Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

aaa bu dizide çok dikkat çekiciymiş yaa yine ölümsüzlüğü konu alıyor ama konusu hosuma gitti ama diziyi izleyenlerin yorumları senin gibi 20 dakika dayanabildim yazan kişiler olmus dizi sitelerine başlayıp başlamamakta kararsız kaldım şimdi(b)(b)(b)
biliyordum seveceğini :)
bundan sonra benim izlemeyi başaramadığım tüm dizileri sana tavsiye edeceğim :) o kadar zıtız ki ortak dizimiz bile yok beğenilerimiz çok farklı :) bu evliliği sürdürmemiz imkansız :)

biliyordum seveceğini :)
bundan sonra benim izlemeyi başaramadığım tüm dizileri sana tavsiye edeceğim :) o kadar zıtız ki ortak dizimiz bile yok beğenilerimiz çok farklı :) bu evliliği sürdürmemiz imkansız :)
hahaha zıt kutuplar daha çok çeker ama birbirlerine :kiki::kiki::kiki:
başlayıp başlamamakta akrarsızım şuan dizi yorumları çok umut vermedi ama ilk bölüme bakabilirim belkı bilmiyorum🙂🙂

hahaha zıt kutuplar daha çok çeker ama birbirlerine :kiki::kiki::kiki:
başlayıp başlamamakta akrarsızım şuan dizi yorumları çok umut vermedi ama ilk bölüme bakabilirim belkı bilmiyorum🙂🙂
kesin beğenirsin sen hemen başla mileleti dikkate alma onlar diziden anlamıyor :Z

Constantine 01x01
DC Comics işlerini takip etmeyi çok severim ki Constantine'i de merakla bekliyordum. Uzun zamandır 720p izlemek için bekliyordum inatla ama gelmedi el mahkum leş bir kaliteyle izlemek zorunda kaldım. Senaryo, diyaloglar ve oyunculuklar çok yapmacık ve vasat geldi açıkcası.
Sonunu beğenirim diye bekledim ama şehrin tüm elektiriğini keserek 1 dakikada ''büyük'' iblislerden birini harcadılar, valla tebrik ediyorum.
Puanım; 3,9/10

hell on wheels 4x7. bölüm

her bölümü harika dizi muhteşem ilerliyor ..

kızılderililerin hayata döndürdüğü zenci vatandaş kafayı tam sıyırmış bir vaziyette demiryoluna döner yalnız amacı yanında getirdiği kadınları satmaktır tabiki sonunda cullen in silahından çıkan kurşunla can verir ..

Shameless 2x1

Diziye yaklaşık 5 ay aradan sonra tekrar başladım. Karakterleri sevdiğim için sıkılmadım güzel bir bölümdü. Frank'in dilendiği sahne güldürdü :D

Vikings 1. Sezon Finali
e2 sağolsun unutturmadı birinci sezonu, yayınladı bol bol :D

hell on wheels 4x8. bölüm

her zamanki gibi harikaydı bu diziyi izlerken zaman su gibi akıyor bitmesini istemiyorum ama cabuk bitiyor 45 dakika nasıl geçti anlamadım :)
bizim isveçli yada norveçli thor gundersen hala ölmedi @Forumdash :) sanırım ilk bölümlerden bir onu hatırlarsın :)
bohanon yeni gelen bir serseriyle savaşmak zorunda tren yolunun akıbeti belli değil :)

Arrested Development 4x5

4. bölüme güzel dedim ama 5. sezon yine dizinin ortalamasının çok çok altındaydı. Böyle bölümler çekeceklerine hiç çekmeselerdi 4. sezonu. :(

Neyse en azından 2. ve 3. bölüme göre biraz güzeldi. Absürtlük yine üst düzeydi ve yer yer güldürdü de. :D

6/10

hell on wheels 4x8. bölüm

her zamanki gibi harikaydı bu diziyi izlerken zaman su gibi akıyor bitmesini istemiyorum ama cabuk bitiyor 45 dakika nasıl geçti anlamadım :)
bizim isveçli yada norveçli thor gundersen hala ölmedi @Forumdash :) sanırım ilk bölümlerden bir onu hatırlarsın :)
bohanon yeni gelen bir serseriyle savaşmak zorunda tren yolunun akıbeti belli değil :)
Niye ölsün ki ben o adamı ilk sezon izlerken de başrollerden biri sanıyordum :X adamın tipi çıkmam diyor zaten :X

İlk sezonda çenesi dövmeli kadın vardı acayip itici gösteriyordu onu noldu ona?

