kız guzmanın poposunu görünce kudurmadın mı oklavan dik konuma geldi hemen diziyi çitledin beİftiralara bak ayoll 😱😱😱
![]()
kız guzmanın poposunu görünce kudurmadın mı oklavan dik konuma geldi hemen diziyi çitledin beİftiralara bak ayoll 😱😱😱
![]()
Kişiliğini sevdikkız guzmanın poposunu görünce kudurmadın mı oklavan dik konuma geldi hemen diziyi çitledin be![]()
Yine ne idüğü belirsiz dizilere sarmışsın.aaaa freform, pretty little liars biter bitmez The Bold Type diye diziye başlamış nasıl kaçırmışım neyse 2020 de 4.sezonu gelecek dizinin@Çiğdem ve @serhatt için yeni ecünnü kabusu diziyi buldum
ilk 2 bölümü izledim favorim sutton şimdilik
Ekli dosyayı görüntüle 69913
bir de ecünnü komutanı jacquline teyzeme daha çok rol verilmeli şu baştaki tek oturan kendisizenci oğlanı @Yiğitt e vereyim elleriyle oynar istediği gibi büyük parmakları var gibi
A: diğerini de @xBUGRAx ya da @Forumdash alabilir grinin elli donunna takık adam fandezi yaparsınız artık bol bol
![]()
@MasacRE @Sherlock @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @kerem @denizz19 @ozgur2113 @Gizmen
Ekli dosyayı görüntüle 69914
@xemrexxx i de mi satıyorsun @MasacRE gibi 😱 😱 😱Yine ne idüğü belirsiz dizilere sarmışsın.![]()
Ben hepsinin karmasıyım.
Yine ne idüğü belirsiz dizilere sarmışsın.![]()
kız serrhatın herkesle sonu aynı gibi yatakta bitiyor dreamy i de mi yatağa atacak
İsimlerini herhangi bir yerde duymadım ve haberlerine de denk gelmedim. Türkçe altyazılı çeviriklerine emin misin.kız serrhatın herkesle sonu aynı gibi yatakta bitiyor dreamy i de mi yatağa atacak
bu dizinin ne idüğü belirsiz değil bir kere izle seveceksin![]()
İsimlerini herhangi bir yerde duymadım ve haberlerine de denk gelmedim. Türkçe altyazılı çeviriklerine emin misin.Ya da altyazısız mı izliyorsun.
![]()
@dreamy @MasacRE i sattıktan sonra sana yanastı en son @Billy Kane e yoluna girmişti şimdide seni satıyor birazda onla takılsın zaten beterin beterini bulmakta zorlanmıyorkız serrhatın herkesle sonu aynı gibi yatakta bitiyor dreamy i de mi yatağa atacak
bu dizinin ne idüğü belirsiz değil bir kere izle seveceksin![]()
yok gııı her yerde varİsimlerini herhangi bir yerde duymadım ve haberlerine de denk gelmedim. Türkçe altyazılı çeviriklerine emin misin.Ya da altyazısız mı izliyorsun.
![]()
beni satarsa banlanır gider@dreamy @MasacRE i sattıktan sonra sana yanastı en son @Billy Kane e yoluna girmişti şimdide seni satıyor birazda onla takılsın zaten beterin beterini bulmakta zorlanmıyor![]()
![]()
![]()
Darkı ne ara izledin beee 2 sezonudamı 😱 😱 😱 @MasacRE @Forumdash @kerem @Harunnn60yok gııı her yerde varilk 3 sezonu bitmiş 30 bölüm toplam 4.sezon 2020 de yetişirsin ben de 9.bölümdeyim
arada dark ı da bitirdim @Çiğdem not al bir ara yorum yapıcam diziye![]()