Olursa çok iyi olur. Bu diziyi tek başıma harcamak istemem.Aslında etkinliğe mi çevirsek. Ben izlemiştim ilk sezonu ama yarım kalmıştı. Şimdi yeniden baştan izlemeyi düşünüyorum. Kesin izleyici buluruz forumda.
Olursa çok iyi olur. Bu diziyi tek başıma harcamak istemem.Aslında etkinliğe mi çevirsek. Ben izlemiştim ilk sezonu ama yarım kalmıştı. Şimdi yeniden baştan izlemeyi düşünüyorum. Kesin izleyici buluruz forumda.
Ben az sonra başlayacaktım.Aslında etkinliğe mi çevirsek. Ben izlemiştim ilk sezonu ama yarım kalmıştı. Şimdi yeniden baştan izlemeyi düşünüyorum. Kesin izleyici buluruz forumda.
Tamam o zaman. Bu gece açarım hemen konusunu.Olursa çok iyi olur. Bu diziyi tek başıma harcamak istemem.
Bende varım.Aslında etkinliğe mi çevirsek. Ben izlemiştim ilk sezonu ama yarım kalmıştı. Şimdi yeniden baştan izlemeyi düşünüyorum. Kesin izleyici buluruz forumda.
Ya Dexter ve Game of Thrones'a geçen sene başladım bıraktım ya unuttum hep. Tekrar başlıyorum.Tamam o zaman. Bu gece açarım hemen konusunu.
@Reytinger ne yapıyorsun tüm dizilerin ilk bölümlerini mi izliyorsun?
yeniden başlaman iyi olmuşBen az sonra başlayacaktım.
Dexter 1.Sezon 1.Bölüm :
Keşke bırakmasaydım baştan izledim ve gene beğendim. Devam edeceğim. Uzun olmasına rağmen yani 1 saat çok uzun değil ama hiç sıkmıyor.
Akşam çağıracaktım ama şimdiden kalabalıklaşmaya başlamamız güzel.Bende varım.
Başlama işini iyi beceriyorsun da devamını getirme konusunda ciddi sıkıntın var.Ya Dexter ve Game of Thrones'a geçen sene başladım bıraktım ya unuttum hep. Tekrar başlıyorum.
Bir sürü diziye başladım.
Evet vardı yani aslında ben de hiç açılmadı ben de diğer alternatiften izledim.yeniden başlaman iyi olmuş
ilk izlediğim zaman yoktu galiba ama dün baştan başlayayım dedim dexter'a senkron problemi vardı altyazı ve ses arasında sende de öyle miydi
ben o yüzden kapadım birkaç dakika sonraEvet vardı yani aslında ben de hiç açılmadı ben de diğer alternatiften izledim.
Bu sefer tam başlayacağım sonu gelecek inşallah. Merak sardım bir de anlayarak izliyorum. Dizideki karakterleri falan öğreniyorum.Akşam çağıracaktım ama şimdiden kalabalıklaşmaya başlamamız güzel.
Başlama işini iyi beceriyorsun da devamını getirme konusunda ciddi sıkıntın var.
Diğer alternatifi dene.ben o yüzden kapadım birkaç dakika sonra
tüm alternatiflere baktımBu sefer tam başlayacağım sonu gelecek inşallah. Merak sardım bir de anlayarak izliyorum. Dizideki karakterleri falan öğreniyorum.
Diğer alternatifi dene.
tüm sitelerdeki alternatifler akif olmadı dublajlı izleriz ya da direkt 2 ye atlarım sorun yokSite değiştir.
Yardım ediyoruz şurda.tüm sitelerdeki alternatifler akif olmadı dublajlı izleriz ya da direkt 2 ye atlarım sorun yok
baya önce geliyordu altyazı hangi siteden izledin senYardım ediyoruz şurda.
Acaba bende de sorun vardı da benim mi dikkatimi çekmedi. Ama ciddi bir şey olsa çekerdi kesin.
Yabancıdiziizle .baya önce geliyordu altyazı hangi siteden izledin sen
Beğenmeme butonu yoktu.Bende alıntıladım.Cracked 1x01
Bugün sahur sonrası herzaman ki gibi tv2'de ki filmleri izliyordum ve bu diziye rastladım.
Diziye gelirsek konusu aynı olmasa da, hafiften bir Flashforward esintisi aldım belkide ondan dolayı sevmişimdir bilmiyorum, psikolopat bir tim üyesinin, akıl hastalarını bulup hayatlarını kurtarması şimdiki kısa özet, kısacası community'nin yanına kardeş geldi.