Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

@mrt-06 çıkmaz bir yola girmiş artık onu Allah kurtarsın diyoruz :) onca sezonda bitmez yazık ettin şimdi bu süperportakalı bitireceğim diye gül gibi dizileri de kaçıracak ben ona üzülüyorum :)

her yere etiketliyoruz seni ama şu killing seni fena halde ürküttü gibi :) onu bitirsen devamı gelecek :)
Valla ne diyeyim dizi korkutmadıda sınavlar acaip sıktı beni :) bu hafta the killingi bitiricem inşaaaaalah :D

Supernatural'ı 5 bölüm izle yeter @mrt-06. Zaten hep aynı şeyler oluyor. :D 900 bölüm izlemenin anlamı yok. :D
@Çiğdem- in dizisine kapıldıysa @mrt-06 in bundan sonra düze çıkması zor gibi :) ne dersen de yakmış kendini :)

Valla ne diyeyim dizi korkutmadıda sınavlar acaip sıktı beni :) bu hafta the killingi bitiricem inşaaaaalah :D
ha bir gayret zaten kaldı şurda bir iki sezon bitti bitecek gibi :)

@mrt-06 çıkmaz bir yola girmiş artık onu Allah kurtarsın diyoruz :) onca sezonda bitmez yazık ettin şimdi bu süperportakalı bitireceğim diye gül gibi dizileri de kaçıracak ben ona üzülüyorum :)

her yere etiketliyoruz seni ama şu killing seni fena halde ürküttü gibi :) onu bitirsen devamı gelecek :)
Ahah. :D Destere daha çok diziye başlamam lazım ben boş zaman bulup yenilerine yer açarım. :Z

Supernatural'ı 5 bölüm izle yeter @mrt-06. Zaten hep aynı şeyler oluyor. :D 900 bölüm izlemenin anlamı yok. :D
@Çiğdem- sen kimselere kanma dedi. :A Ya seviyorum ben böyle cinli şeytanlı şeyleri o yüzden takip ederim yani. :D

Ozan ben asıl sana şey sorucaktım Google'de Friends'i araştırıyordum bir haber gördüm Friends aynı kadroyla yeniden çekilecekmiş 10 yıl sonrasını anlatacakmış hatta teaserı varmış, doğru mu bu haber? Afişi bile var. :D

fan-made-poster-friends-reunion-episode.jpg

Ahah. :D Destere daha çok diziye başlamam lazım ben boş zaman bulup yenilerine yer açarım. :Z

@Çiğdem- sen kimselere kanma dedi. :A Ya seviyorum ben böyle cinli şeytanlı şeyleri o yüzden takip ederim yani. :D

Ozan ben asıl sana şey sorucaktım Google'de Friends'i araştırıyordum bir haber gördüm Friends aynı kadroyla yeniden çekilecekmiş 10 yıl sonrasını anlatacakmış hatta teaserı varmış, doğru mu bu haber? Afişi bile var. :D

Yalan haber. :):)

kimseye kulak asma cnm sen bu dizide şeytandan bol ne var çok güclü şeytan düşmanlarda gelicek fantastiğe dahil herşeyin olduğu tek dizi bu cnm işlenmeyen konu kalmadı zaten sende sevmişsin @OzaN @xemrexxx @destere gibi dışşş seslere kulağını tıka cnm:F

kimseye kulak asma cnm sen bu dizide şeytandan bol ne var çok güclü şeytan düşmanlarda gelicek fantastiğe dahil herşeyin olduğu tek dizi bu cnm işlenmeyen konu kalmadı zaten sende sevmişsin @OzaN @xemrexxx @destere gibi dışşş seslere kulağını tıka cnm:F
gotham yorumlarına bakmayı yine unutmuşsun :) ordaki leslie adlı doktor hakkındaki yorumumu mutlaka okuman lazım :)

Supernatural 1x2

İlk bölüme göre oldukça iyidi, çok beğendim. :) İlk bölümde bazı yerlerde sıkılmıştım ama bu bölüm çok heyecanlıydı hiç sıkmadı. @xemrexxx ve @destere'nin diziye haksız eleştiri yaptıkları açık ayrıca dizi sitelerinde türünün en yüksek puanını almış. :)

Dean ve Sam kardeşler iyi ikili oldular şu Sam biraz mızmız etmese tam olacak. :F Sanırım dizi Arka Sokaklar mantığıyla ilerleyecek? @Çiğdem- yani her bölüm başka bir hikaye olacak ana hikayenin yanında? :D

Yanlız o mağradaki yaratığın bu kadar kolay öleceğini tahmin etmemiştim. :D

@Çiğdem- spoide sana bir sorum var. :D
spn izleyecek kadar ne yaşadın atacan :F yakında nickini winchester falan da yapar bu :F

nefretim falan yok, maksat kaliteli dizileri önerip diğerlerinden sakındırmak :D

sora dean'de baskı yoktur diye espri yapmaya falan da başlıycan :F
Hiç izledin mi acaba? Kaliyesizmiş. :T: Fantastik diye böyle diyorsunuz Merlin'imi de kimse sevmezdi bu forumda. :(

O kadar düşmedim. :F