Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Rome 1x1
Bu da uzun zamandır başlamak istediğim bir diziydi. Spartacus'e olan özlemim dağları taşları aşmışken Rome imdadıma yetişti :D Ayrıca Dexter'dan tandığım Ray Stevenson* da yer alıyormuş. Tadından yenmez. İlk bölüm biraz sıkıldım ama ilerisi için umudum büyük, çok sevilen bir diziymiş. :)
7.5 tan 8/10
*Isaac Sirko

reign 2x2

ilk defa bir bölümüne 9 point veriyim :X
mary kraliçe oldu artık öyle davraniyi
catherine clarissanın yaşadığını öğrendi artık rahat durmaz
nostrudamusa üzüldüm adam o ka iş yapsın ama kemikleri kırılsın
tarihlerini okumadım işin sonunda lolanın oğlu kra olursa çok gülerim:F
greer leith e dönsün artık

son sahne diziyi tarihi diziden alıp fantastiğe çevirdi yine :F @Çiğdem- @destere

Welcome to the Nhk 13.bölüm

Acayip bir bölümdü. Çok çok ağır psikolojik dramaydı adeta. İlk defa bir kurmaca senaryoyu izlerken gözlerim doldu.

Nerde ve kim olursan ol günün sonunda ne olacağını bilemezsin. En fazla karşı çıktığın düşünceye bir bakmışsın en önde sen savunuyorsun. Hayat garip!

İzlediğim en etkileyici bölümdü. :)

Undateable 1x1

İlk bölüme göre iyiydi, 1-2 yerde güldürdü.

Başroldeki elemanı sevdim :D

7/10

The Michael J. Fox Show 1x19

Dizinin zayıf bölümlerindendi ama Christopher Lloyd ile Michael J. Fox'un yıllar sonra Back to the Future buluşmalarına tanıklık etmek güzeldi.

Normalde bir puan daha düşük verecektim ama altyazısız izlemek zorunda kaldığım için bir bonus puanla birlikte:

7/10

Smash 2x3

İlk sezona göre dizi biraz daha vasat gidiyor ama yinede keyifle izliyorum. Şarkıları biraz daha arttırmaları ve Marilyn Monroe'ya ağırlık verirlerse daha güzel olabilir.

7/10

1 haftalık dizi yorumu yaptım, hatırlamak için bazılarını özet şeklinde geçtim hatırlamak adına. Bu diziyide yazmalıyım belki izlemek isteyen olur. 1. sezon ağır tavsiye edilir zaten.

Agents of SHIELD 2x3

Fragmanları izlemiş bulundum bu bölümün ama yinede spoiler yemeyip yanıltılmış bulundum. :D Hikaye tamamen farklıymış ama fragmanda zekice bir yol izlemişler.

Merak ettiğim nokta fitz'i bu zamana kadar delirtmeye ne gerek vardı madem böyle bir durum var git açıkla adama, neden kötüydü ama fitz'i o şekilde kullanmaları hikaye için iyi oldu sonuç nötr diyelim.

Skye çok değişmiş, keşke eskilerden birşeyler gösterselerdi hani beklenen değişim fakat bize göstermediler. İlk macerasını yaşadı bu arada, içerde adamımız var ama hala ölüm kalım felan iyi bir bölümdü ilk 2 bölüm aksine.

Agents of Shield 2x4

Açık ara sezonun en iyi bölümüydü diyebilirim, 1. sezonu yaşattı. Sahalarda görmek istediğimiz bir bölümdü, 3 bölümün acısını bile çıkarttı diyebilirim hatta.

Bölüme gelirsek, may'in dövüş sahnelerini görme zamanı gelmişti, güzel bir resital izledik.

Her sıradışı şeyin bir ödemesi vardır şeklinde bir durumlar vardı -atasözünü hatırlayamadım şuan ( :D ) Phil'de bir sorun var, ne olduğunu çözemedim fakat görevde öldürün beni diye geçiyor ciddi bir şey sanırım.

Portenin arkasına semboller yazılmış yeni bu bir şekilde phil'i çekme projesi gibi, dizi iyi bağladı bence berbat bir 3 bölümden sonra sevindirdi.

Fitz iyileşecek gibi duruyor şimdi o kız düşünsün. :D Skye hala iş üzerinde, onun sıradışılığının neden kaynaklandığını hala merak ediyorum, ipucu yok ama babasından bir kesit görmüştük geçtiğimiz bölüm. Bakalım haftaya göreceğiz. :)

Smash 2x3

İlk sezona göre dizi biraz daha vasat gidiyor ama yinede keyifle izliyorum. Şarkıları biraz daha arttırmaları ve Marilyn Monroe'ya ağırlık verirlerse daha güzel olabilir.

7/10
İlk bölümleri izlemiştim, beğenmiştim diziyi :X Fırsat bulursam yine izlemeyi düşünücem:X

how to get away with murder 1x4

reign 2x3

hbo dizisi olsa son sahneyi tül ardından çekmezlerdi @destere de dizinin en büyük hayranı olurdu :F

bash ve kenna bu işleri bırakıp yatağa ağırlık versinler biz onları öyle sevdik:F
kral öldü hala ruhu dolaşıyor francisin etrafında bu işi anca nosturdamus çözer dönsün bir an önce zaten mary nin entrika yardımına ihtiyacı var katherine ve narcisse birleşmişken
narcisse e gıcık oldum oğlu öldü beter olsun yok oolsun mary ağzının payını verdi sonunda
conde de mary nin sözünü dibledi aferin
mary çocuk doğurursa katherine ve çocukları yok olur gider ama dizi zevksizleşir
greer den artı kfaliyetler bekliyiz
clarissa ölmedi ama ortalarda yok (b)
lola yeni bölümde mary e karşı geliyi ee tabi sonuççta katherinden de mary den güçlü olabilir aslında kralın tek oğlu onda:A merakla bekliyiz

how to get away with murder 1x4

reign 2x3

hbo dizisi olsa son sahneyi tül ardından çekmezlerdi @destere de dizinin en büyük hayranı olurdu :F

bash ve kenna bu işleri bırakıp yatağa ağırlık versinler biz onları öyle sevdik:F
kral öldü hala ruhu dolaşıyor francisin etrafında bu işi anca nosturdamus çözer dönsün bir an önce zaten mary nin entrika yardımına ihtiyacı var katherine ve narcisse birleşmişken
narcisse e gıcık oldum oğlu öldü beter olsun yok oolsun mary ağzının payını verdi sonunda
conde de mary nin sözünü dibledi aferin
mary çocuk doğurursa katherine ve çocukları yok olur gider ama dizi zevksizleşir
greer den artı kfaliyetler bekliyiz
clarissa ölmedi ama ortalarda yok (b)
lola yeni bölümde mary e karşı geliyi ee tabi sonuççta katherinden de mary den güçlü olabilir aslında kralın tek oğlu onda:A merakla bekliyiz
how to get kördır adlı dizi silindirik zenci kadının dizisi değilmiydi ? yoksa yine mi karıştırdım ? :)