Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Her bölüm aynı şeyler olduğu için pek spoiler sayılmaz. :D Yine de sonda buton kullansa iyi olurmuş tabii. :D
biz anlamayız adalet isteriz:) gül gibi dizimizi kitlediniz bunada kilit atın :)))

bu arada nasıl olsa her bölüm aynı şeyler oluyor! derken @mrt-06- e laf arasında bir gönderme yapılmış gibi :))

Son düzenleme:
Supernatural 1x3

Fantastik dizi düşmanlarına inat bir bölümü daha bitirdim. :X

Bu bölüm çok daha iyiydi bölümdeki yaşanan olayı sanki daha önce bir korku filminde izlemiştim ama hatırlayamadım şimdi. 😕

@Çiğdem- şu Sam'a gıcık oluyorum her bölümün başında mızmızlık yapıyor. :T:

Hep sudan korkarım zaten küçükken su beni alıp götürecek diye korkardım. .ss Göldeki çocuk aynı Garez'deki çocuğa benziyordu. :F Neyse bölüm mutlu bitti Lucas kurtuldu en azından zaten Şerif cezasını çekmeliydi. :(
kaldı 897 bölüm hadi bakalım :F

kaldı 897 bölüm hadi bakalım :F
Yok artık, 217 bölüm kaldı. :F

Her bölüm aynı şeyler olduğu için pek spoiler sayılmaz. :D Yine de sonda buton kullansa iyi olurmuş tabii. :D
3 bölüm oldu her bölüm farklı konular var. :T: Tapatalk'tan spoi yapmayı bilmiyorum. :bilmem:

@OzaN bak burda gül gibi dizi hakkında spoiler vermişler konuyu kapatıp temizlik yapman şart :Z:Z
Of hemen yetiştirmişsin. :T: Yılmak yok devam! :A

Supernatural 1x3

Fantastik dizi düşmanlarına inat bir bölümü daha bitirdim. :X

Bu bölüm çok daha iyiydi bölümdeki yaşanan olayı sanki daha önce bir korku filminde izlemiştim ama hatırlayamadım şimdi. 😕

@Çiğdem- şu Sam'a gıcık oluyorum her bölümün başında mızmızlık yapıyor. :T:

Hep sudan korkarım zaten küçükken su beni alıp götürecek diye korkardım. .ss Göldeki çocuk aynı Garez'deki çocuğa benziyordu. :F Neyse bölüm mutlu bitti Lucas kurtuldu en azından zaten Şerif cezasını çekmeliydi. :(
@yatutarsa 205 bölüm oynadı süpernatural 1 ay önce falan 200.bölümü kutladık:Z
@OzaN @destere ayoll sanki forumdash ben ve kaan955 ve legolas9900 dn başka süpernatural izleyen varda 1.sezona spoi isteniyor @mrt-06 yı yıldırmaya çalısıyorsunuzama nafile avcunuzu yalayın :F:F:F

@mrt-06 bu bölümde çok güzeldi diğer bölümler dahada güzel oluck 4.bölümde şeytan karışıyor için içine oyüzden braz daha seviniceğini düşünüyorum daha heyecanlı bölümler gelicek yavas yavaş 😉😉😉

@yatutarsa 205 bölüm oynadı süpernatural 1 ay önce falan 200.bölümü kutladık:Z
@OzaN @destere ayoll sanki forumdash ben ve kaan955 ve legolas9900 dn başka süpernatural izleyen varda 1.sezona spoi isteniyor @mrt-06 yı yıldırmaya çalısıyorsunuzama nafile avcunuzu yalayın :F:F:F

@mrt-06 bu bölümde çok güzeldi diğer bölümler dahada güzel oluck 4.bölümde şeytan karışıyor için içine oyüzden braz daha seviniceğini düşünüyorum daha heyecanlı bölümler gelicek yavas yavaş 😉😉😉
897 işin esprisi zaten :D

friday night lights 21 ve 22.bölüm :X
kazandık kupayı.
koç taylor ayrıldı ama julieciğimi götüremedi
bu başarıda tyra nın payı büyük tüm takımı yatağa atmasaydı kızcağız takım bu ka motive olamazdı helal olsun :oley:
jason totoşu sarışın olgun kızı seçti gibi lyla teekmeyi bastı tabi ki
matt jasondan aldığı tatiklerle final maçını kurtardı
smash sadık erkek arkadaş oldu wave ile arası iyi
landry tyra ile başbaşa yolculuk edeceğini düşünürken tranın ablası ile anası çıktı sonra matt in babaannesi en son lyla geldi araba kadınlar gününe döndü :F
lyla ve tyra arkadaş oldu
bayan taylor hamile bakalım kız mı olacak erkek mi
bu arada buddy totoş motoş ama maçı yaşıyor adam :F

