Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

22 bölüm x 10 sezon artık emekli olunca bitirirsin diziyi :D

ergen değil panpa altın yumurtluyor o dizi :A showtime hiç dizi izlemediim dexter seneye başlayacağım
Bir şey olmaz Friends de o kadar. :D Yazın nasılsa işim gücüm yok. :F

Niye ezikledin şimdi bu kadar? :(

Mahalle baskısı yapılıyor dört bir yandan. :T @Çiğdem- @kaan955
ayy sen @yatutarsa @Harunnn60 @xemrexxx @destere gibi dış seslere kulağını tıka cnm bak @kaan955 ne güzel söylemiş ona kulak ver :F:F:F
@Forumdash foruma dönünce o kötüleyenleri bir odaya tıkıp oklavayla dövücez :A:A:A

süpernatural izlemeyen boşuna yaşıyor cnm hiçbir yabancı dizi izleme sadece süpernatural izle o bile insana yetiyor olmayan yok çünkü dizide sen devam et 3.bölümede başla hemen😉
@Forumdash @kaan955 ve ben anlıyoruz sadece bu forumda kaliteden diğerleri boşş yaşıyor :F:F:F

ayy sen @yatutarsa @Harunnn60 @xemrexxx @destere gibi dış seslere kulağını tıka cnm bak @kaan955 ne güzel söylemiş ona kulak ver :F:F:F
@Forumdash foruma dönünce o kötüleyenleri bir odaya tıkıp oklavayla dövücez :A:A:A

süpernatural izlemeyen boşuna yaşıyor cnm hiçbir yabancı dizi izleme sadece süpernatural izle o bile insana yetiyor olmayan yok çünkü dizide sen devam et 3.bölümede başla hemen😉
@Forumdash @kaan955 ve ben anlıyoruz sadece bu forumda kaliteden diğerleri boşş yaşıyor :F:F:F
biz ff kalite komisyonu'yuz sen bizi dinle @mrt-06 😛

Son düzenleme:
bu bölüme 15. dk'dan sonra bi türlü devam edemedim dünden beri dert oldu içime :F

biz ff kalite komisyonu'yuz sen bizi dinle @mrt-06 😛
543e3356aa882.jpg

siz insanların aklını çelen şeytani dışş seslersiniz hahahha :F:F:F @mrt-06
Aynen Çiko kulağıma pamuk tıkadım. :Z:Z

Bu yabancı dizi konusuna son zamanlarda bir hareket geldi. 😎 :bhr:

543e3356aa882.jpg

Aynen Çiko kulağıma pamuk tıkadım. :Z:Z

Bu yabancı dizi konusuna son zamanlarda bir hareket geldi. 😎 :bhr:
cnm ben foruma geldiğimde @Forumdash tek kalmıs durumdaydı birbirimizi bulduk izlediğim her diziyi izliyor kaliteden benden sonra anlayan tek kişiydi koca forumda
sonra @kaan955 oda bizim dizileri izleyen 3.kişi oldu ayrıca @legolas9900 oda süpernatural kalitesinden anlayan başka değerli bir üye geriye kalanların hepsi boşş yaşıyor :F:F

cnm ben foruma geldiğimde @Forumdash tek kalmıs durumdaydı birbirimizi bulduk izlediğim her diziyi izliyor kaliteden benden sonra anlayan tek kişiydi koca forumda
sonra @kaan955 oda bizim dizileri izleyen 3.kişi oldu ayrıca @legolas9900 oda süpernatural kalitesinden anlayan başka değerli bir üye geriye kalanların hepsi boşş yaşıyor :F:F
Haha. :D Aman sanki kötüleyenler 5 DK izlememiştir Allah bilir o yüzden ben devam edicem. Şimdi 3. bölümü izleyeceğim. :Z

ahahhaha caps süper olmuş :F :F
İşte tam cevap oldu sana. :ok:

Supernatural 1x3

Fantastik dizi düşmanlarına inat bir bölümü daha bitirdim. :X

Bu bölüm çok daha iyiydi bölümdeki yaşanan olayı sanki daha önce bir korku filminde izlemiştim ama hatırlayamadım şimdi. 😕

@Çiğdem- şu Sam'a gıcık oluyorum her bölümün başında mızmızlık yapıyor. :T:

Hep sudan korkarım zaten küçükken su beni alıp götürecek diye korkardım. .ss Göldeki çocuk aynı Garez'deki çocuğa benziyordu. :F Neyse bölüm mutlu bitti Lucas kurtuldu en azından zaten Şerif cezasını çekmeliydi. :(

Supernatural 1x3

Fantastik dizi düşmanlarına inat bir bölümü daha bitirdim. :X

Bu bölüm çok daha iyiydi bölümdeki yaşanan olayı sanki daha önce bir korku filminde izlemiştim ama hatırlayamadım şimdi. 😕

@Çiğdem- şu Sam'a gıcık oluyorum her bölümün başında mızmızlık yapıyor. :T:

Hep sudan korkarım zaten küçükken su beni alıp götürecek diye korkardım. .ss Göldeki çocuk aynı Garez'deki çocuğa benziyordu. :F Neyse bölüm mutlu bitti Lucas kurtuldu en azından zaten Şerif cezasını çekmeliydi. :(
@OzaN bak burda gül gibi dizi hakkında spoiler vermişler konuyu kapatıp temizlik yapman şart :Z:Z