Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Surviving Jack 1x5

Dizi çok iyi gidiyor. Bu bölüm en iyi bölümüydü şu ana kadarki. Böyle bir dizinin 7 bölümde kalkması üzücü gerçekten. :(

IMDb'deki 9.5 puanına itirazım olmaz bu bölümün. :)

9/10

dominion 3.bölüm

last ship 2.bölüm: sonunda ruslar geldi haftaya neler olici bekliyiz:X quincy de bişiler var umarım mahvetmez olayı

Shameless 2*5
kevin okuma yazma bilmiyor muymuş 😱
steve'in dönmesi iyi oldu :)

Dexter 1*2
daha fazla dayanamadım :lol:
her bölümü tekrar yorumlayacak değilim ama iki kelam edeyim bu bölüme :D
yeniden sıkılmadan izledim bölümü :D sahneler tanıdık geldi tabii ama yine de aynı heyecanla izledim :D
final spoilerı içerir
rahmetli debram :T onu görünce bir kötü oldum. dexterla birlikte normal normal konuştukları zamanları özlemişim..

bir bu bölümdeki dexter a baktım bir sekizinci sezondaki dexter'a. bu dexter'sa o neydi? :D çok değişmişsin be dexter. rita öpünce nasıl kurtulacağını bilemeyen dexter nerde hannah'nın koynundan çıkmayan dexter nerde? :X rita yı görmek de güzeldi. :( rita-debra-doakes-laguerta ne çok ölen olmuş. :D

dizimizin krosu quinn i görmemek güzeldi :F

Shameless 2*6
grammy gallagher'ın gelmesi iyi oldu, yeni bir heyecan geldi diziye :D frank'le maceraları güzeldi. tornavidayı nasıl sapladı öyle 😱

ethel'ı severdim, gitmeseydi keşke :(
forumumuzun showtime'cısı oldum ben de :F

The Vampire Diaries 1.Sezon 3.Bölüm:

Güzeldi.:D Caroline'e noldu tam anlamadım ama Damon bir şeyler yaptı ona. İlerleyen bölümleri merak ediyorum.:D

The Vampire Diaries 1.Sezon 4.Bölüm :

Güzel bölümdü. Demek ki başkan ve ailesi biliyor bu işlerin vampirle alakalı olduklarını.:) Saat ne işe yarayacak ki? :D

The Vampire Diaries 1.Sezon 5.Bölüm :
Çok iyi bir bölümdü. Her anı heyecanlıydı. Elena öğreniyor gerçeği.:D

The Vampire Diaries 1.Sezon 7.Bölüm :
Vicki sonunda öldü. Bence de o yaşadıkça zarar veriyordu. Gereken oydu.:)

Veep 3x8

Dün izledim boş geçmeyim bu bölümü. :)

Dizinin komediden ziyade drama tarafının da öne çıktığı bölümlerden olunca. Başkan adaylarının televizyon yayınında konuşmaları ve arkaplanda yaşananlar baya iyiydi. :)

8/10

Dexter 1.Sezon 2.Bölüm :
Güzeldi.:X Acaba bu seri katil kim? Ayrıca şunu demeliyim ki çeviri berbattı.:( Bazı yerleri çevirmeyi bile unutmuşlar.:(

Dexter

1x6

Çok iyi bir bölümdü. Bence şu ana kadar ki en iyi bölümdü. Dizi git gide çıtayı yükseltiyor. Umarım bozmaz. :)

Dexter gibi profesyonel bir seri katilin yakalanmamak için bu kadar çaba harcaması yakışmadı, karizmasını düşürdü. :D Neyse sonuçta durumu kurtardı ama şimdilik.

Puanım: 9.5/10

Breaking Bad

2x5

Son 2 bölüm gibi durgundu ama sıkılmadım.

Yeni Tuco olmak güzel fikir. :D Bakalım becerebileceler mi?

Puanım: 8/10

2x6

Bu bölüm biraz değişikti. Fazla olay yoktu. Genellikle Jesse ağırlıklıydı. :D

Son düzenleme:
Breaking Bad 2x3

Ben bu diziyi izlerken sıkılıyorum. :( Olay olmadı da denmez ama olan olaylar beni pek etkilemiyor.

7/10 (artık puanlamada biraz daha sert davranmak gerek, çünkü 8 verdiğime haksızlık olur bu sefer)

Dexter

1x7

Yine çok iyi bölümdü.

Seri katilin o gözlüklü olduğunu sanmıyordum. Zaten bölümün sonunda da belli oldu. Eğer seri katil o olsaydı hayal kırıklığına uğrardım. :D

Puanım: 9/10

1x8

Bu bölüm süperdi ya. :D Dizi hız kesmeden olabilecek en iyi şekilde ilerliyor. :)

Seri katilin Debra'nın sevgilisi olduğunu bölümün ortalarında anlamıştım. Muhtemelen çoğu kişi anlamıştır. Seri katili de öğrendiğimize göre dizinin burdan nasıl devam edeceği merak konusu. :D Bu arada psikolog da ölmeyi hak ediyordu ve ölmeden de bir işe yaradı en azından. :D

Puanım: 10/10

Breaking Bad 1.Sezon 2.Bölüm :
Güzeldi fakat pek aksiyon yoktu. Son kısım çok iğrençti.:( Ama yine de iyi bölümdü.:D

Dexter

1x9

Çok güzel 3-4 bölümden sonra durgun geçen bir bölüm oldu. Sıkıldım bazı yerlerde.

House 1*1
Uzun zamandır başlamak istediğim bir diziydi. 8 sezon sürmüş olması güzel, uzun soluklu dizileri severim. :D

İlk bölüm için gayet güzel bir başlangıç yaptı.

türkiyede olsa tenya olduğu hemen ortaya çıkardı, bizimkiler her şeye röntgen yapıyor malum :F
9/10