isminde meymenet yoık ahahytyra cığımın kendisi yeter başka bişiye gerek yok
isminde meymenet yoık ahahytyra cığımın kendisi yeter başka bişiye gerek yok
adam çok kabaymış tecavüzde neyin nesi kıza kibarca yanaşsaydı , araba anahtarını gözüne sokmazlardı adamınfriday night lights 17-18-19-20.bölüm
favori karakterim bo şekil a daki çocuk
tim den dövüş ve futbol dersi alıyor bilmiyor ki tim ile anası geceleri neler yapıyor ama olsun komik çocuk sahneleri zevkle izleniyor bıcırığın
tyra ya tecavüz eetmeye kalktı totoşun biri tyracığım adamın gözüne araba anahtarı soktu sonra adamın kolunu araba kapısına sıkıştırıp kırdı helal olsun @destere yiyorsa laf at tyracığıma @SelinÇ. @Çiğdem- @Nisa gibi süs kız değil tyra harbi kız
matt jasondan aldığı taktiklerle maçı kazandırdı yıldızlaştı artık sırtı yere gelmez takımda oyun kurucu olma konusunda rakibi kalmadı maçı kazanınca jules ile çamurun için öpüşmeleri güzeldi daha bir fisrt time yapamadılar merakla bekliyiz. geçen sefer çok yaklaşmışlardı ama jules cığımın annesi aklını karıştırdı kızın .ss
jason rugby takımın giremedi. dillona döndü lyla ile tartıştı kızcağıza boş yere bağırıyor.ss sanırsam takımda koçluk tklif edecekler bu gidişler. takıma karşı açtığı davayı istediği parayı alarak bitirtti paragöz ana-babasını aştı dava konusunda koç taylora kıyamadı
koç taylor tmu dan koçluk teklifi aldı gitmez gibi giderse dizi biter kızı jules zaten istemiyor .
saha kapanınca çocukalrla sahayı tekrar kurması iyiydi. kızının üzerine çok düşüyor sanki kız hiç sevişmici kızı rahat bırak biz de diziyi izleyelim
tyra miss taylorın verdiği akılla üniye hazırlanıyor.landry de yardım ediyor landry tyra yı götürecek gibi.ss anasının buddy ile ilişkisi ortaya çıkınca biraz garipleşti işşler anası üni parasını karşılayama diyor tyracğım bir yolunu bulur
tyra-jules ve matt in babaannesinin çılgın partisi güzeldi.matt in babaannesi futboldan süper anlıyor
buddy totoşşu hem karısı aldattı hem affedileceğini düşünüyor.daha önce de çok aldatmış karısı affetmiş ama hep bu sefer kasabanın ortasında ortaya çıkınca aladatması kadın da dayanamadı demek ki. lyla da sırtını döndü babasına. arabaya binip galerinin camını çerçeevesini indirmesi ve galerideki araçları hurdaya çevirmesi güzeldi
waverly ciğimde bipolar kişilik bozukluğu varimiş smash ile sevişşmeden akıl hastanesine yatırmasalar bari.ss
ama tyracığım hep böyle anasının sevgilisini de bıçakla kovaladı hırçın kız hakedene hakettiğini veriyor geçen smash e de veriyordu kanepede ama smash in anası bastı bunları .ssadam çok kabaymış tecavüzde neyin nesi kıza kibarca yanaşsaydı , araba anahtarını gözztüne sokmazlardı adamın
24 bölüm.@kaan955 bu günlük dizi mi ne bu böyle 1 çarpı 21 falan sezonda kaç bölümü var?
Ama izlemişliğim var komik dizidir.
Abim çok seviyor bu diziyi 2, 3 bölüm izliyor bir izleyişte. Sanırım yanlış hatırlamıyorsam oradaki sarışın kız çok tatlı bir şeydi.24 bölüm.
Aynen iyidir, seviyorum bu ikiliyi.
Kamu Spotu:
İzleyin İzlettirin.
15-20 dk bişi zaten bende öyle yapıyorum.Abim çok seviyor bu diziyi 2, 3 bölüm izliyor bir izleyişte. Sanırım yanlış hatırlamıyorsam oradaki sarışın kız çok tatlı bir şeydi.
İkisi de benim bebeklerim ayrım yapmam diyorsun yani.15-20 dk bişi zaten bende öyle yapıyorum.
