2008 HBO yapımı olan mı?In Treatment 1x1
Dizi beklediğim gibi başladı. Ara ara izleyebilirim, çünkü devamlılık yok dizide. Ama benim sevdiğim bir tür.
8/10
Yok, hakkında pek bir bilgim yoktu da baktım biraz önce çok ilginç bir yayınlanma şekli varmış. Neredeyse günlük yayınlanmış herhalde senede 30-40 bölüm.Evet. İzlemiş miydin?
Olabilir, pek bilmiyorum orasını. Sezonların bu kadar uzun olduğunu da senden öğrendim. Zaten bitirmek gibi amacım yok. Arada izlemek için.Yok, hakkında pek bir bilgim yoktu da baktım biraz önce çok ilginç bir yayınlanma şekli varmış. Neredeyse günlük yayınlanmış herhalde senede 30-40 bölüm.
Tamam, bundan sonra öyle yaparım yaparım. Daha önce böyle bir konu gördüğümü hatırlamıyorum, görmüşsem bile unutmuşum.@gundix123 sezon yorumları konusuna uğramıyorsun, sezonluk yorum yapmak istersen aşağıdaki konuya da bakabilirsin.
https://fav10.net/forum/threads/son-bitirdiğiniz-yabancı-dizi-sezonu-ve-yorumu.213625/
bb'deki mike kim diye bakayım dedim de üçüncü sezonda geliyor galiba daha adamı görmeden spoiler ını yedimDexter
2x11
Yine çok iyi bir bölümdü. Sezon finali müthiş olacak gibi.
Lila'yı hiç sevmiyorum. Şimdi de Doakes'ı buldu. Bence ölme vakti geldi artık.
Bu arada Breaking Bad'deki Mike da vardı bu bölüm.
Puanım: 9/10
2x13'te görücüye çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.bb'deki mike kim diye bakayım dedim de üçüncü sezonda geliyor galiba daha adamı görmeden spoiler ını yedim