Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Breaking Bad

2x2

Bence bölüm önceki bölüme göre daha iyiydi.

Tuco'dan kurtulduk en sonunda. :D Jesse olmasa Walt işlerini daha rahat halledecek aslında. Onun yüzünden adamın ölümü kanlı oldu. :D

Puanım: 9/10

Breaking Bad 2x2

Diziyi izlerken sadece izliyorum. Ne geriyor, ne de heyecanlanıyorum izlerken. Ama sıkılmadan izlettiriyor.

Jesse'nin evini bulsalar orada karavan var. Karavanda kayıp labaratuvar eşyaları var. Aynı anda Jesse ve Walter kayıp olmuş. Her şey çözülecek aslında?

Tuca çok salaktı. İyi oldu ölmesi. O yaşlı adam da az değil. Bence o adam bizimkileri ele verecek.

8.5/10

Dexter

1x1, 1x2 ve 1x3

Diziye kötü bir başlangıç yaptım. Bir türlü düzgün sürüm bulamadım ve internetten izlemek zorunda kaldım. Ama bu aksiliklere rağmen diziyi baya sevdim. Düzgün kalitede izleyebilseydim daha da çok severdim muhtemelen. :)

Puanım: 8.5/10

Son düzenleme:
Dexter

Bugün neredeyse tüm günümü Dexter'a harcadım ama değdi. Dizi çok iyi gidiyor şu anlık.

1x4

Bu bölüm şimdiye kadar ki en iyi bölümdü bence.

Seri katilin nasıl bir şey çıkacağını çok merak ediyorum. :D

1x5

Geçen bölüm kadar olmasa da bu bölüm de iyiydi. Başları sıkıcı sonlara doğru çok iyiydi.

Arabanın bagajındaki seri katil miydi acaba? (b)

Surviving Jack 1x2 - 1x3 - 1x4

2. ve 3. bölümler ilk bölümün gerisinde kaldı ama 4. bölüm çok iyiydi. :)

Baba karakteri gerçekten çok orijinal ve güldürmeyi başarıyor. :D

Dizinin esas kızına Frankie ile birlikte ben de aşık olmaya başlıyorum galiba. :D

Sırasıyla:

7/10 - 7/10 - 8/10

The Vampire Diaries 1.Sezon 2.Bölüm :

Damon sanırsam her şeyi berbat edecek. Benim tahminim birinin vampir yapacak.:D İyi olur aslında.:D Elena da süper kız ya.:D

Breaking Bad

2x3

Durgun bir bölümdü ama fazla sıkılmadım.

Puanım: 8/10

2x4

Geçen bölüm gibiyine durgun bir bölüm oldu. Biraz sıkıldım ama çok değil.

Puanım: 8/10

Dexter

Bugün neredeyse tüm günümü Dexter'a harcadım ama değdi. Dizi çok iyi gidiyor şu anlık.

1x4

Bu bölüm şimdiye kadar ki en iyi bölümdü bence.

Seri katilin nasıl bir şey çıkacağını çok merak ediyorum. :D

1x5

Geçen bölüm kadar olmasa da bu bölüm de iyiydi. Başları sıkıcı sonlara doğru çok iyiydi.

Arabanın bagajındaki seri katil miydi acaba? (b)

Dexter izleyenler çoğalıyor. :Z Diziyi sevmene sevindim. :)

Yok o sezonla ilgiliydi şimdi aklımda bir iki ayrıntı var da o bölümlerde göründü mü bilmiyorum spoi vermek istemem. :D
Kalsın o zaman sezon bittikten sonra konuşuruz. :D Aslında dizinin bu sezonunun düzgün sürümünü bulabilseydim bu kadar hızlı başlamazdım, sindire sindire izlemeyi düşünüyordum. :D Şimdi internetteki videoların görüntü kalitesi kötü olduğu için 1. sezonu oldu bittiye getiriyorum biraz. :(

Kalsın o zaman sezon bittikten sonra konuşuruz. :D Aslında dizinin bu sezonunun düzgün sürümünü bulabilseydim bu kadar hızlı başlamazdım, sindire sindire izlemeyi düşünüyordum. :D Şimdi internetteki videoların görüntü kalitesi kötü olduğu için 1. sezonu oldu bittiye getiriyorum biraz. :(
Boşver ya kaç kere gelicez dünyaya izle bir çırpıda :D Ben hep internetten izlemiştim, kötüydü hakkaten kalite ama dizinin güzelliğinden dolayı sorun olmadı. :D

Boşver ya kaç kere gelicez dünyaya izle bir çırpıda :D Ben hep internetten izlemiştim, kötüydü hakkaten kalite ama dizinin güzelliğinden dolayı sorun olmadı. :D
Sen alışmışsın ama. :D Aynen güzel dizi 2. sezondan itibaren dizi benim için daha da güzel olacak inşallah. :Z