Çernobilden daha daha iyiChernobly mi bu mu![]()
Çernobilden daha daha iyiChernobly mi bu mu![]()
Hiç sanmıyorum, tatilden döndüğünde söylerim ben sana hangisinin daha iyi olduğunuÇernobilden daha daha iyi![]()
Tabi izlersenHiç sanmıyorum, tatilden döndüğünde söylerim ben sana hangisinin daha iyi olduğunu![]()
Ne kadar sürem olacak, ne zaman dönüyordun senTabi izlersen![]()
Bolca vaktin olacak muhtemelen şanslısın o yondenNe kadar sürem olacak, ne zaman dönüyordun sen![]()
Çok vaktim olmasın çabuk gelBolca vaktin olacak muhtemelen şanslısın o yonden![]()
Baskıya da gelemıyorsunÇok vaktim olmasın çabuk gel![]()
2 ay sonra gelsen 2 haftada bir bölüm izlemem yeterli olacaktırBaskıya da gelemıyorsunİzle izle dedirtmiyorsun
![]()
İlk bölümü izleyince bu hesaplarının hepsini yeniden yapıcaksın2 ay sonra gelsen 2 haftada bir bölüm izlemem yeterli olacaktır![]()
Benim yine 1 hafta falan sürer onu izlemem 2 ay olmasa daİlk bölümü izleyince bu hesaplarının hepsini yeniden yapıcaksın![]()
Ama mutlaka izlemelisin başka da bişey dememBenim yine 1 hafta falan sürer onu izlemem 2 ay olmasa da![]()
Olur izleriz bir araAma mutlaka izlemelisin başka da bişey demem![]()
@mrt-06 da sever ozaman Pll oda izliyorduaaaa freform, pretty little liars biter bitmez The Bold Type diye diziye başlamış nasıl kaçırmışım neyse 2020 de 4.sezonu gelecek dizinin@Çiğdem ve @serhatt için yeni ecünnü kabusu diziyi buldum
ilk 2 bölümü izledim favorim sutton şimdilik
Ekli dosyayı görüntüle 69913
bir de ecünnü komutanı jacquline teyzeme daha çok rol verilmeli şu baştaki tek oturan kendisizenci oğlanı @Yiğitt e vereyim elleriyle oynar istediği gibi büyük parmakları var gibi
A: diğerini de @xBUGRAx ya da @Forumdash alabilir grinin elli donunna takık adam fandezi yaparsınız artık bol bol
![]()
@MasacRE @Sherlock @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @kerem @denizz19 @ozgur2113 @Gizmen
Ekli dosyayı görüntüle 69914
kareli gömlekli benimaaaa freform, pretty little liars biter bitmez The Bold Type diye diziye başlamış nasıl kaçırmışım neyse 2020 de 4.sezonu gelecek dizinin@Çiğdem ve @serhatt için yeni ecünnü kabusu diziyi buldum
ilk 2 bölümü izledim favorim sutton şimdilik
Ekli dosyayı görüntüle 69913
bir de ecünnü komutanı jacquline teyzeme daha çok rol verilmeli şu baştaki tek oturan kendisizenci oğlanı @Yiğitt e vereyim elleriyle oynar istediği gibi büyük parmakları var gibi
A: diğerini de @xBUGRAx ya da @Forumdash alabilir grinin elli donunna takık adam fandezi yaparsınız artık bol bol
![]()
@MasacRE @Sherlock @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @kerem @denizz19 @ozgur2113 @Gizmen
Ekli dosyayı görüntüle 69914
zibidi mi 😱 aslan gibi adam be
zibidi mi 😱 aslan gibi adam be![]()
@mrt-06 da sever ozaman Pll oda izliyordu![]()
ayol adam yönetim kurulunda ayol zengin ve yakışıklıyani serhat gibisine bakmazkareli gömlekli benim![]()
kız bu arada şu adamın senin cw den kurtulmasına sevindim senin kanalda @Forumdash tipli yapımcılar hep soyuyordu oğlanı