- Reaksiyon puanı
- 51,288
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Belli olmaz izleyen birileri çıkabilir her an.GA'yı izleyen olmadığı için spoiler koymadım ama dikkat ederim bundan sonra.
Belli olmaz izleyen birileri çıkabilir her an.GA'yı izleyen olmadığı için spoiler koymadım ama dikkat ederim bundan sonra.
İnşallah çıkar da yorumlayacağım kişiler olur. Gerçibaşlayacak kişinin de 10 sezonu bir çırpıda bitirmesi gerekiyor.Belli olmaz izleyen birileri çıkabilir her an.
Sen foruma ilk uye oldugun zamanlarda bunu tavsiye etmiştin ben de o haftasında bi bölüme bakmiştim da bana cok durağan geldi dizi Hatta sana demiştim sanırım
Witches Of East End 2.sezon 11 bölüm
olaylar çok ilginçleşiyor 2.sezon harika ilerliyor bence izlediğim en iyi cadı dizisi kesinlikle
dash her geçen bölüm beni kendisine bağlıyor ama o polis kadınla olan saçma sapan ilişkisini brakması lazım o kadın birşeyler karıştırıyor
killiana ne oldu acaba freyaya olan aşkından dolayı onu ölü sanıyor birşey içmişti ama freya ölmedi yanı kllianı dash bir an önce uyarmalı ayrıca kral denen adamın niyeti kötükesinlikle olaylar çok karışıcak 🙂🙂
@destere bu dizi tam sana göre aslında birsürü güzel cadı var hahah
@Forumdash dizi zevklerimiz uyuyor bu diziyi sende severdin
@xemrexxx büyü falan var sende seversin bence bu diziyi
manhattan lov story izledim yeni girdim foruma, hala gözlerimde dana adlı sarışın kadın zıplıyor harika bişeydi ya kim takar scorpion u )
dana mımanhattan lov story izledim yeni girdim foruma, hala gözlerimde dana adlı sarışın kadın zıplıyor harika bişeydi ya kim takar scorpion u )
ama bu dişi dana muhteşem sempatik... bildiğimiz kurbanlık tosun değil yanidana mı