Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Dexter

1x12(Sezon Finali)

İzlediğim en iyi dizi bölümlerinden birisi oldu bu bölüm sadece Dexter için değil. Son anına kadar zevkle, sıkılmadan izledim.

Rudy'ye karşı biraz nötr gibiydim ama bu bölümde sevdim. Rudy kardeşi için o kadar şey yaptı ama Dexter bunu yapamadı. Üzüldüm ya Rudy'e. :(

Bölüme Puanım: 10/10

Sezona Puanım: 9/10

Shameless 2*8
Hem güldüren hem hüzünlendiren bir bölüm oldu.
iki öge de peg ile sağlandı. :( hem sheils in onu öldürmeye çalıştığı sahnede sesli güldüm hem de merdivenleri çıkamadığı düştüğü sahnede duygulandım baya. lip tam bir salak evet başka bir açıklaması olamaz bunun, evi de terketti en sonunda.ss kafası sadece derslere çalışıyor :D

Nikita 1x1

Çok uzun zamandır dizi ıskalamıyordum, buda tam zevkime göre çıktı. :) Tek sorun bu bölümde olayları çok yanlış anlamışım anca sondaki olaylardan dolayı çözebildim, gülünç bir durum açıkcası. :D

İlk bölüm itibariyle, kim kimle düşman kim kimin dostu, kim kime ilgi duyuyor belli değil. :D 30gb'a değdi gibi şimdiden. :D

Dexter

2x1

1 günlük bir aradan sonra yeni sezona başlayabildim. Başlangıç için güzel bölümdü. Bir de bu bölüm bu diziyi baya sevdiğimi anladım niyeyse. :D Beklediğimden daha da çok ısındım Dexter'a.

Dexter ikidir bir işi halledemedi. Ceset torbaları falan da bulundu. Baya hızlı bir giriş oldu bu bölüm sezon için. :D

Puanım: 9/10

Dexter

2x2 ve 2x3

Bölümler yine çok iyiydi.

Dexter girdiği bunalımı yavaş yavaş aşıyor gibi. :D O koca adamın zamanında ölmesi iyi oldu. 1-2 bölüm daha katlanamayacak kadar gıcığıma gidiyordu.

Dexter

2x4

Durgundu ama sıkılmadan izledim, güzel bölümdü.

Adamlar bir yosundan neler neler çıkarıyor. :D Şaka bir yana Dexter'ı uğraştıracak gibi bu iş. Bu arada Dexter'a sponsor olan kadından da şüpheleniyorum. Belki saçma ama bence o da bir psikopat. :D

Puanım: 8.5/10

Nikita 1x2

İlk bölümden daha iyiydi, işler erkenden kızışmaya başladı. :)

Bölüm başından beri Alex ve Nikita nasıl bir araya gelip takım oldular sorusunun cevabını bekletti bekletti, en sonunda sevdilerine getirdi, işim olmasa bir bölüm daha izlerdim, ne alakası var diye merak ettim. Bu arada nikita o boyutta bir bayan için çok hızlı dövüşüyor. :D

Nikita 1x2

İlk bölümden daha iyiydi, işler erkenden kızışmaya başladı. :)

Bölüm başından beri Alex ve Nikita nasıl bir araya gelip takım oldular sorusunun cevabını bekletti bekletti, en sonunda sevdilerine getirdi, işim olmasa bir bölüm daha izlerdim, ne alakası var diye merak ettim. Bu arada nikita o boyutta bir bayan için çok hızlı dövüşüyor. :D
Nikita ney lan. :(

Nikita 1x3

3 bölümdür giriş felan derken hala nereye gidicek çözemedim, geçmişi az az verip merak ettiriyorlar. :D

Nikita psikopatın teki, öldürebilirdi ama seviyor galiba kaçmak için kendi kolunu kırdı. :( Alex içeride yoksa yapamazdı bu kadarını. :D Kötülerin başında ki eleman got'da lennisterlerin babası sanırım, onun sağ kolu'nun seside kendi sesi değil bu komedi dizisinde oynayan adamın sanırım, araştırmak istemiyorum şuan. :D

Dexter

2x5 ve 2x6

İki bölüm de iyiydi ama özellikle 6. bölüm çok iyiydi.

5. bölümde limandaki kamera Dex'in teknesini çekiyordu bu baya dert olur diye düşünüyordum. Aslında oldu da ama Dexter reyis işi şipşak halletti. :D

Lila ve Dexter arasındaki malum olay da gerçekleşti. Zaten bu da beklenen bir şeydi. :D

Shameless 2*9
hiç sevmiyorum şu monika yı. hamilelik işinin ian a patlaması kötü oldu :F garibim hem gay hem de bi kızı hamile bırakmakla suçlanıyor :D lip artık şu tripleri bırakıp eve dönse iyi olur

House 1*4
maxine ve diğerleri için bir bebeği kurban verdik :T üzülmedim değil onun ölmesine keşke o ölmeseydi gerekirse hepsi ölsün ama onları kurtarmak için diğer bebeği öldürmek hiç etik değil sn dr house. :(
9/10

Dexter 1*6
Jeneriği izlerken fark ettim de ne kadar çok J harfi ile başlayan insan var 😱 zaten j harfine takıntılı imiş diye duydum yapımcılar. sezonluk konuk oyuncuları da genelde j harfiyle başlayanlardan seçiyorlarmış. :) :)
inanmadığı isa kurtardı Dexter'ı :D

Dexter

2x7

Bu bölüm sıkıldım biraz. Bence sezonun şu ana kadarki en zayıf bölümüydü.

Dexter Doakes'ı polislikten itti ama şimdi o adam iyice hırslanmıştır. Çok tehlikeli o çavuş. :D

Puanım: 8/10

Son düzenleme:
Dexter

2x8 ve 2x9

İki süper bölüm üst üste geldi bu sefer. :D

Doakes her şeyi öğrendi ama bu onu tamamen şüphelinin kendisi yaptı. İyi adamdı ama Dexter reyisin işine karışmayacaktı. :D Muhtemelen Dexter Doakes'ı öldürecek ama bu o kadar kolay olmayacak gibi. :)

Puanım: 9.5/10