Niye ölsün ki ben o adamı ilk sezon izlerken de başrollerden biri sanıyordum :X adamın tipi çıkmam diyor zaten :X

İlk sezonda çenesi dövmeli kadın vardı acayip itici gösteriyordu onu noldu ona?
o kadın hala duruyor ben onu seviyorum çenesindeki dövme albenisi kadının:) insanın fantazi dünyasını genişleten bir döğme :)
onunla evlenen zenci elam adlı beygir yavrusu öldü:) ama kadın taş gibi duruyor ,hafiften fahişelik yapıyor ama olsun ekmek parası :))

Agents of SHIELD 2x1

Beklentilerimi karşılamayan bir bölüm oldu ama daha giriş bölümü olduğu için böyle bir yorum için erken sanırım.

Birinci sezonun başını özledim diyebilirim, o özel güclü garip yaratıklara vardığından beri yanlış yola gidiyor gibi dizi. Sevdiğim bir karakter gitti sanırım, tam çeviremedim oraları ama umarım ölmemiştir. Fitz garibim eriyor. :( Skya bişiler olmuş. :D

Ve birde ortada bir gariplik var, bu bölüm en azından o boşlukları doldursalardı keşke, bişiler olmuş oralara kadar gelmişler ama seyircinin haberi yok. :(

Arrested Development 4x7

Bazı yerleri sıkıcıydı ama bazı yerlerde de sesli güldürdü. :D

Gob ve Michael'ın sahnelerinin oluşu iyiydi. Zaten bölümü kurtaran ikisiydi. :D

7/10

The Goldbergs 2x1

Ya bu dizi neden hit olamadı, neden bizde çevirisi bile çıkmıyor anlayamıyorum. Ekrandaki en samimi, en keyifli işlerden biri kesinlikle. :)

Yeni sezona da kaldıkları yerden çok iyi bir şekilde başladılar, özlemişim Goldberg ailesini. :)

9 vermeyi de düşündüm ama biraz daha iyi bölümlere saklayalım:

8/10

Grey's Anatomy 10x24

Yabancı dizi bölümüne neredeyse hiç yorum yapmazdım. Zaten izlediğim 2 dizi tek var. Yeni yeni izliyorum yabancı dizileri. :D

Ama bu bölüm resmen içime oturdu. Sezon finalini izlemek için, yeni sezonun başlamasını beklemiştim.
Dizinin en sevilen karakterinin yani Christina'nın ayrılığı bölüme damga vurdu. :( Neyse ki ölerek ayrılmadı diziden...

Yeni sezonu da bugün izlerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Arrested Development 4x7

İşte gerçek Arrested Development bu. Gob üzerine yoğunlaşılmış bir bölümdü ve Gob'un dizi için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. :)

Bol bol güldürdü, hiç sıkmadı. Sezonun şu ana kadarki açık ara en iyi bölümüydü. :)

9/10

@ozgur2113 spoiler içine aldım o kısmı izleyen, izleyecek varsa okumamalı. :):)

Arrested Development 4x7

İşte gerçek Arrested Development bu. Gob üzerine yoğunlaşılmış bir bölümdü ve Gob'un dizi için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. :)

Bol bol güldürdü, hiç sıkmadı. Sezonun şu ana kadarki açık ara en iyi bölümüydü. :)

9/10

@ozgur2113 spoiler içine aldım o kısmı izleyen, izleyecek varsa okumamalı. :):)
GA'yı izleyen olmadığı için spoiler koymadım ama dikkat ederim bundan sonra. :D