Son 10 Yılın En Çok Reyting Alan Finalleri

Dizi hakkında ölümüne tartışmak bana göre mantıklı değil ama göz göre göre bilerek yaptığını kendinde biliyorsun:) Neden şu veya o dizi değilde başlıkta illa Kurtlar Vadisi ilk 4'te yok ilk 0,02 ile 5. sırada yuppi gibi bir durum var bana göre:D

vadinin reytingini bilmiyordum konuyu açmadan ayrıca oraya öbgz-gülbeyaz-avrupa yakası yazsam tartışma çıkmazdi sorun dizinin adında vadinin 30-35 reyting aldığını söyleyenler var benim de aklıma nu haber geldi

Başlık değiştirildi!
Konunun içeriğinde Kurtlar Vadisi'nden bahsedilmediğine göre başlıkta yazmanın bir anlamı yok...

Bu arada konu açarken Başlıktaki kelimelerin ilk harflerini büyük yazalım...

ben izlemedim takas baştan failsin her zaman olduğu gibi konuyu acılarınla kaplamışsın ama burası hastane değil

bu konu saçma çünkü ne aşkı memnu ne de yaprak dökümü vadiyi geçemediler.beni kışkırtmak için açtığın bi konu ama kendini rezil ettin :d

asmalı konak ve aşk-ı memnunun rekor kırdığını biliyordumda ikinci bahar gerçekten şaşırttı beni çok güzel oranlar almış..

sanırım bu rekoru fatmagülün suçu ne dizisi kıracak 29 reytingle final yapar tahminim o yönde...

kurtlar vadisi final: 23.60
aşkı memnu final: 23.41
yaprak dökümü final: 22.84

asmalı konak ve aşk-ı memnunun rekor kırdığını biliyordumda ikinci bahar gerçekten şaşırttı beni çok güzel oranlar almış..

sanırım bu rekoru fatmagülün suçu ne dizisi kıracak 29 reytingle final yapar tahminim o yönde...

19 ile 29 karıştı galiba:D aliye-zerda-kurtlar vadisi falan beklerdim ikinci bahar ın yerine:D

bunu yazmıştın:) zaten haberi okuduysan ab grubu diyor yani tüm tartışmayı boşa yaptın:D

haber değeri taşımaz bu ab grubu ufak bi kitledir.total ab yi cd falan hepsini içine alan tüm kişilerdir vadi onlardan daha fazla izlenmiştir :D

ya benim anlamadığım bu vadi izleyenler yer altındamı yaşıyo şu forum dışında hiç bir yerde rastlayamıyorum :d nasıl bir fanatikliktir bu ya sanki adamın dinine ülkesine küfrediliyo .burdaki sonuçlara göre geçmiş senin baktığın sonuçlara göre geçmemiş .ne değişcek geçse yada geçmese sana bana bi faydası varmı.diziyi izliyosun yeter bu da. kaç reyting aldığı üzerine bu kadar tartışmaya ne gerek var

haber değeri taşımaz bu ab grubu ufak bi kitledir.total ab yi cd falan hepsini içine alan tüm kişilerdir vadi onlardan daha fazla izlenmiştir :D
ab si iyi olan dizi sponsor sıkıntısı çekmez uzun süre devam eder örnek avrupa yakası ab grubu olmasa 3.-4. sezonda biterdi yaprak dökümü karşısında. ab si kötü olursa akasya durağı-arka sokaklar-selena gibi kalitesiz diziler olur

ya benim anlamadığım bu vadi izleyenler yer altındamı yaşıyo şu forum dışında hiç bir yerde rastlayamıyorum :d nasıl bir fanatikliktir bu ya sanki adamın dinine ülkesine küfrediliyo .burdaki sonuçlara göre geçmiş senin baktığın sonuçlara göre geçmemiş .ne değişcek geçse yada geçmese sana bana bi faydası varmı.diziyi izliyosun yeter bu da. kaç reyting aldığı üzerine bu kadar tartışmaya ne gerek var

Ağzına sağlık :D

sen ne diyon ya.bu ab grubu reytingleri totalde vadi geçmiş ben o reytingleri kafamdan uydurmuyorum yani vadi daha çok izlenmiş ayrıca hiçbir yerde rastlamıyorum lafın hazmedememektir sadece face e gir görürsün 2 milyon hayranı :d vadi forumana gir başka forumlara gir çık sokağa anket yap görürsün anladın :D bi daha da benim yorumuma atlama