Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

friday night lights 2x1
@destere totoşu
tyra ve landry tyraya tecavüz etmeye kalkan adamı öldürdü senin de sonun böyle olacak: gibi:A
koç taylorın ailesi sallantıda karısı 2.çocuğu doğuurdu ama aile dağıliyi
matt ve jules un arası da bozuk bakalım nolcek
tim ve smash her zamanki gibi
yeeni koç çok gıcık takımı katledecek gibi

point:8.5

Supernatural 1x4

@Çiğdem- sen bu bölüm çok güzel demiştin beklentim yüksekti hakikatten müthiş bölüm oldu bir çırpıda izledim. Her bölüm daha da güzelleşiyor umarım bu çizgiyi bozmaz. Çiko spoi içinde sorum var sana. :D

Şeytandan kurtulamadılar sanırım yani bölümün sonunda uçağın havalandırmasından çıktı bu şeytan sonradan yine musallat olacak mı? Aaa ama kutsal kitapdan bir şey okumuştu sanırım gitti o şeytan. 😕

Bölümün sonunda belki babaları mesaj bırakmıştır dedim ama eskiymiş kayıt. Zaten uçakta geçen filmleri severim o yüzden bölümü çok sevdim galiba. :Z
evet seviceğini biliyordum cnm ve bu izlediğin 4 bölüm diğer bölümelrin çok altında yani diğer bölümlerde görüceğin yaratıkların yanında bunlar hiçbirşey cnm bu bölümleri sevdiysen eğer gelicek bölümlere bayılıcaksın 🙂🙂🙂
cnm o şeytanı çıkarma büyüsüyle çıakrdılar o siyah bulut gibi şey şeytan insanların ağzından içine giriyorlar ve şeytan çıkartma büyüsüyle insanların içinden çıkartıyorlar ama ölmedi bu bölümelerde e henüz şeytanları nasıl öldürücekler bunu bilmiyorlar ama zaman geçtikçe şeytanları öldürmenin yolunuda bulucaklar

evet seviceğini biliyordum cnm ve bu izlediğin 4 bölüm diğer bölümelrin çok altında yani diğer bölümlerde görüceğin yaratıkların yanında bunlar hiçbirşey cnm bu bölümleri sevdiysen eğer gelicek bölümlere bayılıcaksın 🙂🙂🙂
cnm o şeytanı çıkarma büyüsüyle çıakrdılar o siyah bulut gibi şey şeytan insanların ağzından içine giriyorlar ve şeytan çıkartma büyüsüyle insanların içinden çıkartıyorlar ama ölmedi bu bölümelerde e henüz şeytanları nasıl öldürücekler bunu bilmiyorlar ama zaman geçtikçe şeytanları öldürmenin yolunuda bulucaklar
ay forumun seviyesini düşürdün :F
neyse galavant 1.bölümü izledim galavant parlağını sen kap ya da @destere kapar point 5.5 benden bu ka bu dizi için :F

Çayım olsun cips de alıcam birazdan 5. bölümle devam edicem. :D Azı bitti çoğu kaldı çatlayın bu hızla bitirirm 220 bölümü. :Z @yatutarsa

Gözden giriyorlar Çiko yanlışın var. :D O babalarının yazdığı klitapta çok ipucu var yardımcı olacaktır. :)

ay forumun seviyesini düşürdün :F
neyse galavant 1.bölümü izledim galavant parlağını sen kap ya da @destere kapar point 5.5 benden bu ka bu dizi için :F
Her bölümü korku filmi tadında. :bhr: Ayrıca ergen dizisi deyip durdunuz daha Dean ve Sam'in eline kız eli değmedi. :F @destere

Çayım olsun cips de alıcam birazdan 5. bölümle devam edicem. :D Azı bitti çoğu kaldı çatlayın bu hızla bitirirm 220 bölümü. :Z @yatutarsa

Gözden giriyorlar Çiko yanlışın var. :D O babalarının yazdığı klitapta çok ipucu var yardımcı olacaktır. :)

Her bölümü korku filmi tadında. :bhr: Ayrıca ergen dizisi deyip durdunuz daha Deen ve Sam'in eline kız eli değmedi. :F @destere
benim yaratıcılığıma işsizlik diyene bak :F

