Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

matador 1x5

galan amcanın zekasına for <3
salma olmadığı biri davranırkene ne zorlanmış :) en sondaki kemerle cıbıldak gelişinde farklı şeyler beklemiştim ama adamı kemerle boğdu helal olsun :oley: @destere @Çiğdem-

yok la hiç benzemiyi :( şimdi kızlar meksikalı olunca sahneleri tamamlayabiliyorsun:)
meksikalılarda güzel olur mesela strain daki nora yı @Forumdash beğenmiyordu ama son bölümden sonra onunda latinlere karşı bakışı değişmiş durumda artık severek bakıyor :)
olay elbisede bitiyor elbise kalkınca kalite hepsinde aynı :)

meksikalılarda güzel olur mesela strain daki nora yı @Forumdash beğenmiyordu ama son bölümden sonra onunda latinlere karşı bakışı değişmiş durumda artık severek bakıyor :)
olay elbisede bitiyor elbise kalkınca kalite hepsinde aynı :)
Yvette-Monreal.Matador.jpg

galan amcanın şöyle bir kızı var google da düzgün resmini bulamadım:( babası izin verse babasının sahibi olduğu futbol takımıyla antremana çıkacak ama sahada değil :)

Yvette-Monreal.Matador.jpg

galan amcanın şöyle bir kızı var google da düzgün resmini bulamadım:( babası izin verse babasının sahibi olduğu futbol takımıyla antremana çıkacak ama sahada değil :)
futbolculara motivasyon gerekince izin veriyordur? mesela devre arası soyunma odasına yollayıp kazanma hırsıyla yanıp tutuşan cengaverlere çeviriyordur futbolcuları :)

motivasyon işide kolaydır kız için

kim gol atarsa ona ... dedimi sen bak maçta 40 gol atılır :)

2 Broke Girls benim de listemde bu arada ama bir türlü sıra gelmedi, gelecek gibi de değil. Hatta ilk sezonu indirmiştim yıllardır bekliyor hddde. :D
Amerikan kültürün yoksa, komedi dizisi izliyorum diye girme, öylesine 20dk giriyormuş gibi gir. :D

Bişiler diyip, sürekli arkadan gülme efekti veriyorlar, ben sap gibi bakıyorum muhtemelen jenerasyon farkı :D

futbolculara motivasyon gerekince izin veriyordur? mesela devre arası soyunma odasına yollayıp kazanma hırsıyla yanıp tutuşan cengaverlere çeviriyordur futbolcuları :)

motivasyon işide kolaydır kız için

kim gol atarsa ona ... dedimi sen bak maçta 40 gol atılır :)
yok lo babası mafya kızın kimse şey edemiyor ama kız çok istekli :X

Amerikan kültürün yoksa, komedi dizisi izliyorum diye girme, öylesine 20dk giriyormuş gibi gir. :D

Bişiler diyip, sürekli arkadan gülme efekti veriyorlar, ben sap gibi bakıyorum muhtemelen jenerasyon farkı :D
Amerikalılardan çok Amerikan dizisi izliyorum kültür problemi olacağını sanmam. :D

Dizi Amerika'da da pek sevilmiyor ya muhtemelen sorunlu olan dizinin kendisi, yine de karakterler sempatik gözüktüğünden şans veresim var hep. :D

Amerikalılardan çok Amerikan dizisi izliyorum kültür problemi olacağını sanmam. :D

Dizi Amerika'da da pek sevilmiyor ya muhtemelen sorunlu olan dizinin kendisi, yine de karakterler sempatik gözüktüğünden şans veresim var hep. :D
Komik gelmiyor hiç bana çünkü. :D Dizinin ayrı bir gizemi var çözemediğim, şuana kadar pek gülmedim, ama memnunum diziden nedense. :)

