Son 10 Yılın En Çok Reyting Alan Finalleri

ya benim anlamadığım bu vadi izleyenler yer altındamı yaşıyo şu forum dışında hiç bir yerde rastlayamıyorum :d nasıl bir fanatikliktir bu ya sanki adamın dinine ülkesine küfrediliyo .burdaki sonuçlara göre geçmiş senin baktığın sonuçlara göre geçmemiş .ne değişcek geçse yada geçmese sana bana bi faydası varmı.diziyi izliyosun yeter bu da. kaç reyting aldığı üzerine bu kadar tartışmaya ne gerek var
,

helal olsun sana helal olsun :)))))))))))))))))))

sen ne diyon ya.bu ab grubu reytingleri totalde vadi geçmiş ben o reytingleri kafamdan uydurmuyorum yani vadi daha çok izlenmiş ayrıca hiçbir yerde rastlamıyorum lafın hazmedememektir sadece face e gir görürsün 2 milyon hayranı :d vadi forumana gir başka forumlara gir çık sokağa anket yap görürsün anladın :D bi daha da benim yorumuma atlama

2 milyon çok mu :D

The Walking Dead 7 milyon :D

ab si iyi olan dizi sponsor sıkıntısı çekmez uzun süre devam eder örnek avrupa yakası ab grubu olmasa 3.-4. sezonda biterdi yaprak dökümü karşısında. ab si kötü olursa akasya durağı-arka sokaklar-selena gibi kalitesiz diziler olur

bizi sponsorlar reklam gelirleri ilgilendirmez bizim konuştuğumuz nokta hangisi daha fazla izlenmiş noktasıdır ve bu durumda totale bakarız yani vadi nin daha fazla izlendiğini görürüz :D ayrıca vadi en çok ciro yapan dizidir.reytingleri eskisi gibi olmamasına rağmen geçen yıl en çok ciro yapan diziydi ezbere konuşmayın.

sen ne diyon ya.bu ab grubu reytingleri totalde vadi geçmiş ben o reytingleri kafamdan uydurmuyorum yani vadi daha çok izlenmiş ayrıca hiçbir yerde rastlamıyorum lafın hazmedememektir sadece face e gir görürsün 2 milyon hayranı :d vadi forumana gir başka forumlara gir çık sokağa anket yap görürsün anladın :D bi daha da benim yorumuma atlama

panpa işte adı üstünde total 1.7 milyonun 1 milyonu liselidir:D

face sayfası 2 milyon diye 2 milyon kişi izlemiyo türkiyede 75 milyon insan var :D nerden baksan 30 milyonu rahat izliyodur eskiden 75 te 75 ti :D

bizi sponsorlar reklam gelirleri ilgilendirmez bizim konuştuğumuz nokta hangisi daha fazla izlenmiş noktasıdır ve bu durumda totale bakarız yani vadi nin daha fazla izlendiğini görürüz :D ayrıca vadi en çok ciro yapan dizidir.reytingleri eskisi gibi olmamasına rağmen geçen yıl en çok ciro yapan diziydi ezbere konuşmayın.
vadinin ab si zaten ilk 6-7 de hep zaten transferden en çok parayı kazanıyor her sene:D

Asmalı Konağı biraz zor geçerler.Pazartesi akşamları sokaklar boşalıyordu herkes izliyordu diziyi zaten Türkiye'de dizi furyasını başlatan dizi oldu Asmalı Konak müthiş bir diziydi

evet verdiğim cevaplara karşılık bişey bulamayışınız sonrası konudan çıkıyorum var mı başka soru :d :d

kim bilir kaçı hala takip ediyodur :D benimde artık takip etmedğim ama facede üye olduğum gruplar var dizilerle ilgili :D sanırım sen benim demek istediğimide anlayamadın o dizinin reytingleri yada başka herhangi bir dizinin reytingleri beni ilgilendirmiyo ben dizi izler geçerim. zaten bukadar bir dizinin fanatiği olmakta hastalıktır.sende her vadi diyenin üstüne atlamayı bırak ,herkes o diziyi sevmek zorunda değil, eleştirmelerinide engelleyemezsin.dizini izle geç .sen beğeniyomusun ee daha sorun ne ?birisi senin izlemenimi engelliyo, yada diznin finali yaprak dökümünden az çıksa sen izleyemeyecekmisin bir daha diziyi .niye bukadar kasıyosun? bu konuyu hiç ama hiç anlayamıyorum

kim bilir kaçı hala takip ediyodur :D benimde artık takip etmedğim ama facede üye olduğum gruplar var dizilerle ilgili :D sanırım sen benim demek istediğimide anlayamadın o dizinin reytingleri yada başka herhangi bir dizinin reytingleri beni ilgilendirmiyo ben dizi izler geçerim. zaten bukadar bir dizinin fanatiği olmakta hastalıktır.sende her vadi diyenin üstüne atlamayı bırak ,herkes o diziyi sevmek zorunda değil, eleştirmelerinide engelleyemezsin.dizini izle geç .sen beğeniyomusun ee daha sorun ne ?birisi senin izlemenimi engelliyo, yada diznin finali yaprak dökümünden az çıksa sen izleyemeyecekmisin bir daha diziyi .niye bukadar kasıyosun? bu konuyu hiç ama hiç anlayamıyorum
bunlar eleştirmiyolar adam konuyu açmış parantez içinde vadi yok yazmış bu tamamen beni kışkırtmak içindir.konunun vadiyle ne alakası var ayrıca bu reytingler ab grubu ne aşkı memnu ne de yaprak dökümü ne final ne de başka bi bölümleriyle vadiden daha yüksek reyting almadılar benim söylediğim bu yoksa reytingler umrumuzda olmaz

Hayatımda ilk defa ilk 4 gördüm. Niye ilk 5 değil de ilk 4 bunların hepsi KVP karalamak için!