Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Family Guy 13x1: "The Simpsons"

Amerika'da aylardır konuşulan cross-over bölüm nihayet gerçekleşti. İki diziyi de çok çok uzun zamandır izlemiyordum ama bu bölüm kaçmazdı. :)

Bölümün başında da dendiği gibi cross-over bölümler dizilerin en iyi bölümleri oluyor genelde. Çok eğlenceliydi. Fred Çakmaktaş da işin bonusu oldu. :D

Sonlarda biraz abartmasalardı iyiydi ama yine de efsane bölüme yüksek puan verelim. :)

9/10

Agents of SHIELD 2x2

Konuyu beğenmiyorum, gidişat yerlerde demek üzereyken son bölümde harika şeyler verdiler bence. :)

Konunun saçma yere gittiği doğru ama merak ettiriyor, olaylar birbiriyle bağlantılı, diğer bölümde istediğim bir karakter sahalara dönüyor. Ekipte değişim var. Ve son bölümde kızımı geri istiyorum diyen kişi muhtemelen düşündüğüm kişi, kimin eli kimin cebinde belli değil. :D Herşeyi bir ipe bağlamışlar ve bir ton kurgu var.

Umut verdi, yükselme olabilir. Kişisel bir beğenmeyse benimkisi kendi finallerini yaptılar. :(

Saturday Night Live 40x1

Yavaş yavaş altyazısız izlemek istiyorum yapımları o yüzden SNL'in 40. sezon açılışıyla bir deneme yapayım dedim. :)

Programı ilk kez izledim ve maalesef beklentimin çok altında bir iş çıktı. :( Abartılı oyunculuklar, komik olmayan esprilere rağmen eksik olmayan kahkaha efekti. :(

IMDb'ye baktım da çoğu bölümün puanları yerlerde galiba her sezon sadece birkaç bölüm iyi oluyor, onları yakalamak lazım. :)

Yine de SNL'e çıkardığı onlarca harika komedyen nedeniyle saygım sonsuz. :)

Bölümün benim açımdan en iyi yanı Ariana Grande'nin konuk olmasıydı. Bu bölüm sonrası çok az gözükse de daha da çok sevdim kendisini, çok sempatik. :D

5/10

witches-of-east-end.jpg

Witches Of East End 2.sezon 11 bölüm
olaylar çok ilginçleşiyor 2.sezon harika ilerliyor bence izlediğim en iyi cadı dizisi kesinlikle
dash her geçen bölüm beni kendisine bağlıyor ama o polis kadınla olan saçma sapan ilişkisini brakması lazım o kadın birşeyler karıştırıyor (b)(b)(b)
killiana ne oldu acaba freyaya olan aşkından dolayı onu ölü sanıyor birşey içmişti ama freya ölmedi yanı kllianı dash bir an önce uyarmalı ayrıca kral denen adamın niyeti kötükesinlikle olaylar çok karışıcak 🙂🙂

@destere bu dizi tam sana göre aslında birsürü güzel cadı var hahah :kiki:
@Forumdash dizi zevklerimiz uyuyor bu diziyi sende severdin
@xemrexxx büyü falan var sende seversin bence bu diziyi

Bad Judge 1x1

Kötü olduğunu bile bile bir şans verdim diziye. Gerçekten kötüydü. Böyle kötü dizileri izlemek bazı dizileri eleştirirken daha ölçülü davranmak için gerekli sanırım. :):)

Kate Walsh çabalamış biraz ama olmamış yani baya kötü dizi çıkmış ortaya. İlk bölümde diziyle yollarımı ayırıyorum. :)

3/10

witches-of-east-end.jpg

Witches Of East End 2.sezon 11 bölüm
olaylar çok ilginçleşiyor 2.sezon harika ilerliyor bence izlediğim en iyi cadı dizisi kesinlikle
dash her geçen bölüm beni kendisine bağlıyor ama o polis kadınla olan saçma sapan ilişkisini brakması lazım o kadın birşeyler karıştırıyor (b)(b)(b)
killiana ne oldu acaba freyaya olan aşkından dolayı onu ölü sanıyor birşey içmişti ama freya ölmedi yanı kllianı dash bir an önce uyarmalı ayrıca kral denen adamın niyeti kötükesinlikle olaylar çok karışıcak 🙂🙂

