Kolay mı sanıyorsun çocuk sahibi olmayı, anne olmayı.
sanki dünyadaki tek anne kendisi. bak sun da hamile hiç onun gibi değil hala bahçeyle uğraşıyor
Kolay mı sanıyorsun çocuk sahibi olmayı, anne olmayı.
sanki dünyadaki tek anne kendisi. bak sun da hamile hiç onun gibi değil hala bahçeyle uğraşıyor
Sun daha yeni hamileydi herhalde.
spoi içine al barican sıkıntısı bir karikatür paylaşayımda öyle çıkayım bari
birazdan hell on whells 6. bölüme geçeceğim
@xemrexxx @Forumdash @yatutarsa @Harunnn60 @sürgünüm
boşver zaten battı balık yan gider iş işten geçti olduki paylaştık bir kere )spoi içine al bari
totona tekme yicen yineboşver zaten battı balık yan gider iş işten geçti olduki paylaştık bir kere )
2 Broke Girls'ü @Forumdash izliyordu. @cevaa da bir araya izleyip bıraktı.Bu aralar forumda işler kesat, yorum yok.
Çeşitlilik iyidirde deyip, bir çok diziye başladım katılan yok. şuan baktığım diziler belirli bir kitlesi olan diziler aslında, burada yok gibi.
Kalan sağlar bizimdir demekten başka bir seçeneğim kalmadı.2 Broke Girls'ü @Forumdash izliyordu. @cevaa da bir araya izleyip bıraktı.
The Last Ship'i de @xemrexxx izliyor.
Tek tük izleyen var forumda da ama yani genel olarak daha az popüler diziler.
Dizi benim karakterlerden dolayı hoşuma gidiyordu ama çok amerikan göndermeleri var ve çoook gülme efekti kullanılıyor. CBS komedileri gerçi hep öyle HIMYM de gülme efekti az daha azdı,, TBBT 2BG ve 2&HM aşiri gülme efekti var. Ne yapsalar gülme efekti can sıkıcı bi durum2 Broke Girls 1x3
Dizi pek komik gelmiyor, ikinci bölümde gülmedim bile. Eski bölümler için yorumumda arka plandan gülme efetine iyi bir yorum yazmıştım, artık nefret ediyorum. Dizi komik değil evet, ama dizide oyuncular kendini hissettiriyor, 20 dakikanın kimseyi zararı olmaz, hala denemedeyim.
Kaçta kaldın sen? Polonyalı kadın için ben de devam etmek istiyorum
Dizi benim karakterlerden dolayı hoşuma gidiyordu ama çok amerikan göndermeleri var ve çoook gülme efekti kullanılıyor. CBS komedileri gerçi hep öyle HIMYM de gülme efekti az daha azdı,, TBBT 2BG ve 2&HM aşiri gülme efekti var. Ne yapsalar gülme efekti can sıkıcı bi durum
Polonyalı kadının sonradan sahneleri artıyor zaten İlerde seversin belkiEn son 8.bölümü izlemiştim
Ben Max için devam edicem
Amerikan kültüründen dolayıdır çünkü komik değil. Gülme efekti nefre ettirdi, ama ayrı bir çekiciliği var dizinin ondan izliyorum, arada komedinin yanına birşeyler koyuyorlar hoş oluyor.Dizi benim karakterlerden dolayı hoşuma gidiyordu ama çok amerikan göndermeleri var ve çoook gülme efekti kullanılıyor. CBS komedileri gerçi hep öyle HIMYM de gülme efekti az daha azdı,, TBBT 2BG ve 2&HM aşiri gülme efekti var. Ne yapsalar gülme efekti can sıkıcı bi durum