Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2025 - 4. Bölüm - Konuk: Royal_Highness

Eline sağlık @cokiyitvci
Eskişehir’in meşhur yerlerinden bahsederken böyle detaylı isimler dikkatimi çekti (Sazova değilde Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı gibi)
İlk aklıma gelen Porsuk çayı. Onu niye belirtmedin @Royal_Highness ? :A

Eskişehir’e çok gittim. Güzel yer. He gittiğimde muhakkak giysi alıyorum orda. Uygun fiyatlı çok yer var :A
------

Hande Erçel kısmında bende seni kınıyorum :A

Eline sağlık @cokiyitvci
Eskişehir’in meşhur yerlerinden bahsederken böyle detaylı isimler dikkatimi çekti (Sazova değilde Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı gibi)
İlk aklıma gelen Porsuk çayı. Onu niye belirtmedin @Royal_Highness ? :A

Eskişehir’e çok gittim. Güzel yer. He gittiğimde muhakkak giysi alıyorum orda. Uygun fiyatlı çok yer var :A
------

Hande Erçel kısmında bende seni kınıyorum :A
Sazova bir mahalle aslında ama o mahalle sınırları içerisinde olan ve içinde Masal Şatosu, Korsan Gemisi, Amfi Tiyatro, Uzay Merkezi ve göletin olduğu kocaman parkın adı Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı.
Eskişehir'i bugünkü konumuna getiren efsane belediye başkanımız Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen'in şehrimize kazandırdığı en önemli yerlerden biri :bhr:

Porsuk Çayı olarak değil de onun etrafında konumlanan ve kafeleriyle öğrenci merkezi haline gelen Adalar'ı yazdım :D Aslında Adalar'a da gitsen, şehrin daha kenarında olan Kentpark'a da gitsen Porsuk Çayı'nı görüyorsun :D Porsuk Çayı Eskişehir'i oluşturan 2 merkez ilçenin tam ortasından geçiyor :)

Hande Erçel'in oyunculuğunu beğenmiyorum :A
Ama güzel kadın şimdi, ona bir şey diyemem :D @Yakamoz-Asi

Sazova bir mahalle aslında ama o mahalle sınırları içerisinde olan ve içinde Masal Şatosu, Korsan Gemisi, Amfi Tiyatro, Uzay Merkezi ve göletin olduğu kocaman parkın adı Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı.
Eskişehir'i bugünkü konumuna getiren efsane belediye başkanımız Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen'in şehrimize kazandırdığı en önemli yerlerden biri :bhr:

Porsuk Çayı olarak değil de onun etrafında konumlanan ve kafeleriyle öğrenci merkezi haline gelen Adalar'ı yazdım :D Aslında Adalar'a da gitsen, şehrin daha kenarında olan Kentpark'a da gitsen Porsuk Çayı'nı görüyorsun :D Porsuk Çayı Eskişehir'i oluşturan 2 merkez ilçenin tam ortasından geçiyor :)

Hande Erçel'in oyunculuğunu beğenmiyorum :A
Ama güzel kadın şimdi, ona bir şey diyemem :D @Yakamoz-Asi
Ben o bahsettiğin tüm yerleri gördüm zaten :A akrabalar var orda, ayrıca özel olarak gezi turu yapmıştım bir kaç kere.
Böyle uzun uzun isimler yerine kısa yazmayı seviyorum :A
Yalnız onun oyunculuğu değil güzelliği “abartılıyor” zaten. Ayrıca abartılacak kadar güzel tabiki :bhr:

• Harika
Reactions: Royal_Highness
Böyle uzun uzun isimler yerine kısa yazmayı seviyorum :A
Parkın adı bu Dosiciğim :A:A
Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı :D
Ben o bahsettiğin tüm yerleri gördüm zaten :A akrabalar var orda, ayrıca özel olarak gezi turu yapmıştım bir kaç kere.
Valla çok iyi olmuş gezmen :) Eskişehirimiz güzeldir :bhr:
Yalnız onun oyunculuğu değil güzelliği “abartılıyor” zaten. Ayrıca abartılacak kadar güzel tabiki :bhr:
Linç yememek için söyleyemiyordum ama hadi söyleyeyim, bence güzelliği abartılıyor :A
Oyunculuğu zaten vasatın altı, güzelliği de normal bir güzellik bana göre :A

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
  • Güldürdün
Reactions: Royal_Highness