Burada kapanış yok Konu zaten yarın son kez hortlar bidahaay hadi bir kapanış yapında evlere dağılak
20.000 isterim kurtarmaz bu aç susuz kaldım @The_Erinch olmada ölmüştümSana bu bölümlük 10.000 veriyorum güle güle kullan. Gelecek bölümlerde de gelirsen artar.
Sinovac tan kaynaklı eee irlanda kanunu@pompy Çiğdem senin soruya cevap vermedi o şeyi ona yedir artık
Haklısınız sizin gibi değerli yarışmacılar gelmiş 100 bin ile göndermek olmaz. (Malum reytingler süper geldi.)@Mircan Saye çok bonkörsün bize 1 sıfır daha eklesene alamanyadan sonra isviçre @Turkuazz ordan @Dosi isveç sonrada ters köşe yapıp @S.G.A.T. @Ahmed gidip azerbaycan turlarız
Yedircen mi yedirmicen miSinovac tan kaynaklı eee irlanda kanunu
@kerem sana verecek paramız kalmadıHaklısınız sizin gibi değerli yarışmacılar gelmiş 100 bin ile göndermek olmaz. (Malum reytingler süper geldi.)
Size kasadan kendi cebimden 150 bin daha veriyorum.
Toplam 250.000 tl ... @Çiğdem
Oh yedir yedir çok iyi yaparsın @ÇiğdemIrlandanin karantina kanunundan kaynaklı yedirmem gerekiyor @slhttnmtl @Çiğdem
Bir kaç bölüm var Sihirli annemin hafta içi her günkü Bölümlerini uyarlıyorum @slhttnmtl @Çiğdem @The_ErinchOh yedir yedir çok iyi yaparsın @Çiğdem
Gebertirim kız seni
Kız iki bunak 30 puan mı aldınız 😱Alamancı @kerem e euro yaptıralım abicim @The_Erinch @slhttnmtl @Alos @mrt-06 @kerem @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 107540
Çok çirkinsin.Ayy böyle şeylere alısık değilim ben @serhatt olursa stil planlayıcım böyle olur Aldı götürdü beni bülent ersoydan daha süslü olduk defileye çıkıcaz sankı @kerem @Doğan @Maskeli Fedai @eskici
Çok iyi yapıyorsunBir kaç bölüm var Sihirli annemin hafta içi her günkü Bölümlerini uyarlıyorum @slhttnmtl @Çiğdem @The_Erinch
@Çiğdem Gel canım @slhttnmtl kurtulduk..
şuan bakırköy ruh e sinir hastalılklarına acil ile götürüyorlar
100binimizi alalım ufakdan ufakdan gidelim
@Emre Ozansoy @kerem @Alos @Zeyno @Angelica @Mircan Saye @Cervantes @xemrexxx
cadıydın güzel maymun oldun demeki çarli seni beğenir
Sen yaptınÇok çirkinsin.
Ölmedi deilmi o gerçi 90lardaydcadıydın güzel maymun oldun demeki çarli seni beğenir