ergen dizisiNeresini beğenmedin? Gerilimi çok iyi dizinin ayrıca çekimleri Merlin'e benziyor müzikleri de güzel.
İzliycem. Friends de 10 sezon.
ergen dizisiNeresini beğenmedin? Gerilimi çok iyi dizinin ayrıca çekimleri Merlin'e benziyor müzikleri de güzel.
Friends friends yani bu dizi 2 parlak oğlan arasında dönüyor sana mutluluklar o zmanNeresini beğenmedin? Gerilimi çok iyi dizinin ayrıca çekimleri Merlin'e benziyor müzikleri de güzel.
oyuncuları, senaryosu... her yeri)))))) Neresi ergen peki?
ıyyyBana kimse ezik diyemez ulan ben hacı hüsrev çocuğuyum. (Tülay mod on. )
izleyicileri,kanalı belki konusu)))))) Neresi ergen peki?
Ne var Tülay'ı andık işte. Ezbere yorumlar.ıyyy
izleyicileri,kanalı belki konusu
Ne kadar klişe bir açıklama.oyuncuları, senaryosu... her yeri
bu cw nasıl bir kanal böyle 1 güne 5 ergen dizisi düşüyorşuna baksana
gerçekler totoşNe var Tülay'ı andık işte. Ezbere yorumlar.
Ne kadar klişe bir açıklama.
@kaan955 sana ağır ergen diyorlar galiba.
Size inat değil mi 10 sezonu izlemezsem ne olayım.gerçekler totoş
hem totoş hem ergen olursun bu da soru muSize inat değil mi 10 sezonu izlemezsem ne olayım.
uzak durmak lazımbu cw nasıl bir kanal böyle 1 güne 5 ergen dizisi düşüyor
amc dizilerini pek izlemiyorum ama onda da var bi tane ergne dizisi neyse şimdi en iyisi showtimeuzak durmak lazım
birde AMC bak
22 bölüm x 10 sezon artık emekli olunca bitirirsin diziyiSize inat değil mi 10 sezonu izlemezsem ne olayım.
ergen değil panpa altın yumurtluyor o dizi showtime hiç dizi izlemediim dexter seneye başlayacağımamc dizilerini pek izlemiyorum ama onda da var bi tane ergne dizisi neyse şimdi en iyisi showtime
bekleriz22 bölüm x 10 sezon artık emekli olunca bitirirsin diziyi
ergen değil panpa altın yumurtluyor o dizi showtime hiç dizi izlemediim dexter seneye başlayacağım
Hı hı. Neyse Çiğdem gelince gereken cevabı verecektir sana. @Forumdash da olsa iyiydi, o da izliyormuş.hem totoş hem ergen olursun bu da soru mu