❤❤250 Almısız @The_Erinch bizi habere konuk al
------
paramız 250 olmuş euroları getir çuvalla bir iki tanede kendi cebinden alosa at
❤❤250 Almısız @The_Erinch bizi habere konuk al
------
paramız 250 olmuş euroları getir çuvalla bir iki tanede kendi cebinden alosa at
Aa ne çıldırması @Çiğdem yarışmayı terk mi etti dedim sadeceYarışma esnasındada kaçtı kısa süreliğine hemen çıldırmıstın
Bu sefer 1 saatlik gittiya kim bilir neler diyecektin burdaAa ne çıldırması @Çiğdem yarışmayı terk mi etti dedim sadece
Çiğdem bizi terk etmiş derdim başka ne diyeyimBu sefer 1 saatlik gittiya kim bilir neler diyecektin burda
@slhttnmtl sanada para vermesi lazım aslında ama su bile vermedi @Mircan Saye şikayet et
Terk etmiyorum işte ben napayımÇiğdem bizi terk etmiş derdim başka ne diyeyim
Sen neden ara yer kızıştırıyorsun şimdi, ben kimseye 5 kuruş ve temel ihtiyaçlarından hiçbirini vermedim de vermem de@slhttnmtl sanada para vermesi lazım aslında ama su bile vermedi @Mircan Saye şikayet et
Ben tahmin edemem ama@slhttnmtl sanada para vermesi lazım aslında ama su bile vermedi @Mircan Saye şikayet et
------
Terk etmiyorum işte ben napayım
Dilenciye sadaka mı veriyorsun be?250 kazandık sanada bir kuaför parası atarız
------
Ana haberler yüksek para alanları haber ederya oyüzden
@Mircan Saye şikayetçiyim bu hafta Hadise 1 alıcak @slhttnmtl@slhttnmtl sanada para vermesi lazım aslında ama su bile vermedi @Mircan Saye şikayet et
------
Terk etmiyorum işte ben napayım
Yolcu yolunda gerek@Mircan Saye şikayetçiyim bu hafta Hadise 1 alıcak @slhttnmtl
Yarışma öncesi hiç ciddiye almıyordunDilenciye sadaka mı veriyorsun be?
Evde değildim be.Yarışma öncesi hiç ciddiye almıyordun
Yolcu yolunda gerek
Bu elenmeyi kabullenmiş ama o ecünnüden kurtuluş kolay değil bence @kerem@Mircan Saye şikayetçiyim bu hafta Hadise 1 alıcak @slhttnmtl
Nerelerde sürtüyorsun o saatlerde aşısız hemde polis yokmuEvde değildim be.
Ne elenmeyi kabullenmesi, istifa ettim benBu elenmeyi kabullenmiş ama o ecünnüden kurtuluş kolay değil bence @kerem
------
Nerelerde sürtüyorsun o saatlerde aşısız hemde polis yokmu
İstifa nasıl oluyorNe elenmeyi kabullenmesi, istifa ettim ben
İstifa ettim dedim artık katılımda bulunmayacğaımİstifa nasıl oluyor
Elenmezseİstifa ettim dedim artık katılımda bulunmayacğaım
E sözümüz söz yine elettireceğim kendimiElenmezse
İstanbul'daydım ayol.Bu elenmeyi kabullenmiş ama o ecünnüden kurtuluş kolay değil bence @kerem
------
Nerelerde sürtüyorsun o saatlerde aşısız hemde polis yokmu
Çekilecen mi niye ki 😱 😱 😱E sözümüz söz yine elettireceğim kendimi
Katlanamadım, benlik değilmişÇekilecen mi niye ki 😱 😱 😱