Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Nikita 1x7

Bu division ne garip bişi, kendi adamı kendi adamı öldürüyor sonra öldüren psikoyu pis işlerinde kullanabileceklerini anlıyorlar. (Olayı anlatmak zordu, yazması ayrı dert. :D )

Dizi aslında çok iyi bir şeyi anlattı bu bölüm, düşmanının içinde senin tarafında biri varsa işler acayip kolaylaşıyor, division hem kendisi için ölücek hemde pis işlerini yapacak insanlar arıyor, kızın beynini yıkayıp o bilmeden bombalayıp patlatıcaktı, nikita-alex ikilisi yine bozdu. :D

Nikita 1x8

Diziye yakışmamı, hadi oradan dediğim sahneler arttı bayağı bu bölümde. :(

Nikita panzehiri'i kendi kafasında nasıl canladırıp Alex'e attıysa, kız numaradan erkeğin biriyle kapışıp kolunu kırdırttı, sonra gidip panzehiri aldı, göreve çıkan kendisine yanık elemanı öpüp cebine koydu felan filan, çok acemiydi beğenmedim bu bölümü :(

Defiance 1*1
Ne uzundu öyle, hiç bitmeyecek sandım. :D
Uzun süresine rağmen sıkmadan izletti, karakterlere çabuk adapte oldum. Julie Benz güzelleşmiş, olgunlaşmış :bhr: bu başkan karakteri çok yakışmış, rita nın son hallerinden sonra böyle görmek iyi geldi :D

volge ları ayarlayan ex başkan mıymış 😱
8/10

Nikita 1x9

Ve savaş başlar, bu sefer geçmişi çok iyi yerden gösterdiler, ama kim kimin tarafında olacak kesin emin olamadım, böyle gösterip tam terside vurabilirler takımı.

Alex, yüzyılın acemiliğini yaptı, neredeyse gidiyordu kellesi olan doktora oldu, yalancı tanık felan filan hallettiler. Michael'in ailesini öldürmüşler division'a katılması oralardan gelme, tam karısını kızını öldüren elemanı Nikita ile öldürücekten, nikita Michael'i son an durdurdu, kendisinide öldürücekti yapmasa ama şimdi Nikita'ya düşman gibi. :(

Nikita 1x10

Nikita'nın solo olarak sahalarda olması lazım, ekip olarak bir zevki olmuyor. :( Alex illa kendini öldürtücek, diğer kız kaşınıyor ölsede kurtulsak. :( Alex'in adam en son bayılmıştı ona ne oldu bilmiyoruz vs vs vs. :(

The Michael J. Fox Show 1x16

Durum güncellemesinde yazdığım ve ilk kez altyazı olmadan izlediğim dizi buydu. Dizi maalesef 15. bölümden sonra yayından kaldırıldı ve kalan bölümler NBC'de yayınlanmadı bile. :( Kalan bölümler web üzerinden toplu olarak düşmüş birkaç ay önce. İngilizce altyazı çıkmayınca mecburen altyazısız izlemeye başladım. :)

Fena bölüm değildi yine. Dizi öyle çok üst seviye bir dizi değil zaten ama Michael J. Fox'u çok sevmemden ötürü hiç sıkılmadan izliyorum, yer yer güldürmeyi başarıyor da. :D Altyazısız izlemek için de iyi bir başlangıç oldu. :)

7/10

Nikita 1x12

Alex kırıcı olsada ajanlığa alındı, artık. CIA'dende adamımız var artık, nikita iyi işler yaptı bu bölüm, Alex'in beyninde bombalı gps var, nikita sağlama aldı ama division bilmiyor, üstüne tüm division üyelerine naklen yayın yaptı sisteme sızarak, Alex sağolsun. :D Dizi çok ciddi bir kırılma noktasında, sapıtmazsa efsane olur sapıtırsa 2. sezon şansı tanımam. :(