@destere bu dizi tam sana göre aslında birsürü güzel cadı var hahah :kiki:
@Forumdash dizi zevklerimiz uyuyor bu diziyi sende severdin
@xemrexxx büyü falan var sende seversin bence bu diziyi
Sen foruma ilk uye oldugun zamanlarda bunu tavsiye etmiştin ben de o haftasında bi bölüme bakmiştim da bana cok durağan geldi dizi :X Hatta sana demiştim sanırım(b)

Mulaney 1x1

Aslında sezon başında beklediğim dizilerdendi ama eleştirmen yorumları sonrası beklenti sıfıra düşmüştü.

Maalesef gerçekten kötü bir iş çıkmış ortaya. Komik değildi, konu ve karakterler çok da kötü değil aslında ama genel olarak olmamış yani. İnsan Seinfeld'in değerini daha iyi anlıyor. :):)

Yine de en azından Bad Judge'tan daha iyiydi ve ileride düzelme gösterirse izlenebilecek kıvama gelebilir. Fakat ben devam etmeyeceğim gerçekten iyiye gittiğine dair yorumlar görmedikçe...

4/10

reign 2x1 sonunda francis olmayınca mary ve catherine @Çiğdem-i çatlatacak şekilde yönetti ülkeyi,entrikaları parmak ısırttı. bash da yine saçma şeyle görüyor. kenna ile çocuğa üzüldüm.leith de tam totoş çıktı

revenge 4x2

htgawm 1x2

Arrested Development 4x12

Güzel bölümdü. Meaby zaten sevdiğim karakterlerden ve genel olarak sezonun iyi bölümlerinden biriydi. :):)

8/10

Arrested Development 4x14

Sezonun en komik bölümüydü bence. Pek çok yerde sesli güldürdü. :D

Buster zaten dizi için çok önemli bir karakterdi ama bu sezon çok çok az görmüştük. Bu bölümün komple ona ayrılması çok iyi olmuş. :):)

Sezon finalinin daha özel bir bölüm mü olacağını yoksa sıradan mı olacağını merak ettim. :)

9/10

Arrested Development 4x15 (Sezon Finali)

Yine iyi bölümlerden biriydi özellikle ikizlerle ilgili yerler sesli güldürdü. :D

Sezon finali de baya beklenmeyecek bir yerde bitti. Ben yarı final havasında biter diyordum ama öyle yapmamışlar, bekliyoruz bakalım 5. sezonu, artık 3 sene sonra mı olur 5 sene sonra mı olur? :):)

Sezonla ilgili genel yorumu ilgili konuda yaparım daha sonra.

8/10

scorpion 1.bölüm

ilk 20 dk çok @OzaN saldı sonradan açıldı son 20 dk akıcı şekilde geçti:)
diğer dziler beklediğim gibi çıkmazs bakılabilir , favori karakterim ralph
ilk bölüm 8 puanı haketti

@destere @sürgünüm @Çiğdem-
manhattan lov story izledim yeni girdim foruma, hala gözlerimde dana adlı sarışın kadın zıplıyor harika bişeydi ya kim takar scorpion u :))

Cristela 1x1

Beklediğim kadar çok kötü değildi. Gülümsettiği birkaç yer oldu, espriler çok kötü değil genel olarak ama iyi de sayılmaz.

Başroldeki kadını sevmedim, bence itici. Diğer karakterlerden de beğendiğim olmadı. Severim aslında çoğu daire içinde geçen klasik sitcomları ama olmamış yani bu. :):)

Bad Judge'tan daha iyi, Mulaney ile yakın seviyede:

4/10

Welcome To The Nhk 9 ve 10.bölüm

Üç kelimeyle özetlemek gerekirse

Müthiş, müthiş, müthiş!

Bu kadar az bölümünü izlememe rağmen hayatımın dizileri arasına girdi. Fight Clup falan bunun yanında hiçbir şey! Adama hem ders veriyor hem rahatlatıyor hem güldürürken düşündürüyor hem de sistemi eleştiriyor ve bunu 20 dk ya sığdırıyor.

İzlemeyenlere muhakkak öneririm, anime deyip geçmeyin büyük hata yaparsınız . Zaten toplam 24 bölüm. :(

10 üzerinden 11!