Çernobilden daha daha iyiChernobly mi bu mu
Çernobilden daha daha iyiChernobly mi bu mu
Hiç sanmıyorum, tatilden döndüğünde söylerim ben sana hangisinin daha iyi olduğunuÇernobilden daha daha iyi
Tabi izlersenHiç sanmıyorum, tatilden döndüğünde söylerim ben sana hangisinin daha iyi olduğunu
Ne kadar sürem olacak, ne zaman dönüyordun senTabi izlersen
Bolca vaktin olacak muhtemelen şanslısın o yondenNe kadar sürem olacak, ne zaman dönüyordun sen
Çok vaktim olmasın çabuk gelBolca vaktin olacak muhtemelen şanslısın o yonden
Baskıya da gelemıyorsun İzle izle dedirtmiyorsunÇok vaktim olmasın çabuk gel
2 ay sonra gelsen 2 haftada bir bölüm izlemem yeterli olacaktırBaskıya da gelemıyorsun İzle izle dedirtmiyorsun
İlk bölümü izleyince bu hesaplarının hepsini yeniden yapıcaksın2 ay sonra gelsen 2 haftada bir bölüm izlemem yeterli olacaktır
Benim yine 1 hafta falan sürer onu izlemem 2 ay olmasa daİlk bölümü izleyince bu hesaplarının hepsini yeniden yapıcaksın
Ama mutlaka izlemelisin başka da bişey dememBenim yine 1 hafta falan sürer onu izlemem 2 ay olmasa da
Olur izleriz bir araAma mutlaka izlemelisin başka da bişey demem
@mrt-06 da sever ozaman Pll oda izliyorduaaaa freform, pretty little liars biter bitmez The Bold Type diye diziye başlamış nasıl kaçırmışım neyse 2020 de 4.sezonu gelecek dizinin @Çiğdem ve @serhatt için yeni ecünnü kabusu diziyi buldum ilk 2 bölümü izledim favorim sutton şimdilik
Ekli dosyayı görüntüle 69913
bir de ecünnü komutanı jacquline teyzeme daha çok rol verilmeli şu baştaki tek oturan kendisi zenci oğlanı @Yiğitt e vereyim elleriyle oynar istediği gibi büyük parmakları var gibi A: diğerini de @xBUGRAx ya da @Forumdash alabilir grinin elli donunna takık adam fandezi yaparsınız artık bol bol
@MasacRE @Sherlock @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @kerem @denizz19 @ozgur2113 @Gizmen
Ekli dosyayı görüntüle 69914
kareli gömlekli benimaaaa freform, pretty little liars biter bitmez The Bold Type diye diziye başlamış nasıl kaçırmışım neyse 2020 de 4.sezonu gelecek dizinin @Çiğdem ve @serhatt için yeni ecünnü kabusu diziyi buldum ilk 2 bölümü izledim favorim sutton şimdilik
Ekli dosyayı görüntüle 69913
bir de ecünnü komutanı jacquline teyzeme daha çok rol verilmeli şu baştaki tek oturan kendisi zenci oğlanı @Yiğitt e vereyim elleriyle oynar istediği gibi büyük parmakları var gibi A: diğerini de @xBUGRAx ya da @Forumdash alabilir grinin elli donunna takık adam fandezi yaparsınız artık bol bol
@MasacRE @Sherlock @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @kerem @denizz19 @ozgur2113 @Gizmen
Ekli dosyayı görüntüle 69914
@xemrexxx Ecünnüleri sende zibidileri kapıyorsunkareli gömlekli benim
zibidi mi 😱 aslan gibi adam be@xemrexxx Ecünnüleri sende zibidileri kapıyorsun
kız bu arada şu adamın senin cw den kurtulmasına sevindim senin kanalda @Forumdash tipli yapımcılar hep soyuyordu oğlanı burda daha edepli sadece seks konusunda yazan bir dergi yazarı olmuş @xBUGRAx @serhatt