Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Aslında etkinliğe mi çevirsek. Ben izlemiştim ilk sezonu ama yarım kalmıştı. Şimdi yeniden baştan izlemeyi düşünüyorum. Kesin izleyici buluruz forumda. :):)
Olursa çok iyi olur. Bu diziyi tek başıma harcamak istemem. :D

Aslında etkinliğe mi çevirsek. Ben izlemiştim ilk sezonu ama yarım kalmıştı. Şimdi yeniden baştan izlemeyi düşünüyorum. Kesin izleyici buluruz forumda. :):)
Ben az sonra başlayacaktım.:D

Dexter 1.Sezon 1.Bölüm :

Keşke bırakmasaydım baştan izledim ve gene beğendim. Devam edeceğim. Uzun olmasına rağmen yani 1 saat çok uzun değil ama hiç sıkmıyor.:)

Ben az sonra başlayacaktım.:D

Dexter 1.Sezon 1.Bölüm :

Keşke bırakmasaydım baştan izledim ve gene beğendim. Devam edeceğim. Uzun olmasına rağmen yani 1 saat çok uzun değil ama hiç sıkmıyor.:)
yeniden başlaman iyi olmuş :X
ilk izlediğim zaman yoktu galiba ama dün baştan başlayayım dedim dexter'a senkron problemi vardı altyazı ve ses arasında sende de öyle miydi (b)

Akşam çağıracaktım ama şimdiden kalabalıklaşmaya başlamamız güzel. :):)

Başlama işini iyi beceriyorsun da devamını getirme konusunda ciddi sıkıntın var. :D
Bu sefer tam başlayacağım sonu gelecek inşallah.:D Merak sardım bir de anlayarak izliyorum. Dizideki karakterleri falan öğreniyorum.:D

ben o yüzden kapadım birkaç dakika sonra :(
Diğer alternatifi dene.:)

Game of Thrones

1x1 - 1x2 -1x3

İyi ki başlamış diziye övdükleri kadar güzelmiş, başlarda karışık görünsede her şey yavaş yavaş yerine oturuyor. Tarafım tam belli değil ama Klasse ilgimi çekti diyebilirim. :)

The Vampire Diaries 1.Sezon 1.Bölüm :

Gayet iyidi. Elena çok hoş kızmış. Ben zaten vampirli filmler dizileri severim. Büyük ihtimal takip edeceğim.:)

Cracked 1x01

Bugün sahur sonrası herzaman ki gibi tv2'de ki filmleri izliyordum ve bu diziye rastladım.

Diziye gelirsek konusu aynı olmasa da, hafiften bir Flashforward esintisi aldım belkide ondan dolayı sevmişimdir bilmiyorum, psikolopat bir tim üyesinin, akıl hastalarını bulup hayatlarını kurtarması şimdiki kısa özet, kısacası community'nin yanına kardeş geldi. :D

Cracked 1x01

Bugün sahur sonrası herzaman ki gibi tv2'de ki filmleri izliyordum ve bu diziye rastladım.

Diziye gelirsek konusu aynı olmasa da, hafiften bir Flashforward esintisi aldım belkide ondan dolayı sevmişimdir bilmiyorum, psikolopat bir tim üyesinin, akıl hastalarını bulup hayatlarını kurtarması şimdiki kısa özet, kısacası community'nin yanına kardeş geldi. :D
Beğenmeme butonu yoktu.Bende alıntıladım.