ABV onunilk bölümde @Çiğdem ablanın sevdiği türden sarışın bir memeli oğlana bastı parayı attı otel odasına tam senin hayalin bir de işin bitti gidebilirsin diyip zarfı tıkadı eline
ABV onunilk bölümde @Çiğdem ablanın sevdiği türden sarışın bir memeli oğlana bastı parayı attı otel odasına tam senin hayalin bir de işin bitti gidebilirsin diyip zarfı tıkadı eline
Senin her izlediğin diziye niye böyle yaşlılar gençlere sarıyor birden İzleyici temsiciliğine mail mi atıyorsun napıyorsundesignated survivor 3.sezon ilk 5 bölüm
lyor ve kendra gitmiş üzüldüm yeni personel müdürü hiç güven vermiyor .ss başkan yardımcılığı pozisyonu emily nin hakıydı .ss sense8 deki ablayı burada başkanın baldızı olarak görmek iyi oldu
neyse bu sene diziye hareket getiren karakter lorranine teyze olmuş aynı @Çiğdem @Forumdash @serhatt @xBUGRAx @Dosi @vadikızı vb. 60 yaşındaki hali gibi parlaklara parayı veriyor istediğini alıyor başkan yardımcısı olarak da aaron ı seçtirdi kudurmuş karı .ss emily min hakkını yedi .ss şu turuncu kafalı kadın oluyor kendisi ; alttaki de başkan yardımcısı olarak seçtiği .ss iyi ki gerçek hayatta böyleleri yönetmiyor ülkeleri @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @kerem @cookies @ozmoturk @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 68477
Ekli dosyayı görüntüle 68476
Senin her izlediğin diziye niye böyle yaşlılar gençlere sarıyor birden İzleyici temsiciliğine mail mi atıyorsun napıyorsun
öyle kadınlar daha uzun yaşıyor ayol genç hissediyorlar işteABV onun
Bu benim soruma acıklık getirmiyor Mail atıyormusun? Sorumu gümbürteye getiremezsinöyle kadınlar daha uzun yaşıyor ayol genç hissediyorlar işte
iş üstündeyken geberir inş. hepsiöyle kadınlar daha uzun yaşıyor ayol genç hissediyorlar işte
sanki zengin olsan sen de öyle yapmıcakmısıniş üstündeyken geberir inş. hepsi
anasını bile ağlatırımsanki zengin olsan sen de öyle yapmıcakmısın
sense8 deki 12 li seks sahnesini izleyince kızarmıştınBen niye kızarıyorum gııı.
Sex Edicatıın'a başlasam mı önerir misinsense8 deki 12 li seks sahnesini izleyince kızarmıştın
izlemedim ergenik duruyorSex Edicatıın'a başlasam mı önerir misin
çıkmı.ş ilk sezonu düşmüşBu diziyi bekliyorum zaten Bu kadının Big C dizisinden beridir takip ediyorum ve bununla 3.dizisini izlemiş olcam
önce mirroru izlim haftasonu pazartesi çıkan netflixlere bakayımçıkmı.ş ilk sezonu düşmüş
Sex Edicatıın'a başlasam mı önerir misin
Eğer oğlanlar partner olarak takılmıyorsa @xemrexxx izlemez @Forumdash @Harunnn60izlemedim ergenik duruyor
Aaa bu arada şu son günlerde yemekteyize bakıyorum konuklar ilgi çekiciydi ama Onur bey gitmiş Seda geliyormuş sanırım Yemekteyizi artık izlemem @mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60
edho ya gelsin senin kel ve fodul hızırı bitirir korişAaa bu arada şu son günlerde yemekteyize bakıyorum konuklar ilgi çekiciydi ama Onur bey gitmiş Seda geliyormuş sanırım Yemekteyizi artık izlemem @mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60
Ecünnüler yerine onu tercih ederimedho ya gelsin senin kel ve fodul hızırı bitirir koriş