Bilmiyomki 90lardaydıSen yaptın
------
Ölmedi deilmi o gerçi 90lardayd
Bilmiyomki 90lardaydıSen yaptın
------
40 Demedimi Ama @The_Erinch iki kişiyizde yaşlılıktan tek kişi gibi düşünGebertirim kız seni
------
Kız iki bunak 30 puan mı aldınız 😱
En son Hüsnü vardı cennet mahallesindenBilmiyomki 90lardaydı
O bonus şeyle 40 oldu40 Demedimi Ama @The_Erinch iki kişiyizde yaşlılıktan tek kişi gibi düşün
Aaa bu arada yarışma tam zamanında bitmiş ışıklar kaçtı @slhttnmtl @Alos @Emre Ozansoy
------
En son Hüsnü vardı cennet mahallesinden
aynen vardı hatırladım40 Demedimi Ama @The_Erinch iki kişiyizde yaşlılıktan tek kişi gibi düşün
Aaa bu arada yarışma tam zamanında bitmiş ışıklar kaçtı @slhttnmtl @Alos @Emre Ozansoy
------
En son Hüsnü vardı cennet mahallesinden
Haklısınız sizin gibi değerli yarışmacılar gelmiş 100 bin ile göndermek olmaz. (Malum reytingler süper geldi.)
Size kasadan kendi cebimden 150 bin daha veriyorum.
Toplam 250.000 tl ... @Çiğdem
Oooo 250 almısız@Çiğdem 250bin kız
Bizim patron yine size tüm parayı döktüOooo 250 almısız
Bu arada sizede tşkler güzel yarışma @The_Erinch sende yalnız bırakmadın
------
@slhttnmtl
Bir kaç bölüm var Sihirli annemin hafta içi her günkü Bölümlerini uyarlıyorum @slhttnmtl @Çiğdem @The_Erinch
cevapladıkya beee @Emre Ozansoy dedi beyaz saçlı bir moruk kadındıOh yedir yedir çok iyi yaparsın @Çiğdem
Kız moruk deme kadının kemikleri sızladı Peri Nine ocevapladıkya beee @Emre Ozansoy dedi beyaz saçlı bir moruk kadındı
250 Almısız @The_Erinch bizi habere konuk alaynen vardı hatırladım
Bana çıkın oradan 10.000 valla @slhttnmtl a söylerim korkulu rüyanız olur @Çiğdem
paramız 250 olmuş euroları getir çuvalla bir iki tanede kendi cebinden alosa at10.000 bile etmiyor sanırım. Sizin olsun napacağım ben @slhttnmtl'in paralarını. @The_Erinch
Yalnız ışıkta tam yarışmadan sonra gitti sen çıldırırdın kesin bitmeden olsaydıKız moruk deme kadının kemikleri sızladı Peri Nine o
aynen alsın250 Almısız @The_Erinch bizi habere konuk al
------
paramız 250 olmuş euroları getir çuvalla bir iki tanede kendi cebinden alosa at
Biz @The_Erinch la ekiptik cnm 100 Kazandık @Mircan Saye 150 de benden olsun demiş 250 alıp gittik @slhttnmtl @xemrexxx
Sen bizi konuk alacanaynen alsın
Bizde kazanmayan yok, bunaklara 250.000 verildi, bende 100.000'lik maaşımı aldım
Oh elime sağlık.Sen yaptın
------
Aaa ne çıldırması beni yanlış tanıyorsun 😱 Sen gelene kadar beklerdikYalnız ışıkta tam yarışmadan sonra gitti sen çıldırırdın kesin bitmeden olsaydı
Olur konuk alam BuyursunlarBiz @The_Erinch la ekiptik cnm 100 Kazandık @Mircan Saye 150 de benden olsun demiş 250 alıp gittik @slhttnmtl @xemrexxx
------
Sen bizi konuk alacan
250 kazandık sanada bir kuaför parası atarızOh elime sağlık.
Ana haberler yüksek para alanları haber ederya oyüzdenOlur konuk alam Buyursunlar
Özellikle fatih portakal.Yüksek paratyım tabi250 kazandık sanada bir kuaför parası atarız
------
Ana haberler yüksek para alanları haber ederya oyüzden
Yarışma esnasındada kaçtı kısa süreliğine hemen çıldırmıstınAaa ne çıldırması beni yanlış tanıyorsun 😱 Sen gelene kadar beklerdik