Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

İlk sezonu bitirmişsin, sabret 2.sezonuda bitir diziyi seveceksin :D

@OzaN

İnşallah. :D Bu arada sezon yorumunu unutmuşum onu da yapayım aklıma gelmişken. :D
Diziyi fazla gömmeden güzel bir yorum yap :D

Bu arada Ari Gold'la ilgili bi yorumu gördüm :D Olmamış o yorum :D Ari Gold dizinin efsane karakteridir, ilerleyen bölümlerde seveceksin :D

Valla hiç öyle gelmedi ama bakalım. :D

İlk 2 sezon bişey bekleme diziden dedim kaç defa :D

Şu anda hiçbir karaktere alışamadın daha ama 3.sezondan sonra hepsini sevip, birçok sahnelerinde güleceksin :D

Özellikle Ari Gold'un Lloyd'a söylediği laflara çok güleceksin :D

İlk 2 sezon bişey bekleme diziden dedim kaç defa :D

Şu anda hiçbir karaktere alışamadın daha ama 3.sezondan sonra hepsini sevip, birçok sahnelerinde güleceksin :D

Özellikle Ari Gold'un Lloyd'a söylediği laflara çok güleceksin :D
Bir şey bekleme diyorsun da hiçbir şey olmadan devam edesi gelmiyor insanın. En azından bir umut vermesi lazım. :D 2. sezonu da sevmezsem 3'e geçme ihtimalim epey zayıf açıkçası. :D

Bu arada bu dizi tv2 de yayınlanıyor :) haberin olsun :D
Takip ettiğim dizileri indirmezsem içim rahat etmiyor, o durdurma tuşuna basıp içeriden içecek almanın getirdiği zevk, anlayamazsınız. 😛

Alıntıladığın iyi oldu ilk sezonu bitirdim, ikinci sezonu indirmeye başlamam lazım. :D

2 Broke Girls 1x1

Genelde arkadaki seyirci gülme seslerini sevmesemde, biraz bana nostalji havası verdi ve biraz hoş karşılamış olabilirim bu dizi için.

Belki 3-4 sene önce olsa tüm 20 dakika boyunca gülebilirdim ama bu zaman için yetersizdi. Çok çok üst düzey değildi espiriler ama 1-2 yerde çok üst noktaları yakaladı ve bayağı güldüm. :D

O sahneler hatrına 1-2 bölüm daha deneyeceğim diziyi. :) Karakterleri sevdim bu arada, buda denememi 1-0 önde başlatıyor demek. :D

Bir şey bekleme diyorsun da hiçbir şey olmadan devam edesi gelmiyor insanın. En azından bir umut vermesi lazım. :D 2. sezonu da sevmezsem 3'e geçme ihtimalim epey zayıf açıkçası. :D
2.sezon daha iyi birinciye göre :D Sen fazla ara vermeden başla 2.sezona, karakterlere tam anlamıyla alışınca seveceksin diziyi :D

asıl sana yazıklar olsun sen locke'ı seviyor muydun. :( safi zarar adam zerre yararı yok kimseye :D
Locke sevilmez mi ya adamın dibiydi. Nasıl yararı yok ya şu an pek örnek veremiyorum uzun zaman olduğundan ama neredeyse her zaman herkesin yanında olmuştur. :D

Aaron'a beşik bile yapmıştı diye hatırlıyorum. :D

Locke sevilmez mi ya adamın dibiydi. Nasıl yararı yok ya şu an pek örnek veremiyorum uzun zaman olduğundan ama neredeyse her zaman herkesin yanında olmuştur. :D

Aaron'a beşik bile yapmıştı diye hatırlıyorum. :D
3. Sezona Kadar Karışık Spoiler :D
birkaç tane domuz avladı bi de beşik yaptı sıkıntıdan başka da bi şey yok :D adam sayid fransız kadının sinyalini bulunca adamı bayılıttı, jack in kaçış için kullancağı denizaltıyı havaya uçurdu mikhail in mekanını da patlattı. :X Sırf adadan kurtumasınlar diye çünkü beyefendi adada olunca sakat olmuyormuş bencil :T:

3. Sezona Kadar Karışık Spoiler :D
birkaç tane domuz avladı bi de beşik yaptı sıkıntıdan başka da bi şey yok :D adam sayid fransız kadının sinyalini bulunca adamı bayılıttı, jack in kaçış için kullancağı denizaltıyı havaya uçurdu mikhail in mekanını da patlattı. :X Sırf adadan kurtumasınlar diye çünkü beyefendi adada olunca sakat olmuyormuş bencil :T:
Adadan kaçsalardı da dizi mi bitseydi. Reyis olmasa dizi olmazdı. :D

benim açık ara en sevdiğim karakterimi harcadılar çabucak küsüm ben diziye. :D

jack bence iyiydi ama son hareketleri benim de hiç hoşuma gitmiyor, juliet e hiç güvenmiyorum hala others'dan biri olduğu inancındayım sarı çiyanın. :D

genel olarak iyi dizi tabii. desmond ı da severim "bırada" demesi çok güzel. :D claire ı da sevmiyorum tam bir kezban kendisi. fırsatını buldukça trip atıyordu charlie ye :T:
Kadınlardan da en sevdiğim Claire idi. Çok farklı sevmişiz diziyi. :D

Tabii bir de Ana Lucia reyisi severdim. Şimdi kesin o da en sevmediğin karakterlerdendir. :D

Kadınlardan da en sevdiğim Claire idi. Çok farklı sevmişiz diziyi. :D

Tabii bir de Ana Lucia reyisi severdim. Şimdi kesin o da en sevmediğin karakterlerdendir. :D
Sen çok yanlış gelmişsin ozan. :D
Kate varken neyini sevdin Claire'ın Libby hatta Shannon bile daha çok işe yarardı herhalde. :D

Ana Lucia'yı da ilk başlarda sevmiyordum ama sonlara doğru sempatimi kazandı kerata. :D

Sen çok yanlış gelmişsin ozan. :D
Kate varken neyini sevdin Claire'ın Libby hatta Shannon bile daha çok işe yarardı herhalde. :D

Ana Lucia'yı da ilk başlarda sevmiyordum ama sonlara doğru sempatimi kazandı kerata. :D
Sen niye işe yaramasına bakıyorsun ki. Gören de adadakilerden birisin sanacak. :D

Sen niye işe yaramasına bakıyorsun ki. Gören de adadakilerden birisin sanacak. :D
işe yaramayan kadını ne yapayım ben. dizinin yarısını hamile tripleri yarısını da anne tripleriyle geçirdi şuana kadar :X Ben de izleyiciyim sonuçta adadan biri sayılırım. :D