cnbc-e'de gördüm ama hiç izlemek gelmedi içimden.Lilyhammer adlı diziyi izleyen varmı aranızda @xemrexxx @Forumdash @OzaN @sürgünüm
komedi dram diyor türü için, imdb puanıda 8.1 güzel sayılır ben bir ilk bölümüne bakacağım bakalım ne çıkacak ?
cnbc-e'de gördüm ama hiç izlemek gelmedi içimden.Lilyhammer adlı diziyi izleyen varmı aranızda @xemrexxx @Forumdash @OzaN @sürgünüm
komedi dram diyor türü için, imdb puanıda 8.1 güzel sayılır ben bir ilk bölümüne bakacağım bakalım ne çıkacak ?
Başroldeki oyuncuyu Sopranos'tan seviyorum ama dizi pek ilgimi çekmiyor şimdilik. İleride diziler biterse değerlendirilebilir.Lilyhammer adlı diziyi izleyen varmı aranızda @xemrexxx @Forumdash @OzaN @sürgünüm
cnbc-e'de gördüm ama hiç izlemek gelmedi içimden.
ilk bölümünü izledim korkunç bir filmdeki gibi absürt komedi tarzı değil daha ilginç bir konu ele alınmış , amerikalı bir mafya liderinin işten güçten el çekip norveçin soğuk bir kasabasına yerleşmesini anlatıyor, frank adlı mafia patronunun norveçe uyum sağlama konusunda yaşadığı zorluklar içine düştüğü komik durumlar aktarılıyor , frank ın zamanla norveçe uyum sağlamaktan çok norveçi kendisine benzeteceğini sanıyorum iki ülke arasındaki kültür farkını yer yer komik ve çarpıcı bir şekilde aktarıyor dizi ,Başroldeki oyuncuyu Sopranos'tan seviyorum ama dizi pek ilgimi çekmiyor şimdilik. İleride diziler biterse değerlendirilebilir.
Norveç kişi başina düşen gelir bakimindan ilk üçte. Herseye dogduklari ve surekli soguk hava yuzunden intihar oraninda da ilk ucte Türkiye ile karısılastirma pek nmumkun değil. Türkiye Ortadoğu onun kalbinde, her tarafımızdan savaş işgal isyan Norveçde en büyük olay trafik kazası))))ilk bölümünü izledim korkunç bir filmdeki gibi absürt komedi tarzı değil daha ilginç bir konu ele alınmış , amerikalı bir mafya liderinin işten güçten el çekip norveçin soğuk bir kasabasına yerleşmesini anlatıyor, frank adlı mafia patronunun norveçe uyum sağlama konusunda yaşadığı zorluklar içine düştüğü komik durumlar aktarılıyor , frank ın zamanla norveçe uyum sağlamaktan çok norveçi kendisine benzeteceğini sanıyorum iki ülke arasındaki kültür farkını yer yer komik ve çarpıcı bir şekilde aktarıyor dizi ,
konu ilgimi çekti ilk bölüm güzeldi devam edeceğim,
konu haricinde dizinin en büyük avantajı kuzey ülkelerinin genelinde olduğu gibi adeta kartpostal şeklinde kar manzaralı muhteşem doğası bile izlemek için bir sebep bence
bu tarz diziler özellikle @sürgünüm ün dikkatini çeker çekmeli hatta
ayrıca @beyazsoy nda bu dizinin ilk bölümüne bakmasını isterim en azından hiç bir yorum yapmasa bile kaka Norveçle, bizim yeni ve taze dünya lideri Türkiyemizi karşılaştırmış olurdu
İskandinavya ülkelerinde çekilen film ve diziler her zaman ilgimi çekmiştir ama, ya komedi olacak ya da dram ikisinin arasınıda ben sevmiyorum.ilk bölümünü izledim korkunç bir filmdeki gibi absürt komedi tarzı değil daha ilginç bir konu ele alınmış , amerikalı bir mafya liderinin işten güçten el çekip norveçin soğuk bir kasabasına yerleşmesini anlatıyor, frank adlı mafia patronunun norveçe uyum sağlama konusunda yaşadığı zorluklar içine düştüğü komik durumlar aktarılıyor , frank ın zamanla norveçe uyum sağlamaktan çok norveçi kendisine benzeteceğini sanıyorum iki ülke arasındaki kültür farkını yer yer komik ve çarpıcı bir şekilde aktarıyor dizi ,
konu ilgimi çekti ilk bölüm güzeldi devam edeceğim,
konu haricinde dizinin en büyük avantajı kuzey ülkelerinin genelinde olduğu gibi adeta kartpostal şeklinde kar manzaralı muhteşem doğası bile izlemek için bir sebep bence
bu tarz diziler özellikle @sürgünüm ün dikkatini çeker çekmeli hatta
ayrıca @beyazsoy nda bu dizinin ilk bölümüne bakmasını isterim en azından hiç bir yorum yapmasa bile kaka Norveçle, bizim yeni ve taze dünya lideri Türkiyemizi karşılaştırmış olurdu
milli gelir kıyaslamasını boşver abd ile norveç arasındaki kültür farklılıklarına odaklı dizi ilk bölümünü izle bölümle ilgili yorumlaşalımNorveç kişi başina düşen gelir bakimindan ilk üçte. Herseye dogduklari ve surekli soguk hava yuzunden intihar oraninda da ilk ucte Türkiye ile karısılastirma pek nmumkun değil. Türkiye Ortadoğu onun kalbinde, her tarafımızdan savaş işgal isyan Norveçde en büyük olay trafik kazası))))
daha çok dizi aslında dram ağırlıklı öyle kahkaha atacağın yerler çok fazla yok durum komedisi gibi bir çok yerde gülümseten sahneler var seveceğini tahmin ediyorumİskandinavya ülkelerinde çekilen film ve diziler her zaman ilgimi çekmiştir ama, ya komedi olacak ya da dram ikisinin arasınıda ben sevmiyorum.