Her bölümü korku filmi tadında. :bhr: Ayrıca ergen dizisi deyip durdunuz daha Dean ve Sam'in eline kız eli değmedi. :F @destere
cnm bu bölümlerde cips falan yede bazı bölümelrinde yemek yemeni tavsiye etmiyorum bazı bölümler iğrenc şeyler olabiliyor :A:A:A

ayyy senin sayende süpernaturalın o eski tadını tekrar alıyorum o sezonu izleyeli yıllar oldu oyüzden sana yardım edebilmek için senin izlediğin bölümlere tekrardan bende göz atıyorum
sayende nojtji yapıyorum braz 🙂🙂🙂

cnm bu bölümlerde cips falan yede bazı bölümelrinde yemek yemeni tavsiye etmiyorum bazı bölümler iğrenc şeyler olabiliyor :A:A:A

ayyy senin sayende süpernaturalın o eski tadını tekrar alıyorum o sezonu izleyeli yıllar oldu oyüzden sana yardım edebilmek için senin izlediğin bölümlere tekrardan bende göz atıyorum
sayende nojtji yapıyorum braz 🙂🙂🙂
Zombiler mi geliyor? :F

Seni de meşgul ediyorum kusura bakma ama sormam lazım bazı yerleri, anlamam için. :(

220 bölüm izlemek işsizlik değil de ne :F
Ne diye etiketlediysem seni uğursuz uğursuz konuşma yine. :F

Seni de meşgul ediyorum kusura bakma ama sormam lazım bazı yerleri, anlamam için. :(

bilmem ki, senin izlediğin diziyi desteklemem etiketlersin, @xemrexxx 'in ui konularına hep olumsuz yorum yaparım o da etiketler. sorunlusunuz bence :F

olurmu öyle şeyyy cnm birlikte yorumlamakla tadı çıkıyor her yorumuna etiketle beni 🙂

@cookies cnm süpernatural izle başka dizi izlemene bile gerek yok bu dizinin içinde herşey var ilk sezonları avcılıkla geçiyor farklı yaratıkları avlıyorlar sonrakı sezonlar şeytanlar ve melekler işin içine giriyor fantastikliğe dahil herşey var bu dizide @mrt-06 3.bölümü bitirdi bence sende başla @mrt-06 ya yetiş cnm birlikte izleyin 😉😉😉
O zaman bosvereyim twdyi Supernaturali yarindan itibaren izliyim :)

Sağolasın Çiko. :bhr:

Sanırım sen eleştirince alttan alta mutlu oluyoruz hani dayak arsızı gibi. :F
cnm hazır olll süpernatural şimdi başlıyor 5.bölüm bu izleyecek olduğun bölüm ilk sezonunu açık ara en korkunc bölümü hatta süpernatural tahirinde en korkunc bölümelr arasında yer alıyor bilim kurguya doyucaksın cnm 🙂🙂🙂

cnm hazır olll süpernatural şimdi başlıyor 5.bölüm bu izleyecek olduğun bölüm ilk sezonunu açık ara en korkunc bölümü hatta süpernatural tahirinde en korkunc bölümelr arasında yer alıyor bilim kurguya doyucaksın cnm 🙂🙂🙂
Üst sekmede açık yükleniyor izleyeceğim birazdan. Çok merak ettim şimdi. 😱 İzledikten sonra etiketlerim seni. :D

Üst sekmede açık yükleniyor izleyeceğim birazdan. Çok merak ettim şimdi. 😱 İzledikten sonra etiketlerim seni. :D
bu saatte izlemenide tavsiye etmiyorum aslında ama izle yinede cnm :F:F:F
10.sezon izleyen kişilerin çoğuna en korkunc bölüm hangisi desen bu bölümü söyleyenlerin sayısı çok fazla ilk izlediğimde etkisinden aç gün çıkamadım tabi şimdi etkilenmiyorum artık ama ilk izleyenleri çok etkiliyor cnm 🙂🙂🙂

bu saatte izlemenide tavsiye etmiyorum aslında ama izle yinede cnm :F:F:F
10.sezon izleyen kişilerin çoğuna en korkunc bölüm hangisi desen bu bölümü söyleyenlerin sayısı çok fazla ilk izlediğimde etkisinden aç gün çıkamadım tabi şimdi etkilenmiyorum artık ama ilk izleyenleri çok etkiliyor cnm 🙂🙂🙂
Hadi ya o kadar korkunç yani . .ss Ya aslında korku filmi çok izlerim ama Türk korkuları izleyemiyorum cinli şeytanlı olanlardan geçen jeneriğinde korkup kapamıştım. :F (Dabbe 3)

O kadar korkunçsa yarına da sarkabilir ama izlemek çok istiyorum. :Z

Hadi ya o kadar korkunç yani . .ss Ya aslında korku filmi çok izlerim ama Türk korkuları izleyemiyorum cinli şeytanlı olanlardan geçen jeneriğinde korkup kapamıştım. :F (Dabbe 3)

O kadar korkunçsa yarına da sarkabilir ama izlemek çok istiyorum. :Z
okadar korkunc vlla cnm süpernatural tarihinin en korkunc bölümlerinin başında geliyor :F
ama lışkınım diyorsan hemen başla izle :F:F:F