Aaa bu kimdikız bu arada şu adamın senin cw den kurtulmasına sevindim senin kanalda @Forumdash tipli yapımcılar hep soyuyordu oğlanı![]()
burda daha edepli sadece seks konusunda yazan bir dergi yazarı olmuş
![]()
@xBUGRAx @serhatt
![]()
Aaa bu kimdikız bu arada şu adamın senin cw den kurtulmasına sevindim senin kanalda @Forumdash tipli yapımcılar hep soyuyordu oğlanı![]()
![]()
@xBUGRAx @serhatt
![]()
senin izlemediğin cw dizilerinde oynamış neyse ki de oğlanı fandezi dünyana katamamışsın
Ozaman senin izlediğin kanalımızı lekeyen dizilerden birisenin izlemediğin cw dizilerinde oynamış neyse ki de oğlanı fandezi dünyana katamamışsınkudur
![]()
aklın kaldı ama oğlanda memeleri görünce dimi
kız bu arada şu adamın senin cw den kurtulmasına sevindim senin kanalda @Forumdash tipli yapımcılar hep soyuyordu oğlanı![]()
![]()
@xBUGRAx @serhatt
![]()
Bi ara bizde taçlı dizi yapmiştik @xemrexxx için ordan birisi galiba
çiğdem bacının aklı oğlanın memelere gittiği için düşünemedi tabisiBi ara bizde taçlı dizi yapmiştik @xemrexxx için ordan birisi galibaGifteki ortama bakınca ordandır dedim
![]()
hatırlamıyordur o diziyi ama zamanında çok dalga geçmiştirçiğdem bacının aklı oğlanın memelere gittiği için düşünemedi tabisi![]()
bir izleme isteği oluştu bence onda ben buradan biraz daha propaganda yapayımhatırlamıyordur o diziyi ama zamanında çok dalga geçmiştir![]()
Allahtan bitmiş dizileri izlemiyorbir izleme isteği oluştu bence onda ben buradan biraz daha propaganda yapayım![]()
sonuçta murad murad diye diye gece 2lere ka kösem izledi bunu da izler neticede cw dizisi
![]()
Buna yükseldiyse o zamanlar duygusal boşluktaymiş demektirŞu oğlana da yükselmişti @Çiğdem kuduruğu o dizide biraz daha .paylasirsam izler belki gizli gizli izliyordur@serhatt @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 69928Ekli dosyayı görüntüle 69929
Dolgun- kılsız - kasli erkek memesi ya da totosu gördü mü dayanamıyor senin bacınBuna yükseldiyse o zamanlar duygusal boşluktaymiş demektir![]()
bulmuş benim gbi tazeyi niye bakmasınayol adam yönetim kurulunda ayol zengin ve yakışıklıyani serhat gibisine bakmaz![]()
senin gibi bi zevksizle aynı olmasın zaten
???kız bu arada şu adamın senin cw den kurtulmasına sevindim senin kanalda @Forumdash tipli yapımcılar hep soyuyordu oğlanı![]()
![]()
@xBUGRAx @serhatt
![]()
Memeleri iyi de tip kötüŞu oğlana da yükselmişti @Çiğdem kuduruğu o dizide biraz daha .paylasirsam izler belki gizli gizli izliyordur@serhatt @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 69928Ekli dosyayı görüntüle 69929
ÇatlaRuj mi sürüyor bu 😱 @Çiğdem
Buna yükseldiyse o zamanlar duygusal boşluktaymiş demektir![]()
İftiralara bak ayoll 😱😱😱Dolgun- kılsız - kasli erkek memesi ya da totosu gördü mü dayanamıyor senin bacınayol bir guzmanin totosu için elite dizisinin bir numaralı fani oldu forumda
![]()