İnşallah. Bu arada sezon yorumunu unutmuşum onu da yapayım aklıma gelmişken.
Diziyi fazla gömmeden güzel bir yorum yapİnşallah. Bu arada sezon yorumunu unutmuşum onu da yapayım aklıma gelmişken.
Valla hiç öyle gelmedi ama bakalım.Diziyi fazla gömmeden güzel bir yorum yap
Bu arada Ari Gold'la ilgili bi yorumu gördüm Olmamış o yorum Ari Gold dizinin efsane karakteridir, ilerleyen bölümlerde seveceksin
Valla hiç öyle gelmedi ama bakalım.
Bir şey bekleme diyorsun da hiçbir şey olmadan devam edesi gelmiyor insanın. En azından bir umut vermesi lazım. 2. sezonu da sevmezsem 3'e geçme ihtimalim epey zayıf açıkçası.İlk 2 sezon bişey bekleme diziden dedim kaç defa
Şu anda hiçbir karaktere alışamadın daha ama 3.sezondan sonra hepsini sevip, birçok sahnelerinde güleceksin
Özellikle Ari Gold'un Lloyd'a söylediği laflara çok güleceksin
Takip ettiğim dizileri indirmezsem içim rahat etmiyor, o durdurma tuşuna basıp içeriden içecek almanın getirdiği zevk, anlayamazsınız. 😛Bu arada bu dizi tv2 de yayınlanıyor haberin olsun
2.sezon daha iyi birinciye göre Sen fazla ara vermeden başla 2.sezona, karakterlere tam anlamıyla alışınca seveceksin diziyiBir şey bekleme diyorsun da hiçbir şey olmadan devam edesi gelmiyor insanın. En azından bir umut vermesi lazım. 2. sezonu da sevmezsem 3'e geçme ihtimalim epey zayıf açıkçası.
asıl sana yazıklar olsun sen locke'ı seviyor muydun. safi zarar adam zerre yararı yok kimseyeYazıklar olsun sen de mi anti-Locke'çı çıktın. @yatutarsa Locke reyis gibisi var mı.
Locke sevilmez mi ya adamın dibiydi. Nasıl yararı yok ya şu an pek örnek veremiyorum uzun zaman olduğundan ama neredeyse her zaman herkesin yanında olmuştur.asıl sana yazıklar olsun sen locke'ı seviyor muydun. safi zarar adam zerre yararı yok kimseye
3. Sezona Kadar Karışık SpoilerLocke sevilmez mi ya adamın dibiydi. Nasıl yararı yok ya şu an pek örnek veremiyorum uzun zaman olduğundan ama neredeyse her zaman herkesin yanında olmuştur.
Aaron'a beşik bile yapmıştı diye hatırlıyorum.
3. Sezona Kadar Karışık Spoilerbirkaç tane domuz avladı bi de beşik yaptı sıkıntıdan başka da bi şey yok adam sayid fransız kadının sinyalini bulunca adamı bayılıttı, jack in kaçış için kullancağı denizaltıyı havaya uçurdu mikhail in mekanını da patlattı. Sırf adadan kurtumasınlar diye çünkü beyefendi adada olunca sakat olmuyormuş bencil
Ahaha Öyle bakmamak gerek.Adadan kaçsalardı da dizi mi bitseydi. Reyis olmasa dizi olmazdı.
benim açık ara en sevdiğim karakterimi harcadılar çabucak küsüm ben diziye.
jack bence iyiydi ama son hareketleri benim de hiç hoşuma gitmiyor, juliet e hiç güvenmiyorum hala others'dan biri olduğu inancındayım sarı çiyanın.
genel olarak iyi dizi tabii. desmond ı da severim "bırada" demesi çok güzel. claire ı da sevmiyorum tam bir kezban kendisi. fırsatını buldukça trip atıyordu charlie ye
Sen çok yanlış gelmişsin ozan.Kadınlardan da en sevdiğim Claire idi. Çok farklı sevmişiz diziyi.
Tabii bir de Ana Lucia reyisi severdim. Şimdi kesin o da en sevmediğin karakterlerdendir.
Sen çok yanlış gelmişsin ozan.
Kate varken neyini sevdin Claire'ın Libby hatta Shannon bile daha çok işe yarardı herhalde.
Ana Lucia'yı da ilk başlarda sevmiyordum ama sonlara doğru sempatimi kazandı kerata.
Sen niye işe yaramasına bakıyorsun ki. Gören de adadakilerden birisin sanacak.
işe yaramayan kadını ne yapayım ben. dizinin yarısını hamile tripleri yarısını da anne tripleriyle geçirdi şuana kadar Ben de izleyiciyim sonuçta adadan biri sayılırım.