Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

@xemrexxx spn süpernatural 🙂🙂
@Forumdash süpernaturalın çakması pek denemez 2010 yapımı melekelrin kıyameti adlı bir filmin devam hali yani meleklerin kıyameti diye bir film vardı onun devamını dizi şeklinde yapma kararı almışlar ve bu diziyi oluşturmuşlar filmini izlemiştimde dizi haline geliceğini bilmiyordum
emre bugün söyleyince haberim oldu hemen indirip izledim bugün ilk bölümü 1 saat süresi var ben 1 saat dizilerden hoşlanmayan birisi olarak 1 dakikasını bile kaçırmadan izledim okadar akıcı bir bölüm olmuşkı çok beğendim ama süpernatulda michael luciferle kavga ediyordu ve insanların tarafında olan gabrieldi
ama bu dizide michael gabrielle kavga ediyor gabriel insanlara savas açıyor michaelde insanların tarafında yer almıs melekelrle savasıyor dieğr bas melekelrden luciferle rapchaelde dizide yoklar gibi michaelle gabriel arasında geçiyor filmi öyleydi gerçi bu dizi filmin devamını anlatıyor ilk bölüme kesinlikle bak süeprnatural seven birisi kesinlikle bu diziyi sevicektir kaçırma bence 😉😉 emreeee sende bak 🙂🙂
bilmiyodum sağol .ss

Entourage 7x1

Özlemişim dizimi ya :D Yine çok iyi bir sezon başlangıcı oldu. Vince reyizin sondaki hali çok iyiydi :D

Hannibal 1x2
İlk başları yine biraz sıkıcıydı şarkı mırıldanarak geçti ama sonradan güzelleşti. :D

Will'in cinayet mahallindeki sahneleri çok iyi oluyor geriye doğru dönmeler falan :)

7.5/10

Game of Thrones 04x10

Arya'nın söylediği sözün nereye götüreceğini merak ettiren ve muhtemelen 5.sezon oraya kayabilecek bir konuyu hissettiren bir bölümdü, yine ölen ölene kadroda adam kalmayacak bu gidişle. :(

Hannibal 1x3

Uyuya kalacaktım neredeyse zor dayandım. :D
Lecter Bey de seri katil çıktı :)) Bir tuhaflık olduğu belliydi zaten :D

Kızıl saçlı gazeteci her yerden çıkıyor maşallah
7/10

Modern Family 5x2

Çok uzun zamandır izleyememiştim diziyi. 5x1'i izleyip kalmıştım. Harika bir dönüş oldu benim için. Bol bol güldüm. :D Bu dizinin neden her sene Emmy aldığını bir kez daha hatırlamış oldum. :):)

Ayrıca Claire ve babasının dizideki yeni işi iyi olmuş oradan iyi sahneler çıkacak gibi. :)

9/10

Breaking Bad

1x1, 1x2, 1x3, 1x4

Dizi güzel başladı ve öyle gidiyor. Tam olarak hikaye henüz oturmasa da oturduğu zaman çok seveceğimi düşünüyorum diziyi. :)

Breaking Bad

1x1, 1x2, 1x3, 1x4

Dizi güzel başladı ve öyle gidiyor. Tam olarak hikaye henüz oturmasa da oturduğu zaman çok seveceğimi düşünüyorum diziyi. :)
Bir kişi daha katılıyor Breaking Bad'cilere, her ne kadar dizi bitmiş olsa da iyi haber. :):) İlerleyen sezonlarda çok seveceğinden şüphem yok. Sana da çok uygun bir dizi. :):)

baby daddy 3*21 güzel bir sezon finali oldu :X sonuna doğru drama bağladılar riley de bir karar versin artık :F bonnie-tucker ikilisi yine çok iyiydi:X

pretty little liars 5*3

[HASHTAG]#Tyrant[/HASHTAG] S01B01 izledim

Anlamadim arkadaş bu dizi "eleştirmenlerce" nasıl beğenilmemiş😱Sanki "eleştirmenler" bizden olmayan bizden değildiri benimsemiş gibiler. Dizi beni ilk 10 dk'dan sonra kendi içine çekti resmen:X

Dizinin görselliğini saymıyorum bile.Öncelik olarak bunun için izlmeyi düşünüyordum ama senaryo olarakta gayet güzel başladi.

Hatta dizide Suriye diye gösterilen yer İstanbul'du :X Karşilaştirmayı spoi içine koyuyorum yer kaplamasın:X

33nfclc.jpg

Dizi hakkındaki yorumum;
Düğün sahnesi çok güzeldi. Halaylar filan tam bizlik dizi gibiydi.Diziye ısınmaya daha bi etken oldu.Dizideki zenginlik ihtişamlık olağan üstündü:X

Bassham'ın kardeşi yerine adamı öldürmesi oldukça iyi düşünülmüş bölüm sonuydu.

Jamal karakteri tam bizdeki kötü adamlar gibi:A İşe yaramaz aklı fikri uçkurunda:X Yalnız şunu söyleyeyim adamın seçtiği yabancı parçalar benden 10/10 aldı:X (Dream on)

Jamal'ın gelinine neden öyle bi hareket yaptı anlamadım.Kızın bakireliğini aldı😱Jamal'ın karısı da Bassham'a aşık galiba(b)

Dİzinin ilişkileri bile kendinden söz ettiriyor:X

Diziye bir kaç bölüm daha şans vericem mutlaka. Bendeki beklentisi izledikten sonra daha da arttı.Umarm FX hata yapmaz.(Şimdilik diziyi savunuyorum) :)

Diziye 8/10 veriyorum ama gönlüm 9/10'dan yana:X

Olumsuzlukla başlayıp umutlandiğim diziler arasına girdi:X @OzaN şu senin konuna imdb'si düşen çıkan, o konuyaa ekleyebilirsin:X Dün baktiğimda imdbd 277 kişiye 8.3'dü şimdi baktim 854'e 8.5/10 çıkmış:X

diziyi daha daha sonraya atıcaksınızdır ama izlemenizi öneririm (ilk bölümü):X @sürgünüm @destere @xemrexxx @yatutarsa

Shameless 1*11
Özlemişim Gallagher'ları. :D

Güzel bölümdü yine :)

Frank'in iş arama sahneleri güzeldi özellikle sondan bir önceki işi anlatırken tehlike olmadığını anlayınca kaçması süperdi :F

Jasmine de iyiydi her fırsat bulduğunda Fio'nun dudağına konduruverdi buseyi :X Kocası da denişik bir tipti. Steve de o gece orada olsaydı çıkışta neler olurdu acaba :A

Ian aynı gerçek babası. :) :)

Frank'in ikizi de güldürdü :X

Breaking Bad

1x5, 1x6, 1x7(Sezon Finali)

Bu 3 bölüm, geçen izlediğim 4 bölüme nazaran çok daha iyiydi. Dizi rayına oturdu demek yanlış olmaz herhalde. :) Diziye ısınmıştım ama muhtemelen uzun ve zorunlu bir ara vereceğim ama o aradan sonra da diziyi kaldığım yerden yine severek izleyeceğimden şüphem yok. :)

Sezona Puanım: 8.5/10

Community 02x01

Olan olayları sevmediğim bir bölüm oldu, Britta geçen sezona göre güzelliğinden kayıplar yaşamış. :D Onun dışında muhtemelen bu bölümden sonra Chang'in etkisi artar gibi, zaten dünyada onun tarzında bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum her yere lazım. :)