Komik gelmiyor hiç bana çünkü. :D Dizinin ayrı bir gizemi var çözemediğim, şuana kadar pek gülmedim, ama memnunum diziden nedense. :)
Ya komedilerin illa güldürmesi gerekmiyor zaten izlerken keyif alıyorsan sorun yok ama gülme efekti olması gülmen gerekiyormuş gibi bir durum yaratıyor ve güldüremiyorsa sıkıntı oluyor. Benim de The Millers'ta var o sıkıntı. :D

Ya komedilerin illa güldürmesi gerekmiyor zaten izlerken keyif alıyorsan sorun yok ama gülme efekti olması gülmen gerekiyormuş gibi bir durum yaratıyor ve güldüremiyorsa sıkıntı oluyor. Benim de The Millers'ta var o sıkıntı. :D
Gülme efektini normaldede sevmem, ilk bölüm için nostaljik iyi oluyor demiştim, sonra nefret etmeye başladım, her cümle sonu var neredeyse. :D Birde insan düşünüyor, bende mi sıkıntı var gülmüyorum diye.

Açıkcası anlamadım yani koymasalar daha çok gülebilirdim bile diyebilirim. :D

matador 1x6

galan amca sadece tarihi eser peşinde değilmiş
kaç asırlık virüsü buldu adam
😱

uyuşturucu biriminin başındaki adam
galan amcayla çalışıyor gibi

gazeteci kadına üzüldüm

hell on wheels 4x6

yine harika bir bölümdü

geçen sezon ölen zenci meğersem ölmemiş, kızılderililer tamir edip sağlamlaştırdı, adamda tam bir hayvana döndü ,

The Last Ship 1x6

Pek aksiyon yoktu, sırf bir gaz verelim seyirciye tarzında bir bölümdü. Aşı işleri iyi durumda değil, personel'e doğrular söylenmiyor diye küçük isyan var dibiydi, kaptan doğru olanı yaptı ve işleri iyi. Bölümün en iyi repliği bence

-İnsanlar başarılı olduklarında onlara inanması kolaydır.
-Ama biz zor olanı yapacağız.

Arrested Development 4x4

Berbat iki bölümün ardından dizi kendine geldi. Demek ki keramet Michael'daymış. Michael olunca komedi yönü de daha iyi oluyor, seyir zevki de daha farklı oluyor. Yeni başladıkları konu da hoşuma gitti. Ron Howard, Conan O'Brien, Andy Richter gibi konukları da görmek güzeldi. :):)

8/10

Intruders

1x1
@OzaN buraya sadece izlediğimiz dizilerimi yazıyoruz ? yoksa izlemeye çalıştığımız dizilerde dahilmi ?
bir 25 dakika izlemek için direndim de pek gitmiyor gibi :)

konusu çok fantastik daha çok @Çiğdem- ve @xemrexxx ye hitap ediyor onlara tavsiye edip aradan çekiliyorum :)

intruder 1x1
@OzaN buraya sadece izlediğimiz dizilerimi yazıyoruz ? yoksa izlemeye çalıştığımız dizilerde dahilmi ?

konusu çok fantastik daha çok @Çiğdem- ve @xemrexxx ye hitap ediyor onlara tavsiye edip aradan çekiliyorum :)
İzlemeye çalıştıkların da dahil. :D

İzlemeye çalıştıkların da dahil. :D
sırf yeni başlamış diye bayağı bir üzerinde çalıştım:) dizinin başında bir tombiş kız çıkıyor normalde bu sahnede korkup telaşa düşmemiz gerilmemiz gerekiyordu büyük ihtimal , ama ben daha çok kız çırpınırken ayrıntılarına odaklandım :) o çırpınma hali devam etsin diye bekledim çünkü konuya geçince o kadar ilginç olmayacaktı ?
korkutmak amacıyla yola çıkan dizi komediye dönerse bırakmak lazım :)

Intruders

1x1

aaa bu dizide çok dikkat çekiciymiş yaa yine ölümsüzlüğü konu alıyor ama konusu hosuma gitti ama diziyi izleyenlerin yorumları senin gibi 20 dakika dayanabildim yazan kişiler olmus dizi sitelerine başlayıp başlamamakta kararsız kaldım şimdi(b)(b)(b)