Okadar güldüm ki bahçeye ektiler.Beğenmeme butonu yoktu.Bende alıntıladım.
Not: Ne kadar yapmak istemesemde hakkettin.
Okadar güldüm ki bahçeye ektiler.Beğenmeme butonu yoktu.Bende alıntıladım.
Eyvallah.Okadar güldüm ki bahçeye ektiler.
Not: Ne kadar yapmak istemesemde hakkettin.
Dexter izleyenler çoğalıyor. Diziyi sevmene sevindim.Dexter
Bugün neredeyse tüm günümü Dexter'a harcadım ama değdi. Dizi çok iyi gidiyor şu anlık.
1x4
Bu bölüm şimdiye kadar ki en iyi bölümdü bence.
Seri katilin nasıl bir şey çıkacağını çok merak ediyorum.
Puanım: 9/10
1x5
Geçen bölüm kadar olmasa da bu bölüm de iyiydi. Başları sıkıcı sonlara doğru çok iyiydi.
Arabanın bagajındaki seri katil miydi acaba?
Puanım: 8.5/10
Hikayesi, senaryosu ve oyuncularıyla sevilmeyecek gibi değil zaten.Dexter izleyenler çoğalıyor. Diziyi sevmene sevindim.
Aynen, Dexter sevmeyen insan yoktur Dexter izlememiş insan vardır. İlk sezonda çok güzel ayrıntılar vardı.Hikayesi, senaryosu ve oyuncularıyla sevilmeyecek gibi değil zaten.
Haha. Gelecek sezonlarla ilgili mi?Aynen, Dexter sevmeyen insan yoktur Dexter izlememiş insan vardır. İlk sezonda çok güzel ayrıntılar vardı.
Yok o sezonla ilgiliydi şimdi aklımda bir iki ayrıntı var da o bölümlerde göründü mü bilmiyorum spoi vermek istemem.Haha. Gelecek sezonlarla ilgili mi?
Kalsın o zaman sezon bittikten sonra konuşuruz. Aslında dizinin bu sezonunun düzgün sürümünü bulabilseydim bu kadar hızlı başlamazdım, sindire sindire izlemeyi düşünüyordum. Şimdi internetteki videoların görüntü kalitesi kötü olduğu için 1. sezonu oldu bittiye getiriyorum biraz.Yok o sezonla ilgiliydi şimdi aklımda bir iki ayrıntı var da o bölümlerde göründü mü bilmiyorum spoi vermek istemem.
Boşver ya kaç kere gelicez dünyaya izle bir çırpıda Ben hep internetten izlemiştim, kötüydü hakkaten kalite ama dizinin güzelliğinden dolayı sorun olmadı.Kalsın o zaman sezon bittikten sonra konuşuruz. Aslında dizinin bu sezonunun düzgün sürümünü bulabilseydim bu kadar hızlı başlamazdım, sindire sindire izlemeyi düşünüyordum. Şimdi internetteki videoların görüntü kalitesi kötü olduğu için 1. sezonu oldu bittiye getiriyorum biraz.
Sen alışmışsın ama. Aynen güzel dizi 2. sezondan itibaren dizi benim için daha da güzel olacak inşallah.Boşver ya kaç kere gelicez dünyaya izle bir çırpıda Ben hep internetten izlemiştim, kötüydü hakkaten kalite ama dizinin güzelliğinden dolayı sorun olmadı.
Damonu sonradan seveceksinCaroline onu daThe Vampire Diaries 1.Sezon 2.Bölüm :
Damon sanırsam her şeyi berbat edecek. Benim tahminim birinin vampir yapacak. İyi olur aslında. Elena da süper kız ya.
2. sezon çok heyecanlıydı, bence en iyisi birinci sezon ama iki daha güzel diyenler de vardıSen alışmışsın ama. Aynen güzel dizi 2. sezondan itibaren dizi benim için daha da güzel olacak inşallah.
Damonu sonradan seveceksinCaroline onu da