Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Community 02x01

Olan olayları sevmediğim bir bölüm oldu, Britta geçen sezona göre güzelliğinden kayıplar yaşamış. :D Onun dışında muhtemelen bu bölümden sonra Chang'in etkisi artar gibi, zaten dünyada onun tarzında bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum her yere lazım. :)
Community yorumlarını şu konudan yapabilirsin. Biz de 2. sezonu izlemiştik @cevaa ile. Her gün 1 bölüm şeklinde izlerim dersen 3. sezonu birlikte izleriz istersen. :):)

https://fav10.net/forum/threads/community-dizi-yorumları-geçmiş-sezonlar.209504/

dominion 2.bölüm

flash 1.bölüm: içim şişti ilk 15 dk den sonrasını hızlandırarak izledim :( @Forumdash
Bİlemem belki adamlar internet özel yayın yapmiştir:X Beğenmedikleri yerleri koymuşlardir:X Ben Flashla ilgili haber yaptiğimda bi ton kamera arkası videoları görmüştüm:F İndirdiğim versiyonda da aynı sahneler ilk dakikadan itibaren vardi:X

Bİlemem belki adamlar internet özel yayın yapmiştir:X Beğenmedikleri yerleri koymuşlardir:X Ben Flashla ilgili haber yaptiğimda bi ton kamera arkası videoları görmüştüm:F İndirdiğim versiyonda da aynı sahneler ilk dakikadan itibaren vardi:X
tamam işte ilk dakikalardan sonra koptu :F bir de şu başroldeki zekenabuna dublaj yapaydılar :(

Diziye aşırı bağlanırsam eğer o olayın gerçekleşmesi kesin gibi. :D

Gerçi daha 10. bölümdeymişsiniz en fazla 3-4 gün. :)
Yok 2. sezon bitti tek sayfaya falan baktın herhalde. Sen acele etme fazla yine de. :D

Aşırı bağlanırsan kopartmaya çalışırız başka dizi falan ayarlarız sana. :D

Shameless 1*12

Güzel bir sezon finali oldu. :)

Tony kurtardı Ian ve Lip'i ama haberleri yok tabii, olsun biz biliyoruz seni Tony! :D

Lip'in Frank'i dövdüğü sahne de iyiydi, beklemiyordum böyle bir tepki. Baya dövdü adamı 😱

Karen'ın babasından daha iyi bir intihar beklerdim. :(

Fiona beklediğim gibi gitmedi, Gallagher'ların ihtiyacı var ona. :D
Jasmine de sevindirik oldu Fiona gelince :D

Gang Related 1x1

Terry O'Quinn olmasa yanından bile geçmeyeceğim bir diziydi ama Terry O'Quinn hatrına şans vermek istedim.

Dizi aslında iyi bir konu üstüne kurulmuş ama işlenişini pek beğenmedim. İlk bölüm için karmaşık ve sıkıcıydı. Hiçbir karakteri tam anlatamadılar, sevdiremediler.

Terry O'Quinn'in karakterini çok fazla sevmedim ve dizide bir ağırlığı yok gibi gözüküyor. Yine de kendisini izlemek zevk.

Bir arkadaşa bakıp çıktım misali ilk bölümü izledim ama devam etmeyeceğim. Yine de dizi başarılı olsun. :):)

6/10

Breaking Bad 1x6

Sezonun en iyi bölümlerinden birisiydi.
Heisenberg'in doğuşunu izledik bu bölümde. Patlama sahnesi sezonun en iyi sahnelerindendi. Diğeri için bkz: küvetten fışkıran etler.

Bundan sonraki bölümlerin daha heyecanlı olacağına inanıyorum.

9/10

Shameless 2*1,2

Caren'ın annesi artık baya dolaşmaya başlamış yakında bara gidince frank ne yapacak bakalım :D

ginger halayı yeniden görmek güzeldi, bir şey demese bile görünce gülesim geliyor :D
images

steve hiç görünmüyor ortalıklarda (b)

Surviving Jack 1x1

Freaks and Geeks tadında bir dizi bekliyordum ve ilk bölüm itibariyle beklediğimi de buldum diyebilirim. Tabii 20 dakikalık ve komedi olması itibariyle Freaks and Geeks'in derinliği yok ama yine de iyiydi, eğlenceliydi. :)

Büyük ihtimal 7 bölümün sonunda Fox'a kızacağım bu dizinin erkenden bitmesine sebep oldukları için. :)

Tek eleştiri:

Öpüşme ilk bölümden ve bu kadar kolay olmasaydı iyiydi. :)

@Forumdash sen de haber ver demiştin galiba izlediğinde, öyle bir şey hatırlıyorum. :D

8/10

Under the Dome 1*13 (Sezon Finali)

Aylar oluyor izlemeyeli, olayları unutmuşum. Yeni sezona girerken sezon finalini izleyip olayları bir hatırlayayım dedim. :D

Breaking Bad 2*6
Geçiştirme bölümü gibiydi. :)
tüm bölüm sadece Jesse'nin parasını almak için kadın ve adamla uğraşması ve elliot un karısının tripleri üzerine kuruluydu :D
imdb si 9 muş bu bölümün ama bence en fazla 7.5/10 :D

Shameless 2*3

Güzel bölümdü yine :)
steve'i görmek iyiydi de keşke arkada yalandan bir kosta rika resmi olmasaydı, komik durdu :D

fi ve heisner ın sahneleri iyiydi :)

Breaking Bad 1x7 (Sezon Finali)

İyi bir bölümdü ama beni çok da tatmin etmedi. Sanırım dizinin Imdb'de 1. olduğunu untup izlemek gerek. Çünkü dizinin dah ilk sezonları. O zamanlar bu kadar yüksek puana sahip olduğunu düşünmüyorum. -Yine de 8.5-9 arasıdır muhtemelen.-

8/10

2. sezonun daha iyi olacağına inanıyorum ve ilk sezonu burada noktalıyorum. :D