Son 10 Yılın En Çok Reyting Alan Finalleri

Hayatımda ilk defa ilk 4 gördüm. Niye ilk 5 değil de ilk 4 bunların hepsi KVP karalamak için!

aga şöyle bişey var ab grubunu koymuşlar totalde yaprak dökümüde aşkı memnuda vadiden geride :D

Bu konuyu acan bizi kiskirtmak icin yapmis vadiyi bilen biliyo seni takanmi var emrexx

forumda devamlı bir vadi konusu geçtiği için vadiyle alakası var bu sonuçlara göre girememiş ve forumda bukadar vadi taraftarı olursa bu tabiki başlığa yansır forumda çok fazla fanatik avrupa yakası izleyicisi olsaydı o yazılırdı . ayrıca adam zaten totalde geçmiş demiyoki ab de bunlar birinci diyo totaldeki birinciliğiniz konu değil burda orda kaçıncı olursanız olun

Aga bosver ugrasmaya degmez

ya aga uğraşmaya değmezde böylede olmaz ki göz mü yumalım bunlara ab grubunu koymuşlar koysana totali koy totali görelim :D başlığı darksaal düzeltti konuyuda şöyle açmış(kurtlar vadisi) listede yok.adminde hiçbişey demiyo :D

Panafilmforumda hergün en az ne zaman girersen gir 150 kişi online.Vadi'nin tartışma yeri aslında orası burası değil.Yani yer altında yaşamıyorlar.

ben reelden bahsediyorum sanal dünyadan değil ve arkadaş çevremde geniş olduğuna göre böyle düşünmem normal :D kaldıki sanal dünyayıda işin içine katarsak birçok forumda takılıyorum yine vadi izleyenine rastlamadım pek fazla :D

forumda devamlı bir vadi konusu geçtiği için vadiyle alakası var bu sonuçlara göre girememiş ve forumda bukadar vadi taraftarı olursa bu tabiki başlığa yansır forumda çok fazla fanatik avrupa yakası izleyicisi olsaydı o yazılırdı . ayrıca adam zaten totalde geçmiş demiyoki ab de bunlar birinci diyo totaldeki birinciliğiniz konu değil burda orda kaçıncı olursanız olun
bu konudaki bilgin oratada senle konuşmak istemiyorum cevap verme bana.

ben reelden bahsediyorum sanal dünyadan değil ve arkadaş çevremde geniş olduğuna göre böyle düşünmem normal :D kaldıki sanal dünyayıda işin içine katarsak birçok forumda takılıyorum yine vadi izleyenine rastlamadım pek fazla :D

sen kız değilmisin kardeşim bu gayet doğal benim arkadaşlarım hepsi vadici nolcak.

[h=3]Hz. Muhammed'in hırkası, kılıçları, Sancak-ı Şerif gibi kutsal emanetlerin muhafaza edildiği Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi, müze yönetiminin onayı olmamasına rağmen Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün izniyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisine set oldu

bence bu haber değeri taşıyor aynısı muhteşem yüzyıl için de yazıldı:D

[/h]

Vadici az mı :D
Yani fragmanı bile kaç milyon kere izleniyor:D

Hz. Muhammed'in hırkası, kılıçları, Sancak-ı Şerif gibi kutsal emanetlerin muhafaza edildiği Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi, müze yönetiminin onayı olmamasına rağmen Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün izniyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisine set oldu

bence bu haber değeri taşıyor aynısı muhteşem yüzyıl için de yazıldı:D

haber değeri yoktur izin alınmış ve çekilmiş Allah razı olsun bize kutsal emanetleri gösterdikleri için.

şu güne kadar bir dizi bölümünün fragmanı 5 günde 2.5-3 milyon kişi tarafından izlenen bir dizi var mı :d