Nikita 1x13

An itibariyle Michael Alex'e karşı şüphe duymaya başladı, nikita ile konuşurken okadar endişeli görünürse ben bile çözerdim olayı, kameraları unuttu Alex'im. :( Nikita yine birini daha kurtardı, Alex'in target cihazı sürekli evde başına kesin bu yüzden birşeyler açılıcak, biri evine gelsede onu bulamazsa direk öldürürler. :(

House 1*5
foreman vs house dı bu bölüm ve tabii ki house kazandı :D house gibi adamı vakadan almak nedir? gerçi alınması sayesinde çözdü :X
8/10
bu arada dr house'ı tanımayanlar için bir resim koyayım, işte dr house böyle biri :d ;
10550818_819073898103287_6097227611886010722_n.jpg

Nikita 1x17

Bugün çok fazla bölüm tükettim çok merak ettirdiler. :( Zirve bu bölümle birlikte zirveyi görüp artık hızlı bir düşüşe başlar diye düşünüyorum. :(

Michael'in ailesini öldüren görevde division'dan çıkmış, percy'e gidip %100 seninleyim dedi sonra gidip Nikita'ya sen haklıydın dedi. Olay nedir çözemedim. Sanırım bir bölüm daha izleyeceğim. :A

House 1*6
biraz heyecan gelmesi lazım artık diziye full hastanede geçiyor, biraz aşk hayatlarını falan da görelim karakterlerin 😛
8.5/10

Yeniden ve yeniden The Vampire Diaries 5.kez 5 sezon:)
2.sezon 9.bölüm Katerina Petrova yı da anlamak lazım çocuğu kucağından alındı zor şartlarda yaşadı.:(üZÜLDÜM:(

last ship 4. ve 5.bölüm
konu sıkıcılaşmaya başladı her bölüm bir yerde duruyorlar aslında 4.bölüm iyiydi komple gemide geçmişti gemi dışına çıktıklarında kötü oluyor

pll 5x8

Glee 5x4
Muhteşemdi. Katy vs Gaga ? Tabii ki Gaga :)

Game of Thrones 2x6
Sonu çok güzel bitti bölüm sürükleyiciydi her zaman ki gibi. :)

The Walking Dead 1x3
Çok heyecan ve gerilim yoktu daha çok dram bir bölümdü.

last ship 6.bölüm : @Çiğdem- in parlak oğlanının rütbesi düşürüldü oh olsun beter olsun:F rachellar her dizide kezban oluyormuş :X

night shift 6.bölüm: güzel bir bölümdü sosyal mesaj vericz diye abartmışlar abd den bahsediyoruz o ka muhafazakar olmazlar bence :X morganın sevgilisine gıcık kaptım ıyyy tipe bak :(

dominion 5.bölüm

The Michael J. Fox Show 1x18

Baya iyiydi bu bölüm. :)

Küfürler için uyguladıkları sansür yöntemi çok iyiydi. Sırf o bile ekstra 1 puanı hakediyor. :D

8/10

Hannibal

1x1

Seveceğime emin olduğum dizilerden bir tanesi de bu diziydi. Nitekim yanılmadım. Diziyi daha ilk bölümden sevdim. Başlangıç için çok iyi bir bölümdü.

Ayrıca Mads Mikkelsen fena karizma olmuş dizide. :D

Bölümün sonlarına doğru katliam yapan adam çakma yamyam mıydı orasını anlamadım. (b)

Neyse durumu öyle farz ederek;

Puanım: 8.5/10

Son düzenleme:
Hannibal

1x1

Seveceğime emin olduğum dizilerden bir tanesi de bu diziydi. Nitekim yanılmadım. Diziyi daha ilk bölümden sevdim. Başlangıç için çok iyi bir bölümdü.

Ayrıca Mads Mikkelsen fena karizma olmuş dizide. :D

Bölümün sonlarına doğru katliam yapan adam çakma yamyam mıydı orasını anlamadım. (b)

Neyse durumu öyle farz ederek;

Puanım: 8.5/10
seni de mi kaybettik :(