Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

İftiralara bak ayoll 😱😱😱
c206d4de019.jpeg
kız guzmanın poposunu görünce kudurmadın mı oklavan dik konuma geldi hemen diziyi çitledin be :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
aaaa freform, pretty little liars biter bitmez The Bold Type diye diziye başlamış nasıl kaçırmışım neyse 2020 de 4.sezonu gelecek dizinin:X @Çiğdem ve @serhatt için yeni ecünnü kabusu diziyi buldum :A ilk 2 bölümü izledim favorim sutton şimdilik :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 69913

bir de ecünnü komutanı jacquline teyzeme daha çok rol verilmeli şu baştaki tek oturan kendisi:bhr: zenci oğlanı @Yiğitt e vereyim elleriyle oynar istediği gibi büyük parmakları var gibi :A A: diğerini de @xBUGRAx ya da @Forumdash alabilir grinin elli donunna takık adam fandezi yaparsınız artık bol bol :A :A
@MasacRE @Sherlock @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @kerem @denizz19 @ozgur2113 @Gizmen
Ekli dosyayı görüntüle 69914
Yine ne idüğü belirsiz dizilere sarmışsın. :A

kız serrhatın herkesle sonu aynı gibi yatakta bitiyor dreamy i de mi yatağa atacak :A

bu dizinin ne idüğü belirsiz değil bir kere izle seveceksin :A
İsimlerini herhangi bir yerde duymadım ve haberlerine de denk gelmedim. Türkçe altyazılı çeviriklerine emin misin. :A Ya da altyazısız mı izliyorsun. :A

İsimlerini herhangi bir yerde duymadım ve haberlerine de denk gelmedim. Türkçe altyazılı çeviriklerine emin misin. :A Ya da altyazısız mı izliyorsun. :A
kız serrhatın herkesle sonu aynı gibi yatakta bitiyor dreamy i de mi yatağa atacak :A

bu dizinin ne idüğü belirsiz değil bir kere izle seveceksin :A
@dreamy @MasacRE i sattıktan sonra sana yanastı en son @Billy Kane e yoluna girmişti şimdide seni satıyor birazda onla takılsın zaten beterin beterini bulmakta zorlanmıyor :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and xemrexxx
yok gııı her yerde var :X ilk 3 sezonu bitmiş 30 bölüm toplam 4.sezon 2020 de yetişirsin ben de 9.bölümdeyim :X

arada dark ı da bitirdim @Çiğdem not al bir ara yorum yapıcam diziye :A

yok gııı her yerde var :X ilk 3 sezonu bitmiş 30 bölüm toplam 4.sezon 2020 de yetişirsin ben de 9.bölümdeyim :X

arada dark ı da bitirdim @Çiğdem not al bir ara yorum yapıcam diziye :A
Benden hızlı çıktı Dark konusunda :A Ben daha yeni başladım ikinci sezonun ilk bölümüne :A @Çiğdem