akraba ortamında Tolsto, "ben erkeklerden hoşlanıyorum enişte" diyor. :F Sonrası kan gölü.. Senin akrabalar birde dindardı. :A

Neyse akraba deyince bile içim çekiliyor.. Kan yoluyla bulaşan hastalıklar, çoğu..
Pekii eniştenin hızlıca göz kırpıp, dudak kenarlarının hafifçe yukarıya doğru kıvrılması... Kapat forumu kapat ahahahah.

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and mrt-06

(düşünemedi ) :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Evet güzel bir sohbet oldu ama şimdi hayır diyen 8 kişiden gerçekleri alalım. :A

Millet yanlış anlıyacak. :A
Ama güzel birşey, her konuda düşüncelerimizi anlayaniliyoruz birbirimizin. Bu sinerji ile finala bile kaldık beraber. :A
Yok ya bizi bilen biliyor neyini yanlış anlasınlar. :A Umarım sen kazanırsın, sen kazanırsan daha mutlu olurum. :bhr: @sokak sanati

Kullanıyor musunuz değil mi ayol. :F
Şimdiki zaman anlamında algıladım? Hiç kullandınız mı olmalıydı. :F
Sen de haklısın ama keşke evet deseydin böyle azınlıkta kaldı. :F

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Yok ya bizi bilen biliyor neyini yanlış anlasınlar. :A Umarım sen kazanırsın, sen kazanırsan daha mutlu olurum. :bhr: @sokak sanati

Sen de haklısın ama keşke evet deseydin böyle azınlıkta kaldı. :F
Şu hayır diyenlerin samimiyyetine inanmıyorum ya, birkaç kişi dışında çoğu kendini ele vermek istemiyor. Yani kimse fotojentes yapmıyor, her anlamda duyguları var. Reelde de ha deyince kimseyle tanışamıyorsun. :A