Son 10 Yılın En Çok Reyting Alan Finalleri

sen kız değilmisin kardeşim bu gayet doğal benim arkadaşlarım hepsi vadici nolcak.

geç takas izlediğin filmle kız olman erkek olman arasında sıfır bağ var.. bir takmışsınız yok erkek bunu izler kız bunu izler her insan hoşlandığı diziyi izler.. kimse önüne bakıpta aaa benim şeyim uzun ben gidip vadi izliyim demez ..:))

insanlar çeşit çeşittir renkler ve zevkler de aynı çeşitliliktedir herkes herkese saygı göstersin buna sende dahilsin ..

yani kabul etki finallerin izlenme oranlarında vadi beşinci durumda... birinci asmalı konak ikinci aşk-ı menu .. :)

[h=3]Hz. Muhammed'in hırkası, kılıçları, Sancak-ı Şerif gibi kutsal emanetlerin muhafaza edildiği Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi, müze yönetiminin onayı olmamasına rağmen Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün izniyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisine set oldu

bence bu haber değeri taşıyor aynısı muhteşem yüzyıl için de yazıldı:D

[/h]

Kafalarina gore cekmiyolar izin alip gercegi yansitiyor izlemeyen anlamaz tabi

geç takas izlediğin filmle kız olman erkek olman arasında sıfır bağ var.. bir takmışsınız yok erkek bunu izler kız bunu izler her insan hoşlandığı diziyi izler.. kimse önüne bakıpta aaa benim şeyim uzun ben gidip vadi izliyim demez ..:))

insanlar çeşit çeşittir renkler ve zevkler de aynı çeşitliliktedir herkes herkese saygı göstersin buna sende dahilsin ..

yani kabul etki finallerin izlenme oranlarında vadi beşinci durumda... birinci asmalı konak ikinci aşk-ı menu .. :)

o reytingde tum turkiyede yanina yaklasamaz

kurtlar vadisi final: 23.60
aşkı memnu final: 23.41
yaprak dökümü final: 22.84

sonuç bu :dgerçeği yansıtmayan reytinglerde bile geçemiyolar ne diyim dua edinde tüm ülke nin reytinglerini ölçmesinler kötü olur sizin için :D

sonuç bu :dgerçeği yansıtmayan reytinglerde bile geçemiyolar ne diyim dua edinde tüm ülke nin reytinglerini ölçmesinler kötü olur sizin için :D

konuyla ilgili olmayan şeyler yazmasanız haber ab grubu diyor:D

Gercek olmayanda bile gecmısiz :D

benim içinde ab grubu önemli sonuç o hadi bide bunun için tartışma çıkar nasıl onu kabul edersin de :d

Adı üzerinde total yani tüm kişileri kapsar. Onun için total önemlidir

Bu haber Yaprak Dökümü'nün bitişi üzerine çıkmış bir haber ve o yüzden ilk 4 alınmış listede ve Yaprak Dökümü A/B grubuna hitap eden bir dizi olduğu için A/B grubuna sıralamış haberi yazan kişi.

Konudaki tek hata başlıktaydı onunla da darksaal ilgilendi zaten. Konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok...