Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Niye ezikledin şimdi bu kadar?

Mahalle baskısı yapılıyor dört bir yandan.
@Çiğdem- @kaan955
ayy sen @yatutarsa @Harunnn60 @xemrexxx @destere gibi dış seslere kulağını tıka cnm bak @kaan955 ne güzel söylemiş ona kulak ver

@Forumdash foruma dönünce o kötüleyenleri bir odaya tıkıp oklavayla dövücez

süpernatural izlemeyen boşuna yaşıyor cnm hiçbir yabancı dizi izleme sadece süpernatural izle o bile insana yetiyor olmayan yok çünkü dizide sen devam et 3.bölümede başla hemen😉
@Forumdash @kaan955 ve ben anlıyoruz sadece bu forumda kaliteden diğerleri boşş yaşıyor

biz ff kalite komisyonu'yuz sen bizi dinle @mrt-06 😛

Son düzenleme:

Aynen Çiko kulağıma pamuk tıkadım.

Bu yabancı dizi konusuna son zamanlarda bir hareket geldi. 😎
cnm ben foruma geldiğimde @Forumdash tek kalmıs durumdaydı birbirimizi bulduk izlediğim her diziyi izliyor kaliteden benden sonra anlayan tek kişiydi koca forumda
sonra @kaan955 oda bizim dizileri izleyen 3.kişi oldu ayrıca @legolas9900 oda süpernatural kalitesinden anlayan başka değerli bir üye geriye kalanların hepsi boşş yaşıyor

Haha.
Aman sanki kötüleyenler 5 DK izlememiştir Allah bilir o yüzden ben devam edicem. Şimdi 3. bölümü izleyeceğim.

ahahhaha caps süper olmuş
İşte tam cevap oldu sana.

Supernatural 1x3

Fantastik dizi düşmanlarına inat bir bölümü daha bitirdim.

Bu bölüm çok daha iyiydi bölümdeki yaşanan olayı sanki daha önce bir korku filminde izlemiştim ama hatırlayamadım şimdi. 😕

@Çiğdem- şu Sam'a gıcık oluyorum her bölümün başında mızmızlık yapıyor.

Hep sudan korkarım zaten küçükken su beni alıp götürecek diye korkardım. .ss Göldeki çocuk aynı Garez'deki çocuğa benziyordu.
Neyse bölüm mutlu bitti Lucas kurtuldu en azından zaten Şerif cezasını çekmeliydi.

@OzaN bak burda gül gibi dizi hakkında spoiler vermişler konuyu kapatıp temizlik yapman şart