kız guzmanın poposunu görünce kudurmadın mı oklavan dik konuma geldi hemen diziyi çitledin beİftiralara bak ayoll 😱😱😱
kız guzmanın poposunu görünce kudurmadın mı oklavan dik konuma geldi hemen diziyi çitledin beİftiralara bak ayoll 😱😱😱
Kişiliğini sevdikkız guzmanın poposunu görünce kudurmadın mı oklavan dik konuma geldi hemen diziyi çitledin be
Yine ne idüğü belirsiz dizilere sarmışsın.aaaa freform, pretty little liars biter bitmez The Bold Type diye diziye başlamış nasıl kaçırmışım neyse 2020 de 4.sezonu gelecek dizinin@Çiğdem ve @serhatt için yeni ecünnü kabusu diziyi buldumilk 2 bölümü izledim favorim sutton şimdilik
Ekli dosyayı görüntüle 69913
bir de ecünnü komutanı jacquline teyzeme daha çok rol verilmeli şu baştaki tek oturan kendisizenci oğlanı @Yiğitt e vereyim elleriyle oynar istediği gibi büyük parmakları var gibiA: diğerini de @xBUGRAx ya da @Forumdash alabilir grinin elli donunna takık adam fandezi yaparsınız artık bol bol
@MasacRE @Sherlock @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @kerem @denizz19 @ozgur2113 @Gizmen
Ekli dosyayı görüntüle 69914
@xemrexxx i de mi satıyorsun @MasacRE gibi 😱 😱 😱Yine ne idüğü belirsiz dizilere sarmışsın.
Ben hepsinin karmasıyım.
Yine ne idüğü belirsiz dizilere sarmışsın.
kız serrhatın herkesle sonu aynı gibi yatakta bitiyor dreamy i de mi yatağa atacak
İsimlerini herhangi bir yerde duymadım ve haberlerine de denk gelmedim. Türkçe altyazılı çeviriklerine emin misin.kız serrhatın herkesle sonu aynı gibi yatakta bitiyor dreamy i de mi yatağa atacak
bu dizinin ne idüğü belirsiz değil bir kere izle seveceksin
İsimlerini herhangi bir yerde duymadım ve haberlerine de denk gelmedim. Türkçe altyazılı çeviriklerine emin misin.Ya da altyazısız mı izliyorsun.
@dreamy @MasacRE i sattıktan sonra sana yanastı en son @Billy Kane e yoluna girmişti şimdide seni satıyor birazda onla takılsın zaten beterin beterini bulmakta zorlanmıyorkız serrhatın herkesle sonu aynı gibi yatakta bitiyor dreamy i de mi yatağa atacak
bu dizinin ne idüğü belirsiz değil bir kere izle seveceksin
yok gııı her yerde varİsimlerini herhangi bir yerde duymadım ve haberlerine de denk gelmedim. Türkçe altyazılı çeviriklerine emin misin.Ya da altyazısız mı izliyorsun.
beni satarsa banlanır gider@dreamy @MasacRE i sattıktan sonra sana yanastı en son @Billy Kane e yoluna girmişti şimdide seni satıyor birazda onla takılsın zaten beterin beterini bulmakta zorlanmıyor
Darkı ne ara izledin beee 2 sezonudamı 😱 😱 😱 @MasacRE @Forumdash @kerem @Harunnn60yok gııı her yerde varilk 3 sezonu bitmiş 30 bölüm toplam 4.sezon 2020 de yetişirsin ben de 9.bölümdeyim
arada dark ı da bitirdim @Çiğdem not al bir ara yorum yapıcam diziye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?