Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

parlakların memelerini görse nasıl tıpış tıpış izler
@Harunnn60 zaten izlicek sarah wayne callies wlking deaddekine benzer rolde çünkü
@Çiğdem-

bunu anca ocakta izlerim artık şimdi ray donovan da bitti kaldı PLL ve Orphan black ? sanırım birde Z. nation ..
Orphan Black dışında diğerlerini izlemesende olur.
)

Da Vinci ne oldu? birlikte yola çıkıyoruz sürekli ama hep yarı yol da bırakıyorsun?

Orphan Black dışında diğerlerini izlemesende olur.
)

Da Vinci ne oldu? birlikte yola çıkıyoruz sürekli ama hep yarı yol da bırakıyorsun?

da vinci de koskoca 3 sezon devirdim topu topu 4 bölüm falan kaldı yani o sorun değil bir günde hallederim

ayrıca pll ve z. nationdan vazgeçemem biri hannahlı spoşlu dizi diğeride @Çiğdem- in dizisi bu kızların hatrı için izlemem lazım
)

İyi o zaman Empire'ı da unutma.
Başka yarım bıraktığın dizilerde var da şimdi aklıma gelmedi onları hatırladıkça söylerim.
)

İyi o zaman Empire'ı da unutma.
Başka yarım bıraktığın dizilerde var da şimdi aklıma gelmedi onları hatırladıkça söylerim.
)

birde better call saul un final bölümü var sanırım
ben şu better call saul un finalini izleyeyim bugün aradan çıksın

True Detective'i de izleyeceğini söylemiştin?

onu izlerim ama şimdi ray donovan ağır toptu true da öyle ağır toplardan üstüste birbirine yakın kafayı zorlayacak iki dizi izlemek zor olabilir
o açıdan araya hafif dizilerden z. nation veya pll yi koymam lazım

Acelesi yok tabiki unutma o açıdan söyledim. 10 sezon olsa ben izlerim valla.

killjoys 7.bölüm
davinin olayını öğrendik adamı makine yapmışlar istediğklerinde katil oluyor
neyse dutch halleti o işi de adam normale döndü doktor kız her yere tam zamanında yetişiyor ona biraz daha inmeli senaryo
lucy bir harika her zamanki gibi

neyse @destere @Forumdash @sürgünüm @Harunnn60 @cookies 90 saniye ayırıp bir dutch ı izleyin sonra diziye bağımlı olursunuz

@Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt sizin için de bu var gelin bakayım

ama sevgilisi de bu bunun

aaa hep yakışıklı çocukları erkekelr kapıyor birşey anlamıyorum bu işten vlla