Benim gözümde ikiside eşit.
Yapanı çarparlar.İkisi de benim bebeklerim ayrım yapmam diyorsun yani.
Bi destere reyis olamam hiç bi zaman.@destere 2. O da kızlar için izliyor dizileri.
Ben izlemiyorum sadece aklımda kalmış Anna Faris de aklımda kaldı galiba sarışın seviyorum.Bi destere reyis olamam hiç bi zaman.
Ve sadece ayrıt etmem dedim sen direk sarışına yazdın.
Çakma sarısın ama o .Ben izlemiyorum sadece aklımda kalmış Anna Faris de aklımda kaldı galiba sarışın seviyorum.
Evet biliyorum 2000 yılındaki filmini izlemiştim (Korkunç Bir Film 1) orada saçları siyahtı ama neticede şuan sarışın önemli değil.Çakma sarısın ama o .
dizinin ismide güzelmiş iki meteliksiz kız yani bunları ucuza kapatmak mümkün@destere 2. O da kızlar için izliyor dizileri.
sonunda izlemene sevindim cnm ilk bölüm karakter tanıtımlarıyla diziyi tanıtma aşamasıyla geçtiği için öyle durgundu artık diğer bölümler o durgunluk olmayacak 😉😉😉Supernatural 1x2
İlk bölüme göre oldukça iyidi, çok beğendim. İlk bölümde bazı yerlerde sıkılmıştım ama bu bölüm çok heyecanlıydı hiç sıkmadı. @xemrexxx ve @destere'nin diziye haksız eleştiri yaptıkları açık ayrıca dizi sitelerinde türünün en yüksek puanını almış.
Dean ve Sam kardeşler iyi ikili oldular şu Sam biraz mızmız etmese tam olacak. Sanırım dizi Arka Sokaklar mantığıyla ilerleyecek? @Çiğdem- yani her bölüm başka bir hikaye olacak ana hikayenin yanında?
Yanlız o mağradaki yaratığın bu kadar kolay öleceğini tahmin etmemiştim.
@Çiğdem- spoide sana bir sorum var.
Çok iyiymiş ya şimdi bu bölümler bile böyle heyecanlıysa işin içine şeytan girince kim bilir neler olur. Şeytan dedin beni benden aldın Çiko.sonunda izlemene sevindim cnm ilk bölüm karakter tanıtımlarıyla diziyi tanıtma aşamasıyla geçtiği için öyle durgundu artık diğer bölümler o durgunluk olmayacak 😉😉😉
spoi soruna gelirsek eğerşimdi cnm ilk 2 sezon böyle sadece her bölüm hemen hemen çok farklı yaratıkları avlıyacaklar ama 3.sezonda işin içine şeytanlar karısıcak ve birbiriyle bağlantılı bölümelr olucak 4.sezonda ise bu seferde işin içine melekler karışıcak yine bağlantılı şekilde devam edicek yanı ilk 2 sezon adece bağlantısız avlanma bölümelri fazla ama 3.sezondan itibaren birbiriyle baüğlantılı bölümler konular olusuyor ve 10.sezona akdarda öyle gidiyor 🙂 ama sen bilim kurgu tarzı seviyordun zaten oyüzden bu avlanma sezonları dahada hosuna gidicek diğer bölümler çok tehrikeli yaratıklar olucak
şam deanın başına yük olmaktan baska birşey yapmyor cnm
yaratık kolay öldü ama dizinin süresi 40 dakika yani canavarla uğraşmaya vakit kalmadı
özellikle meleklerin diziye girmesinden sonra çok daha heyecanlı olucak tanrının oğulları olarak 4 baş melek gelicek birisi cehennemden kovulan lucifer olarak gelip deanların basına bela açıcak falan sonra 2. ve 3.sezonda şeytan düşmanları olucak samların içerinden çok güçlü olanlarda olucak bu dizide herşey var cnm işlenmeyen konu kalmadı fantastik adına aradığın herşey var 🙂🙂🙂 babalarıda ortaya çıkıcak tabikide ilk sezonda çokta ümidi kesme yanı cnmÇok iyiymiş ya şimdi bu bölümler bile böyle heyecanlıysa işin içine şeytan girince kim bilir neler olur. Şeytan dedin beni benden aldın Çiko.
Yani:
Daha ben babalarından ümidi kesiyim o zaman?