Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Breaking Bad 1x7 (Sezon Finali)

İyi bir bölümdü ama beni çok da tatmin etmedi. Sanırım dizinin Imdb'de 1. olduğunu untup izlemek gerek. Çünkü dizinin dah ilk sezonları. O zamanlar bu kadar yüksek puana sahip olduğunu düşünmüyorum. -Yine de 8.5-9 arasıdır muhtemelen.-

8/10

2. sezonun daha iyi olacağına inanıyorum ve ilk sezonu burada noktalıyorum. :D
aynen ben de ikinci sezondayım ama hiç de efsanelik bir gidiş yok sırf millet neyini bu kadar büyütüyor diye izlemeye devam ediyorum :D

the last ship 1.bölüm: idare eden bir başlangıç oldu. kıyamet sonrası mı ne diyola bu senaryolara :X neyse şu an 216 kişiler Allah azaltmasın :X

night shift 4.bölüm: başroldeki adam çok şanslı @destere görmesin @Çiğdem- gibi kıskançlıktan çatlar:F
müdürün ekstazi alması güldürdü :X

the last ship 1.bölüm: idare eden bir başlangıç oldu. kıyamet sonrası mı ne diyola bu senaryolara :X neyse şu an 216 kişiler Allah azaltmasın :X

night shift 4.bölüm: başroldeki adam çok şanslı @destere görmesin @Çiğdem- gibi kıskançlıktan çatlar:F
müdürün ekstazi alması güldürdü :X
hanı salı günü 5x4 çıkacaktı pll nin nerde ??
külliyen yalan söylemeye başladın :)

Shameless 2*4
debs'in yaşlılık tavırları çok güzeldi :X heisner'ın karısı da renk kattı bölüme.

geçen bölümlerden bir replik (yaklaşık olarak)

frank: sarhoşken yapılan seksler sayılmaz!
kevin: sen bakirsin o zaman

:F

Game of Thrones 1.Sezon 1.Bölüm

Aslında spoiler a gerek yok. :D Tek ben kaldım ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek.:D Uzun zaman izlemediğim için unutmuştum ve @yatutarsa nın da tavsiyesiyle geri baştan başladım.:D Güzel bölümdü bırakmam inşallah artık.:D

Sherlock

1x1

Diziyi seveceğime adım kadar emindim ama beklediğimden de fazla sevdim. Bence filme göre çok daha iyi.

Puanım: 9.5/10

Sherlock

1x1

Diziyi seveceğime adım kadar emindim ama beklediğimden de fazla sevdim. Bence filme göre çok daha iyi.

Puanım: 9.5/10
Aslında etkinliğe mi çevirsek. Ben izlemiştim ilk sezonu ama yarım kalmıştı. Şimdi yeniden baştan izlemeyi düşünüyorum. Kesin izleyici buluruz forumda. :):)