Senin de başın bağlandı o zaman...Eskiden meraktan bakınmıştım nedir ne iştir diye. Ama sorunun cevabı hayır çünkü başka kadınlar ilgimi çekmiyor artık.
Allah'ım beddua aldım ya... Yalnız öleceğim.
Senin de başın bağlandı o zaman...Eskiden meraktan bakınmıştım nedir ne iştir diye. Ama sorunun cevabı hayır çünkü başka kadınlar ilgimi çekmiyor artık.
Burada olsa zaten konularını açamazdı, @bazinga şeriat ilan etti...Ya 3-4 ay önce bi ortaam dedi gitti 5 dakika bile durmadı hiç haberim yok
Sen de mi lgbtci oldunKızlara umut vermeyelim şimdi durduk yere.
Yok ya açıyordu her türlüBurada olsa zaten konularını açamazdı, @bazinga şeriat ilan etti...
Öyle değil direkt arkadaş edinme uygulaması bu, konudakileri kastediyorum.Şimdi bana tam açıkla @mrt-06 sosyal medya hesaplarından normal arkadaşlıktan mı söz ediyoruz yoksa sadece bu iki siteyimi oylayacağız?
Lise dönemimde 3 tane arkadaşım oldu (iki tanesi Türkiyeli) bizim buranın Facebook tarzı bir sitesinde. Hatta biri babamın eski iş arkadaşının kızı çıktı. 3ü ile reelde buluştuk ve uzun seneler devam etti arkadaşlığımız. Bu durumda neyi işaretlemeliyim?
O bahsi geçen sayfaları kullanmadım. Son senelerde Twitter face instagram harici sosyal medya kullanmadım ki buralarda da tanıdığım kişiler ile iletişimim var.
Soruyu tam anlatayım, ona göre işaretlerim
Eskiden devir iyiydi sakınca görmemiştim buluşmaya ki ailemin onayı vardı ama artık kimseyle reelde buluşmam diye düşünüyorum
Tüh boşuna deneyimimi yazdımÖyle değil direkt arkadaş edinme uygulaması bu, konudakileri kastediyorum.
Özge meselesi mi?
Senin de başın bağlandı o zaman...
Allah'ım beddua aldım ya... Yalnız öleceğim.
Yani o da olur aslında ama anketimin özüne uygun olmuyordu. Hayır mantıklı.Tüh boşuna deneyimimi yazdım
Ozaman hayırı işaretliyeyim.
Yani anladığım kadarıyla birinden etkilendin, ondan başkasını düşünemiyorsun.. Kelime oyunlarını çok iyi okurum.Boşverelim ama başın bağlı olmasıyla gönlün bağlı olması aynı şeyler değil malum..
Bir de sosyal insanlar değiliz, sosyal uygulamalar neyimize. 😱
Başka kadınlar ilgimi çekmiyor derken belki de erkekleri kast... .Yani anladığım kadarıyla birinden etkilendin, ondan başkasını düşünemiyorsun.. Kelime oyunlarını çok iyi okurum.
@DarkLegenD ondan sonra neden şüpheci yaklaşıyorsun diyorsun..Başka kadınlar ilgimi çekmiyor derken belki de erkekleri kast... .
@Ahmed'in meşhur bir lafı vardır nerde çok tepki gösteren varsa bu duruma o gizlidir diye.Başka kadınlar ilgimi çekmiyor derken belki de erkekleri kast... .
Geçmiş olsun canım. En yakın hastaneye gidip düzenli şekilde tedavi olursan bu hastalıktan kurtulursun, üzülme.Başka kadınlar ilgimi çekmiyor derken belki de erkekleri kast... .
@Ahmed'in meşhur bir lafı vardır nerde çok tepki gösteren varsa bu duruma o gizlidir diye.
Tolsto yapmaz öyle şeyler