yok la hiç benzemiyi şimdi kızlar meksikalı olunca sahneleri tamamlayabiliyorsunmatador diye dizimi vardı ?
spartaküs e benziyormu görüntü kalitesi
meksikalılarda güzel olur mesela strain daki nora yı @Forumdash beğenmiyordu ama son bölümden sonra onunda latinlere karşı bakışı değişmiş durumda artık severek bakıyoryok la hiç benzemiyi şimdi kızlar meksikalı olunca sahneleri tamamlayabiliyorsun
meksikalılarda güzel olur mesela strain daki nora yı @Forumdash beğenmiyordu ama son bölümden sonra onunda latinlere karşı bakışı değişmiş durumda artık severek bakıyor
olay elbisede bitiyor elbise kalkınca kalite hepsinde aynı
futbolculara motivasyon gerekince izin veriyordur? mesela devre arası soyunma odasına yollayıp kazanma hırsıyla yanıp tutuşan cengaverlere çeviriyordur futbolcuları
galan amcanın şöyle bir kızı var google da düzgün resmini bulamadım babası izin verse babasının sahibi olduğu futbol takımıyla antremana çıkacak ama sahada değil
Amerikan kültürün yoksa, komedi dizisi izliyorum diye girme, öylesine 20dk giriyormuş gibi gir.2 Broke Girls benim de listemde bu arada ama bir türlü sıra gelmedi, gelecek gibi de değil. Hatta ilk sezonu indirmiştim yıllardır bekliyor hddde.
yok lo babası mafya kızın kimse şey edemiyor ama kız çok isteklifutbolculara motivasyon gerekince izin veriyordur? mesela devre arası soyunma odasına yollayıp kazanma hırsıyla yanıp tutuşan cengaverlere çeviriyordur futbolcuları
motivasyon işide kolaydır kız için
kim gol atarsa ona ... dedimi sen bak maçta 40 gol atılır
Amerikalılardan çok Amerikan dizisi izliyorum kültür problemi olacağını sanmam.Amerikan kültürün yoksa, komedi dizisi izliyorum diye girme, öylesine 20dk giriyormuş gibi gir.
Bişiler diyip, sürekli arkadan gülme efekti veriyorlar, ben sap gibi bakıyorum muhtemelen jenerasyon farkı
Komik gelmiyor hiç bana çünkü. Dizinin ayrı bir gizemi var çözemediğim, şuana kadar pek gülmedim, ama memnunum diziden nedense.Amerikalılardan çok Amerikan dizisi izliyorum kültür problemi olacağını sanmam.
Dizi Amerika'da da pek sevilmiyor ya muhtemelen sorunlu olan dizinin kendisi, yine de karakterler sempatik gözüktüğünden şans veresim var hep.
Ya komedilerin illa güldürmesi gerekmiyor zaten izlerken keyif alıyorsan sorun yok ama gülme efekti olması gülmen gerekiyormuş gibi bir durum yaratıyor ve güldüremiyorsa sıkıntı oluyor. Benim de The Millers'ta var o sıkıntı.Komik gelmiyor hiç bana çünkü. Dizinin ayrı bir gizemi var çözemediğim, şuana kadar pek gülmedim, ama memnunum diziden nedense.
Gülme efektini normaldede sevmem, ilk bölüm için nostaljik iyi oluyor demiştim, sonra nefret etmeye başladım, her cümle sonu var neredeyse. Birde insan düşünüyor, bende mi sıkıntı var gülmüyorum diye.Ya komedilerin illa güldürmesi gerekmiyor zaten izlerken keyif alıyorsan sorun yok ama gülme efekti olması gülmen gerekiyormuş gibi bir durum yaratıyor ve güldüremiyorsa sıkıntı oluyor. Benim de The Millers'ta var o sıkıntı.
İzlemeye çalıştıkların da dahil.
sırf yeni başlamış diye bayağı bir üzerinde çalıştım dizinin başında bir tombiş kız çıkıyor normalde bu sahnede korkup telaşa düşmemiz gerilmemiz gerekiyordu büyük ihtimal , ama ben daha çok kız çırpınırken ayrıntılarına odaklandım o çırpınma hali devam etsin diye bekledim çünkü konuya geçince o kadar ilginç olmayacaktı ?İzlemeye çalıştıkların da dahil.
aaa bu dizide çok dikkat çekiciymiş yaa yine ölümsüzlüğü konu alıyor ama konusu hosuma gitti ama diziyi izleyenlerin yorumları senin gibi 20 dakika dayanabildim yazan kişiler olmus dizi sitelerine başlayıp başlamamakta kararsız kaldım şimdi