Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Shameless 2*10
defolup gider artık herhalde monica. fiona duygulandırdı son sahnede :( jody de analı kızlı maşallah :A

Shameless 2*11
sezon finali gibi bir bölümdü :D
gallagher ların bir mutlu şükran günleri vardı monica hanım onu da berbat etti. :( lip de boşuna baba triplerine girdi o kadar videolar falan hazırladı :D

In Treatment 1x1

Dizi beklediğim gibi başladı. Ara ara izleyebilirim, çünkü devamlılık yok dizide. Ama benim sevdiğim bir tür.

8/10

Shameless 2*12 (Sezon Finali)
monica yine kendine bir hatun buldu :F öyle ya da böyle gitmesi iyi oldu, bir daha gelmemesi dileğiyle :)) frank i evden attıkları sahne güzeldi :D Lip muradına erdi sonunda. :A estefania yı "ısıtmak" ona kaldı :D

Yok, hakkında pek bir bilgim yoktu da baktım biraz önce çok ilginç bir yayınlanma şekli varmış. Neredeyse günlük yayınlanmış herhalde senede 30-40 bölüm. :D
Olabilir, pek bilmiyorum orasını. :D Sezonların bu kadar uzun olduğunu da senden öğrendim. :D Zaten bitirmek gibi amacım yok. Arada izlemek için. :D

Dexter

2x10

Önceki 2 bölüme göre biraz durgundu ama yine iyi bir bölümdü.

Doakes'a üzülüyorum ama yapacak pek bir şey de yok gibi. Ama Dexter galiba öldürmeyecek. Gerçi şu anda ne yapacağını kendisi de bilmiyor. :D

Bu arada Harry'nin Dexter'ın yaptıklarını gördükten sonra kendini öldürmesi de trajikmiş.

Puanım: 8.5/10

Nikita 1x4

Tekrar ve tekrar yine güzel bir tercih'i yapmışım dedirtti bu bölüm bana.

Michael'in geçmişinden, neden hala orada durduğunu cevaplattı, Alex'in sırları olduğunu düşünüyorlar hala açık ta vermedi kızcağız. :(

Michael son darbeyi yaparak reyisliğini gösterdi muhmelen zamanı gelince hayatına karşılık nikitayı tercih edicektir, öldürürler muhtemelen onu. :D Çok iyi bir bölümdü, dolu dolu bir 40 dakika.

Nikita 1x5

Gerilim sahnelerilerine hafiften kıl oluyorum. :D Got'ta ki Tywin ile bu dizide ki Percy gerçekten benziyorlar, 5. bölümün sonunda zahmet edip bakalımdim fakat sadece benziyorlarmış.

Alex bilgileri çaldı, black ops'u koruyan adam ben söyledim nikitaya desede, bilgisayarın şifresini kırdıran michaeldi, hanesine 1 puan daha yazdırdı, yakında öldürürler. :(

Dexter

2x11

Yine çok iyi bir bölümdü. Sezon finali müthiş olacak gibi. :D

Lila'yı hiç sevmiyorum. Şimdi de Doakes'ı buldu. :T: Bence ölme vakti geldi artık. :A

Bu arada Breaking Bad'deki Mike da vardı bu bölüm. :D

Puanım: 9/10

Dexter

2x12(Sezon Finali)

Beklediğime yakın bir sezon finali oldu. Aslında bir önceki sezon finali gibi final havası vardı. Güzel bölümdü. :)

Lila Dexter'ın yerine Doakes'ın işini halletti. En azından bir faydası oldu. :D

Bölüme Puanım: 9/10

Sezona Puanım: 9/10

Dexter

2x11

Yine çok iyi bir bölümdü. Sezon finali müthiş olacak gibi. :D

Lila'yı hiç sevmiyorum. Şimdi de Doakes'ı buldu. :T: Bence ölme vakti geldi artık. :A

Bu arada Breaking Bad'deki Mike da vardı bu bölüm. :D

Puanım: 9/10
bb'deki mike kim diye bakayım dedim de üçüncü sezonda geliyor galiba daha adamı görmeden spoiler ını yedim :F

Nikita 1x6

Önceki bölüme göre soluktu, bazı hareketler çok sıkıntılıydı, inandırıcı değil gibiydi. :)

Michael alex'e ilgi duymaya başladı, kavak yelleri ortamı mı oluyor soruları aklıma geldi biran. :D Nikita nasıl öyle bir hata yaptıda sevgilisinin katilini kendi evine getirdi, kaçırttı. Evi deşifre oldu adam satsa bitti işi. :(

Ajanların başı Alex için yeni bir Nikita mı doğuyor diye tekrar etmeye başladılar, bilmiyorlar ki nikita eğitti zaten onu. :D

The Vampire Diaries 1.Sezon 9.Bölüm :
Emily kısımları gece izleyince korkuttu. Stefan cidden gidecek mi? Gitmez ya bence.:D Benim merak ettiğim Logan nasıl geri dirildi?

Game of Thrones 2x5

Yine harikaydı bölüm.

Glee 5x2

Çok özlemişim bölüm çok iyiydi.