@destere bak tyra tüm futbol takımıyla güreşti ablası striptiz kulübünde çalışıyor anası da gençken tyra gibiymiş şimdi formdan düşse de @Çiğdem- i sallar yine de her mahalleye böyle ana ve kızlar lazım:X

friday night lights 21 ve 22.bölüm :X
kazandık kupayı.
koç taylor ayrıldı ama julieciğimi götüremedi
bu başarıda tyra nın payı büyük tüm takımı yatağa atmasaydı kızcağız takım bu ka motive olamazdı helal olsun :oley:
jason totoşu sarışın olgun kızı seçti gibi lyla teekmeyi bastı tabi ki
matt jasondan aldığı tatiklerle final maçını kurtardı
smash sadık erkek arkadaş oldu wave ile arası iyi
landry tyra ile başbaşa yolculuk edeceğini düşünürken tranın ablası ile anası çıktı sonra matt in babaannesi en son lyla geldi araba kadınlar gününe döndü :F
lyla ve tyra arkadaş oldu
bayan taylor hamile bakalım kız mı olacak erkek mi
bu arada buddy totoş motoş ama maçı yaşıyor adam :F

@destere bak tyra tüm futbol takımıyla güreşti ablası striptiz kulübünde çalışıyor anası da gençken tyra gibiymiş şimdi formdan düşse de @Çiğdem- i sallar yine de her mahalleye böyle ana ve kızlar lazım:X
onca striptiz yapmış kız spoiler içinde bir kufle göstereydin kızı bari :)

Ben 1 senede 6 sezon mu yutmuştum napmıtım, umudunu kesme. :A @mrt-06 ile yetişirsiniz. :Z
yok ben almayayım sağol.ss 200 bölümlük dizi. beni bulaştırma :F
ayoll ben 9.sezon bittiği dönemde yazın bir çocuğa önermiştim tam 1 aya 9 sezonuda bitirmiş her gün 1 sezon izliyordum diyordu ve bu sezon 10.sezona yetişip takip ediyor :F

@mrt-06 11.sezona rahat yetişir ekimde oluyor yeni sezon ozamana kadar bitirir 🙂

ayoll ben 9.sezon bittiği dönemde yazın bir çocuğa önermiştim tam 1 aya 9 sezonuda bitirmiş her gün 1 sezon izliyordum diyordu ve bu sezon 10.sezona yetişip takip ediyor :F

@mrt-06 11.sezona rahat yetişir ekimde oluyor yeni sezon ozamana kadar bitirir 🙂
Supernatural hakkindami konusuyorsunuz onuda merak ediyorum belki the walking deadi birakip ona baslarim ben :)

Supernatural hakkindami konusuyorsunuz onuda merak ediyorum belki the walking deadi birakip ona baslarim ben :)
@cookies cnm süpernatural izle başka dizi izlemene bile gerek yok bu dizinin içinde herşey var ilk sezonları avcılıkla geçiyor farklı yaratıkları avlıyorlar sonrakı sezonlar şeytanlar ve melekler işin içine giriyor fantastikliğe dahil herşey var bu dizide @mrt-06 3.bölümü bitirdi bence sende başla @mrt-06 ya yetiş cnm birlikte izleyin 😉😉😉

Supernatural 1x4

@Çiğdem- sen bu bölüm çok güzel demiştin beklentim yüksekti hakikatten müthiş bölüm oldu bir çırpıda izledim. Her bölüm daha da güzelleşiyor umarım bu çizgiyi bozmaz. Çiko spoi içinde sorum var sana. :D

Şeytandan kurtulamadılar sanırım yani bölümün sonunda uçağın havalandırmasından çıktı bu şeytan sonradan yine musallat olacak mı? Aaa ama kutsal kitapdan bir şey okumuştu sanırım gitti o şeytan. 😕

Bölümün sonunda belki babaları mesaj bırakmıştır dedim ama eskiymiş kayıt. Zaten uçakta geçen filmleri severim o yüzden bölümü çok sevdim galiba. :Z