Hayatımda ilk defa ilk 4 gördüm. Niye ilk 5 değil de ilk 4 bunların hepsi KVP karalamak için!
aga şöyle bişey var ab grubunu koymuşlar totalde yaprak dökümüde aşkı memnuda vadiden geride
Hayatımda ilk defa ilk 4 gördüm. Niye ilk 5 değil de ilk 4 bunların hepsi KVP karalamak için!
Fatmagulun 65 milyon hayranimi var
Ne diyeyim kiaga şöyle bişey var ab grubunu koymuşlar totalde yaprak dökümüde aşkı memnuda vadiden geride
evet o da kemiksiz hesapladım yani saf olarak net sayı)
aga şöyle bişey var ab grubunu koymuşlar totalde yaprak dökümüde aşkı memnuda vadiden geride
Bu konuyu acan bizi kiskirtmak icin yapmis vadiyi bilen biliyo seni takanmi var emrexx
Aga bosver ugrasmaya degmez
Panafilmforumda hergün en az ne zaman girersen gir 150 kişi online.Vadi'nin tartışma yeri aslında orası burası değil.Yani yer altında yaşamıyorlar.
bu konudaki bilgin oratada senle konuşmak istemiyorum cevap verme bana.forumda devamlı bir vadi konusu geçtiği için vadiyle alakası var bu sonuçlara göre girememiş ve forumda bukadar vadi taraftarı olursa bu tabiki başlığa yansır forumda çok fazla fanatik avrupa yakası izleyicisi olsaydı o yazılırdı . ayrıca adam zaten totalde geçmiş demiyoki ab de bunlar birinci diyo totaldeki birinciliğiniz konu değil burda orda kaçıncı olursanız olun
haberi okuyup yorum yazınHayatımda ilk defa ilk 4 gördüm. Niye ilk 5 değil de ilk 4 bunların hepsi KVP karalamak için!
ben reelden bahsediyorum sanal dünyadan değil ve arkadaş çevremde geniş olduğuna göre böyle düşünmem normal kaldıki sanal dünyayıda işin içine katarsak birçok forumda takılıyorum yine vadi izleyenine rastlamadım pek fazla
takmıyorsan cevap yazma ayrıca bu benim uydumam değil habertürk ün haberi
Son 10 yılda en çok izlenen dizi finali hangisi oldu? - Televizyon - Medyafaresi
Son 10 yılda en çok izlenen dizi finali hangisi? haberi, RATİNG, Gazeteciler.com, Medya, Gündem, Polemik, Kulis, Rating, Tiraj, Analiz
SON 10 YILIN EN ÇOK İZLENEN DİZİ FİNALLERİ | Bitkilerin Şifalı Tedavisi
Son 10 yılın en çok izlenen finalleri-HABERTÜRK
sen kız değilmisin kardeşim bu gayet doğal benim arkadaşlarım hepsi vadici nolcak.
Hz. Muhammed'in hırkası, kılıçları, Sancak-ı Şerif gibi kutsal emanetlerin muhafaza edildiği Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi, müze yönetiminin onayı olmamasına rağmen Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün izniyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisine set oldu
bence bu haber değeri taşıyor aynısı muhteşem yüzyıl için de yazıldı
emin ol erkek arkadaslarım kız arkadaslarımdan kat kat daha fazla arkadaş çevremi bilip bilmeden yorum yapma