Mafya patronu ilgimi çekmedi değil ama şimdilik mesafeli yaklaşıyorum 1-2 bölüm daha izleyince sen hatırlat bana.
Bu arada dün gece elektrik yoktu dizi izleyemedim, alışmışım izleyemeyince bugün stres yaptım.
outlander a mutlaka başla benze süper dizidir ilk bölümler sıksada sonlara doğru harika gitmişti dizi bir claire var anlatılmaz yaşanır o derecedowton abbey 5x2 5x3 5x4 @destere nin favorisi carson amca formundaydı
hughes teyzeye resmen aşığım diyor,kur yapıyor
tom un yeni fonfinisi
kontu kızdırdı iyi de etti çok havalandı totoş
leydi crawley kontu boynuzlici gibi
babaanne crawley ile grantham teyze süper iksinie ayrı dizi çekilmeli ikisi de gönül işlerine daldı babaanne finali yılbaşında george clooney ile yapacak gibi @Çiğdem- çatlar kesin
edith her zamanki gibi acıların kızı mary de karadul .ss
matdor 8.bölüm son sahne galan amcayı bile şoke etti onun hatırna 8 verdim)
outlander 1.bölüme bakacaktım star gönül işlerini erken başlattı @destere @sürgünüm
seni yaşatmış belli))outlander a mutlaka başla benze süper dizidir ilk bölümler sıksada sonlara doğru harika gitmişti dizi bir claire var anlatılmaz yaşanır o derece
insan kıyamıyor bakmaya o derece güzel bişey claire, hanımefendi yani asalet var kadındaseni yaşatmış belli))
insan kıyamıyor bakmaya o derece güzel bişey claire, hanımefendi yani asalet var kadında
istersen @Forumdash a sor benimle aynı fikirde claire konusunda
daha çok silikon var gibi kadında
o ka şişko gözükmiyi panpa bu arada huzurevi dizisi galiba bu @denizz19 un sevdaluk u gibiodaklandığın yer silikon olsa ne yazar? kadının tek bacağından üç meryem çıkar
işte aklı başında yaşını başını almış insanlar kaliteye daha çok önem veriyorlarmış ergenler her buldukları boncuğu nimetten sayar oysa orta yaşlılar beğenmişse heleki zor beğendiklerini göz önüne alırsak demekki claire anlatıldığı kadar var hatta daha fazlasıo ka şişko gözükmiyi panpa bu arada huzurevi dizisi galiba bu @denizz19 un sevdaluk u gibi
Ekli dosyayı görüntüle 40430
4 göğsü mü var kadının neyse lo yarın bakarım diziye sen de etiketlendiğin konulara bakişte aklı başında yaşını başını almış insanlar kaliteye daha çok önem veriyorlarmış ergenler her buldukları boncuğu nimetten sayar oysa orta yaşlılar beğenmişse heleki zor beğendiklerini göz önüne alırsak demekki claire anlatıldığı kadar var hatta daha fazlası
tamda etiketlendiğim konuları şeydiyordum ? claire den bahsedip konsantrastrostyonumu bozdun toparlarsam bakacağım etiketlenmelere4 göğsü mü var kadının neyse lo yarın bakarım diziye sen de etiketlendiğin konulara bak
@xemrexxx diziye başlayınca IMDB düşer reyting yerle bir olur @OzaN 'ın dediği çıkar bu sefer (ağlıcam şimdi)insan kıyamıyor bakmaya o derece güzel bişey claire, hanımefendi yani asalet var kadında
istersen @Forumdash a sor benimle aynı fikirde claire konusunda
Link atsana o kadar dandik dizi senin dışında pek beğenen yok link bulamadım)))milli gelir kıyaslamasını boşver abd ile norveç arasındaki kültür farklılıklarına odaklı dizi ilk bölümünü izle bölümle ilgili yorumlaşalım
sen işin kolayına kaçıyorsun ? norveçin milli geliri 10 kilo, türkiyenin 2 kilo, üç beş yıl sonra bizim kilotajımız norveçi geçecek falandı filandı bunları geç ) ilk bölümü izle mutlaka
daha çok dizi aslında dram ağırlıklı öyle kahkaha atacağın yerler çok fazla yok durum komedisi gibi bir çok yerde gülümseten sahneler var seveceğini tahmin ediyorum