Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

can sıkıntısı bir karikatür paylaşayımda öyle çıkayım bari :)
birazdan hell on whells 6. bölüme geçeceğim :)

640x480_4253lombak_karikturleri_625.jpg

Son düzenleme:
The Last Ship 1x1

Ağzım açık izledim,böyle birşeyi beklemiyordum diziyi incelediğimde ilk bölümler genelde sakin geçer ben böyle bir girişi daha önce hiçbir dizide gördüğümü hatırlamıyorum. Çok üst düzey bir ilk bölümdü. Diziyi ilk araştırırken saçmalar diye düşünüyordum ama çok iyi bir giriş yaptı bunun yukarısını göremez tahmimce. Gerçekten etkilendim. :)

Kotayı erkenden dolduracağız anlaşılan. :(

The Last Ship 1x4

Dizi gerçekten şaşırtıcı buldum, içinde Amerika yüceltmesi olsada bunu yardırgayamayız adamlar yapıyor sonuçta, yapabiliyorsan sende yap genel olarak dizinin bu kısmını suçluyorlar.
Ben saçmalar diye düşünüyordum, hala çok sağlam ilerliyor dizi. Beğenerek takip ediyoruz diyeyim. :)

2 Broke Girls 1x3

Dizi pek komik gelmiyor, ikinci bölümde gülmedim bile. Eski bölümler için yorumumda arka plandan gülme efetine iyi bir yorum yazmıştım, artık nefret ediyorum. :D Dizi komik değil evet, ama dizide oyuncular kendini hissettiriyor, 20 dakikanın kimseyi zararı olmaz, hala denemedeyim. :)

Bu aralar forumda işler kesat, yorum yok. :D

Çeşitlilik iyidirde deyip, bir çok diziye başladım katılan yok. :D şuan baktığım diziler belirli bir kitlesi olan diziler aslında, burada yok gibi. :(

Bu aralar forumda işler kesat, yorum yok. :D

Çeşitlilik iyidirde deyip, bir çok diziye başladım katılan yok. :D şuan baktığım diziler belirli bir kitlesi olan diziler aslında, burada yok gibi. :(
2 Broke Girls'ü @Forumdash izliyordu. @cevaa da bir araya izleyip bıraktı. :)

The Last Ship'i de @xemrexxx izliyor.

Tek tük izleyen var forumda da ama yani genel olarak daha az popüler diziler. :D

2 Broke Girls'ü @Forumdash izliyordu. @cevaa da bir araya izleyip bıraktı. :)

The Last Ship'i de @xemrexxx izliyor.

Tek tük izleyen var forumda da ama yani genel olarak daha az popüler diziler. :D
Kalan sağlar bizimdir demekten başka bir seçeneğim kalmadı. :D

2 aya genel dizilerimiz başlar, ortak konuda buluşuruz ozaman. :)

2 Broke Girls 1x3

Dizi pek komik gelmiyor, ikinci bölümde gülmedim bile. Eski bölümler için yorumumda arka plandan gülme efetine iyi bir yorum yazmıştım, artık nefret ediyorum. :D Dizi komik değil evet, ama dizide oyuncular kendini hissettiriyor, 20 dakikanın kimseyi zararı olmaz, hala denemedeyim. :)
Dizi benim karakterlerden dolayı hoşuma gidiyordu ama çok amerikan göndermeleri var ve çoook gülme efekti kullanılıyor. CBS komedileri gerçi hep öyle:X HIMYM de gülme efekti az daha azdı,, TBBT 2BG ve 2&HM aşiri gülme efekti var. Ne yapsalar gülme efekti can sıkıcı bi durum:(

Yakın zamanda 2 Broke Girls'e tekrar başlıcam :D

@OzaN
Kaçta kaldın sen? Polonyalı kadın için ben de devam etmek istiyorum:X

Dizi benim karakterlerden dolayı hoşuma gidiyordu ama çok amerikan göndermeleri var ve çoook gülme efekti kullanılıyor. CBS komedileri gerçi hep öyle:X HIMYM de gülme efekti az daha azdı,, TBBT 2BG ve 2&HM aşiri gülme efekti var. Ne yapsalar gülme efekti can sıkıcı bi durum:(

En son 8.bölümü izlemiştim :D

Ben Max için devam edicem :D

Amerikan kültüründen dolayıdır çünkü komik değil. :D Gülme efekti nefre ettirdi, ama ayrı bir çekiciliği var dizinin ondan izliyorum, arada komedinin yanına birşeyler koyuyorlar hoş oluyor. :D

2 Broke Girls benim de listemde bu arada ama bir türlü sıra gelmedi, gelecek gibi de değil. Hatta ilk sezonu indirmiştim yıllardır bekliyor hddde. :D