Bir şey olmaz Friends de o kadar. Yazın nasılsa işim gücüm yok.22 bölüm x 10 sezon artık emekli olunca bitirirsin diziyi
ergen değil panpa altın yumurtluyor o dizi showtime hiç dizi izlemediim dexter seneye başlayacağım
Bir şey olmaz Friends de o kadar. Yazın nasılsa işim gücüm yok.22 bölüm x 10 sezon artık emekli olunca bitirirsin diziyi
ergen değil panpa altın yumurtluyor o dizi showtime hiç dizi izlemediim dexter seneye başlayacağım
senide bekleriz ön yargını kır artık ya tutarsa 🙄 🙄bekleriz
yani 2 parlak çocugu izleyeceğim diyorsunBir şey olmaz Friends de o kadar. Yazın nasılsa işim gücüm yok.
önyargım yok kisenide bekleriz ön yargını kır artık ya tutarsa 🙄 🙄
yani 2 parlak çocugu izleyeceğim diyorsun
nasıl yok yahu lafı çevir hemenönyargım yok ki
önyargı hiç izlemeden olurnasıl yok yahu lafı çevir hemen
Hayır ne alaka. Ben böyle dizileri, filmleri seviyorum yani fantastik.senide bekleriz ön yargını kır artık ya tutarsa 🙄 🙄
yani 2 parlak çocugu izleyeceğim diyorsun
yok bende seviyorumda bu dizi hep 2 parlak adam arasında geçiyor yani neyse iyi seyirler diyeyim sanaHayır ne alaka. Ben böyle dizileri, filmleri seviyorum yani fantastik.
ayy sen @yatutarsa @Harunnn60 @xemrexxx @destere gibi dış seslere kulağını tıka cnm bak @kaan955 ne güzel söylemiş ona kulak ver
biz ff kalite komisyonu'yuz sen bizi dinle @mrt-06 😛ayy sen @yatutarsa @Harunnn60 @xemrexxx @destere gibi dış seslere kulağını tıka cnm bak @kaan955 ne güzel söylemiş ona kulak ver
@Forumdash foruma dönünce o kötüleyenleri bir odaya tıkıp oklavayla dövücez
süpernatural izlemeyen boşuna yaşıyor cnm hiçbir yabancı dizi izleme sadece süpernatural izle o bile insana yetiyor olmayan yok çünkü dizide sen devam et 3.bölümede başla hemen😉
@Forumdash @kaan955 ve ben anlıyoruz sadece bu forumda kaliteden diğerleri boşş yaşıyor
ahahahah en iyisi izlesin o karar versinsiz insanların aklını çelen şeytani dışş seslersiniz hahahha @mrt-06
ahahhaha caps süper olmuş
Aynen Çiko kulağıma pamuk tıkadım.
Bu yabancı dizi konusuna son zamanlarda bir hareket geldi. 😎
cnm ben foruma geldiğimde @Forumdash tek kalmıs durumdaydı birbirimizi bulduk izlediğim her diziyi izliyor kaliteden benden sonra anlayan tek kişiydi koca forumda
Aynen Çiko kulağıma pamuk tıkadım.
Bu yabancı dizi konusuna son zamanlarda bir hareket geldi. 😎
Haha. Aman sanki kötüleyenler 5 DK izlememiştir Allah bilir o yüzden ben devam edicem. Şimdi 3. bölümü izleyeceğim.cnm ben foruma geldiğimde @Forumdash tek kalmıs durumdaydı birbirimizi bulduk izlediğim her diziyi izliyor kaliteden benden sonra anlayan tek kişiydi koca forumda
sonra @kaan955 oda bizim dizileri izleyen 3.kişi oldu ayrıca @legolas9900 oda süpernatural kalitesinden anlayan başka değerli bir üye geriye kalanların hepsi boşş yaşıyor
İşte tam cevap oldu sana.ahahhaha caps süper olmuş
izle cnmmm diğerleride çatlayıp patlasınlarHaha. Aman sanki kötüleyenler 5 DK izlememiştir Allah bilir o yüzden ben devam edicem. Şimdi 3. bölümü izleyeceğim.
İşte tam cevap oldu sana.
@OzaN bak burda gül gibi dizi hakkında spoiler vermişler konuyu kapatıp temizlik yapman şartSupernatural 1x3
Fantastik dizi düşmanlarına inat bir bölümü daha bitirdim.
Bu bölüm çok daha iyiydi bölümdeki yaşanan olayı sanki daha önce bir korku filminde izlemiştim ama hatırlayamadım şimdi. 😕
@Çiğdem- şu Sam'a gıcık oluyorum her bölümün başında mızmızlık yapıyor.
Hep sudan korkarım zaten küçükken su beni alıp götürecek diye korkardım. .ss Göldeki çocuk aynı Garez'deki çocuğa benziyordu. Neyse bölüm mutlu bitti Lucas kurtuldu en azından zaten Şerif cezasını çekmeliydi.